2777
2789
https://s8.uupload.ir/files/1725342632214_bemk.jpgاینم همون مانتو سفید و کیف گلدوزیش و شلوار ستش که ...

تصورت کردم تو این استایل😍😍😍😍😍دریا چقد عالی هستی اینو از ته دلم میگم😍😍😍😍😍دریا تو یکم همت کنی درآینده میتونی مزون بزنی😍(من همش به پول فکر میکنم🤭)

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی😍اره منم تمام اتفاقای بد میاد تو ذهنم قشنگ افسردم میکنه ودیگه حوصله ی هیچ کاری برام نمیمونه و و ...

دقیقا ولی من یه جا نمیشینم کار واینا انجام میدم تا کمتر روانی شم🤦بعداینکه پریودشدم جن میره کنار🤣🤣🤣🤣

همش دلم میخواد بدونم جنوب میزان سرماش در چه حد میشه؟ مثلا کاپشن واینا لازم میشه؟ انقد دلم میخواد یه سفرجنوب برم انقد خرما بخورم تا بترکم🤣🤣🤣🤣🤣 

لطف داری پاییز 😘

واقعیت رو گفتم کفم برید خواهر🤭🤭🤭😁😁😁😁😁 خب نمیشد من از نظر هنر به مامانم میکشیدم🤕 گاهی وقتا همین که غذا درست میکنم حس میکنم کار خارق العاده ای کردم🤣🤣🤣🤣🤣 همش میگم من اگه دختر داشتم دخترم گناه داشت☹️😁

تصورت کردم تو این استایل😍😍😍😍😍دریا چقد عالی هستی اینو از ته دلم میگم😍😍😍😍😍دریا تو یکم همت کن ...

قربونت برم ممنونم 

واای پول😂 ممنون که نمیزاری یادم بره🤭

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
دقیقا ولی من یه جا نمیشینم کار واینا انجام میدم تا کمتر روانی شم🤦بعداینکه پریودشدم جن میره کنار🤣🤣 ...

جن😂😂😂😂

سرماش سال های قبل برای ما زیاد بود و کاپشن میپوشیدیم

الان ماهم با مانتو میریم بیرون و خیلی سرد بشه گرمکنی چیزی

کلا جنوبیا عادت به هوای سرد ندارن مثلا ما تابستون میریم

مسافرت سمت تبریز و اردبیل کاپشن و اینا برمیداریم 🤣🤣🤣

خرما ما زیاد میخوریم رنگینک درست میکنیم کاش پیشم بودی 

برات میاوردم

واقعیت رو گفتم کفم برید خواهر🤭🤭🤭😁😁😁😁😁 خب نمیشد من از نظر هنر به مامانم میکشیدم🤕 گاهی وقتا ه ...

پاییز هنر چیزی نیست که حتما باید استعداد داشته باشی

تو همین که اینقدر علاقه داری و ذوق صددرصد میتونی یاد بگیری

فقط نیاز به تکرار و تمرین داره 

بعدم که تو خیلی زمینه ها تو اطلاعات و هوش بالایی داری

که همین خودش کافیه 

من اگه یادت باشه قبلا همش حس کمبود داشتم که حتما باید

شاغل باشم و فلان در صورتی که با این شرایط اصلا وقتش نیست و فقط داشتم خودمو اذیت میکردم

ما همین که داریم دوتا بچه رو بزرگ میکنم خودش کار بزرگیه

در کارش به علاقه هامون هم میپردازیم و حالمون رو خوب نگه میداریم اصلش هم حال خوب و رضایت خودمونه

بعدها اگر شرایطش بود کارهای بزرگتری هم میکنیم 

آره یادش بخیر یه بار داداشم داشت مشق مینوشت یهو همه ی رخت خوابا ریخت روش منم رفتم که نجاتش بدم همونط ...

وای چقدر به اون قسمت مداد خندیدممم

آره بابا

من خواستگارای عجیب غریب زیاد داشتم 

سمی ترینشون یه پسر بود تو آژانس کار میکرد خانواده اوکی هم نداشت و من فکر کردم عاشقمه خواستم باهاش ازدواج کنم🤕🤕😂😂البته بخاطر فرار از گیر دادنای داداشم سنمم کم بود ۱۸ساله بودم

پاییز ببین شرایط زندگیت چجوریه و خودت دلت چی میگه 

من یادمه زن داداشم حتی وقتی داداشم پول نداشت بهترین دندون پزشک رو میرفت هنوزم اولویت یکش خودشه بخاطر همین داداشمم انگار بهش القا شده اون شده الویتش و به کم براش قانع نیست

گاهی وقتا آدم یه استراتژی هایی داره که ترجیحش اینه الان هزینه نکنه بعدا که شرایط اوکی شد انجام بده

فقط اگر خواستی بری قبلش یع تحقیقی کن و حتی تاپیک بزن مطمئن شدی برو

تو اونقد مشکلت با رفتن نیست چون مرخصی سخت گیرتون میاد دوس داری خودتون دوتایی وقت بگذرونین وگرنه مشخص ...

من تنها مشکلی که دارم باهاشون اینه که تلاش میکنن به پسراشون یاد بدن به خواهرا کمک کنن و بدون اطلاع خانماشون پول خرج کنن و …

وگرنه من چیکارشون دارم حتی بدجنسی هاشون هم برام مهم نیست دیگه

عزیزممم خوشحالم که میخونی♥️

پاییز من کمال گرایی خیلی اذیتم کرد الان واقعا حالم بهتره 

سعی کن این رو از خودت دور کنی اصلا زندگی برات معنای دیگه پیدا میکنه

بچه ها تجربه ای از سرخکن بدون روغن دارین ؟ اگه دارین چه غذایی داخلش درست کردین و خوب شدهبرامون هدیه ...

سلام 

خوبی؟؟

من هم هدیه گرفتم

اما چون فرم برقی هست فرقی نداره با اون فقط ابعادش کوچیکتره

اگر فر نداری اوکیه

میدونی بنظر من سیب زمینی و بادمجون اصلا خوب نمیشه تو روغن یه چیز دیگه س سرخ کردنش

سلام دوستای گلم، صبحتون بخیرچند روز نبودم چقدر جلو رفتینخوندم حرفاتون رو ولی همه رو یادم نموندحنا جو ...

سلام گل من

مرسی از دعای خیرت

جدی میگی؟!! من خودم نمیدونم سبک زندگیم چیه🤣🤣

خوشحالم حس خوب گرفتی ازم♥️

امروز صبح که بیدار شدم دیدم بارون زده و هوا سرد 🌧امسال هوا تکلیفش با خودش مشخص نیست یه روز تابستونی ...

دریا منم که نزدیکتممم مثل توام🤣🤣🤣🤣

دیوونه شدیم 

ولی هوا امروز خیلی قشنگه 

همین که چند وقته آفتاب نیست من خیلی خوشحالم

کج شد عکسم 

صبح گرفتم

دقیقا ولی من یه جا نمیشینم کار واینا انجام میدم تا کمتر روانی شم🤦بعداینکه پریودشدم جن میره کنار🤣🤣 ...

پاییز ما یک ماه فقط سرمای شدید داریم 

من از خرما خیلی بدم میادددد

و اینکه اصلا جنوب رو دوست ندارمم

2810