2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من برای خواهر زادم میبافم واقعا حرف بقیه برام مهم نیست واای چقدر حیفم اومد برای این زن همه کار ...

آره دستتم درد نکنه انشالله برای نوه ات ببافی😍😍😍😍😍 

خیلی حیف شد خیلی،دیگه هر کی تو یه کارایی مهارت داره مهم اینه به مرحله ی عمل برسه....شرایط مالی بدی داره هی میگفت دلم میخواد پول درارم هنرایی که بلد هست خودش رو بهش معرفی کردم گفت نه اینا نه رفت لباس اورد که بفروشه (دقیقا تو کاری که استعداد مهارت نداره) جنس بشدت افتضاح هرکی خریده از رو دلسوزی خریده نمونش خودم خریدم ودوبار جلوش پوشیدم گذاشتم دیوار مهربانی خواهرشوهرم هم مثل من... کلی جنس موند رو دستش وآخر گرفت بازم به ماها همینطوری داد...  کسی که قدرت نه گفتن و قدرت ارتباط گرفتن نداره نباید بره تو این کار...گفتم تو که قرآن میخونی نمازمیخونی ورعایت میکنی بیا نماز وروزه گردن بگیر هم ثوات داره هم یه پولی دستت رو میگیره  گفت نه اگه اشتباه بخونم چی اگه نجس باشه یه جام چی... 

هیچی همچنان بی پول...

اون همسایمون که گفتم اهل خوی هستن زن وشوهر انقد زرنگ بودن بااینکه بچه ی فلج هم داشتن پا به پای هم کار میکردن خب این آدم باید برکت دار باشه زندگیش😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا برا همینه همیشه میگم دلم میخواد برا خودم یه مزرعه داشته باشم وسرگرمی که چشمم به در نباشه که بچ ...

همسر من نه خوشش نیاد هاا

گفت خیلی بازه معلومه بهش مجوز نمیدن 

وگرنه واقعیت ها رو نشون داد🤣🤣

وای پاییز چع چیزایی میگی به آقا مهدی

دمش گرم ظرفیتش بالاس😍🤲🏻

من بگم به همسرم خودش و خودم پاره و پوره میکنه😁😁😁یه قهر یک ماهه تو شاخشه

آره تو پست دیگه تعریف کردم واقعا نگران نیستم دقیقا هم به لباس واینا فکر میکنم حتی تایم رفتنمم کوتاهه ...

پاییز آفرین 

تو یک مهمانی 

عاقبت اون ازدواج و جتی دوستای داداشت به تو ارتباطی نداره و خودت و انرژیت رو صرفش نکن از این به بعد 

اگر مشورت خواست در حد توانت کمک کن 

ببین من چهارتا داداش دارم تجربه دارم که میگم بهت 

تهش هیچی قدرت رو نمیدونه تازه بد بشه تو مقصری

همون جاری خوبت که زیاد توجهی به بچه هاش نداشت؟ یعنی از هنرش استفاده نمیکنه؟یا اونایی که یافته بود بر ...

ساراجون 

پستات رو خوندم 

نی نی خواهرت انشالله بسلامتی بیاد بغلش😍🤲🏻🤲🏻

بهت تبریک میگم خاله شدن مثل مامان شدن یه حس خیلی خیلی خاصه

من سه بار خاله شدم اونقدر جذاب و دوست داشتنی خواهرزاده اونقدر حس خاله بودن شیرینه که بنظرم یکی از زیباترین تجربه هاست

به حرف مادرشوهر خواهرت هم اهمیتی نده 

تو دلی برای اون کوچولو داری انجام میدی و بعدها اون نی نی عاشقش میشع و شاید سالها نگهش داره برای بچه هاش حتی

خواهرت هم خیلی ساده س مثل اوایل ازدواج منه همه چی رو نباید بگه

حتی اینکه شما دارین چیکار میکنید

اگر هم یه وقت تو روی خودت گفت مادرشوهرش

بگو ارزش این بافتنی من به قیمت و زیبایی نیست به وقتی که با عشق صرف بافتنش برای خواهرزادم کردم همین 

پاییز آفرین تو یک مهمانی عاقبت اون ازدواج و جتی دوستای داداشت به تو ارتباطی نداره و خودت و انرژیت رو ...

اهووووم دقیقا فقط پول بدی خوبه ندی میشی بده.

همسر من نه خوشش نیاد هااگفت خیلی بازه معلومه بهش مجوز نمیدن وگرنه واقعیت ها رو نشون داد🤣🤣وای پاییز ...

آره برای ما این فیلما قفل هست و برا نسل های قبل که جوابگو نیست ولی ذهن نسل های الان رو آماده میکنه برای تغییر افکار...

این مدت دور وبرما چندتا خانوم فوت کردن یعنی سریع بعد چهلم آقایون رفتن زن گرفتن... نمونش شوهرخالم که خالم خانوم اولش بود فوت شد خانوم دومی هم جای خالم اومد اونم فوت شد سومی رو سریع گرفت تازه از زنه کتک هم خورد و زنه مهریه اشو میخواد🙃🤣

مدل گفتنم رو باید باشی ببینی سریع درصدم ثانیه تغییر مسیر میدم این خودشه که بد برداشت میکنه😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣و میندازم گردن خودش🤣🤣🤣🤣میگم منظور از تنهایی هی بهت میگم دانشگاه برم طلا فروش بشم باغ دار بشم ببین آدم تنها چی میشه شب و روزش قاطی میشه🤣🤣🤣🤣🤣 

حالا اون از من بدتر تازه میگه تو پا نمیدی شوخی کنم سریع قهر میکنی‌حالا قهر من چیه:اینه😏 قیافم چندثانیه😏بشه میگه بیا قهر کرد😁 میگم مهدی من بمیرم تو کی زن میگیری میگه تو رو هم به زور گرفتم😁 شروع میکنه به خاطرات خواستگاری رفتنش🤣🤣🤣🤣 وای دوباره عکس اون زنه تو آلبوم خواهرشوهرم یادم اومد🤣🤣 خواهرشوهرم برداشت همه ی عکسای اون زنه رو از ترسش پاره کرد گفت بنده خدا کلی عکس بهم داده بود🤣🤣🤣🤣 

ساراجون پستات رو خوندم نی نی خواهرت انشالله بسلامتی بیاد بغلش😍🤲🏻🤲🏻بهت تبریک میگم خاله شدن مثل م ...

اااا سه تاخواهرزاده داری😍 اونم خاله ای مثل تو داشتن چه کیفی میده تحصیل کرده مهربون...چون ازاون خواهرزادت همیشه تعریف میکردی میدونم خاله ی خوبی هستی... کاش آدم قدر دان بودن حدااقل کمی آدم میتونست به محبت کردنش ادامه بده من انگار با محبت کردن حالم بهتره...

اااا سه تاخواهرزاده داری😍 اونم خاله ای مثل تو داشتن چه کیفی میده تحصیل کرده مهربون...چون ازاون خواه ...

بله سه تا یکیشون ترم آخر مامایی

یکشون سال آخر دامپزشکیه

یکیشون هم سال اول دبیرستان

وقتی ۱۱ساله بودم خاله شدم

البته سه تاهم برادرزاده دارم 

تو سن ۲۰ 

۱۹

۱۱

بله سه تا یکیشون ترم آخر مامایییکشون سال آخر دامپزشکیهیکیشون هم سال اول دبیرستانوقتی ۱۱ساله بودم خال ...

مامان بابات پس زود ازدواج کردن.انشاالله موفق باشن‌. حست بهشون متفاوته مثلا خواهرزاده وبرادرزاده ها؟

2810