2777
2789
عنوان

خواهرم افسرده شده

355 بازدید | 12 پست

نه درس می خونه نه تو دانشگاه حرف میزنه یه گوشه آروم میکنه تو خونه هم هش تو اتاقشه بعد پسره که دوستش داشت دیگه نابود شده میگه درسته پسره مغروره  می خوام‌بهش بگم دوستش دارم 

من گفتم نگه نذاشتم اگه بگه نابود میشه بگه نه یا محلش نده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از طرف کسی که افسردست و از خواهرش خیلی دلگیره که کمکش نکرد به عنوان یه خواهر که به این روز نیوفته:

لطفا نزار این کارو بکنه،

حامیش باش و بهش نشون بده که چه موقعیت های بهتری میتونه داشته باشه

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

خودم هستم گوش نمیده حرفمو

میگی یه پسره رو دوست داره میخواد بهش بگه میترسی پسره نه بگه؟

شاید بگه اروم شه نمیدونم به خودش بیاد شاید واسه پسره اینطور شده چون میبینه دورش شلوغه و...

بزار بهش بگه؛ چقدر تو رویاهاش غرق بشه بسه دیگه!! مطمئنم عشقش یک طرفس و پسره بهش جواب منفی میده ولی باید واقعیت رو قبول کنه.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
از طرف کسی که افسردست و از خواهرش خیلی دلگیره که کمکش نکرد به عنوان یه خواهر که به این روز نیوفته:لط ...

من روانشناسم هر راهکار یا کمکی میکنم گوش نمیده 

چون آدم درون گرایه و یکم خودخواه وفکر میکنه اگه فکر کرد اینجا آمریکاست هست دیگه امروز شبه شبه باید بمیره الان میمیرم حرف کسی گوش نمیده خودش نابود میکنه

میگی یه پسره رو دوست داره میخواد بهش بگه میترسی پسره نه بگه؟شاید بگه اروم شه نمیدونم به خودش بیاد شا ...

آره بخاطر پسره هست 

ولی پسره دوست بابامه خانوادمون میشناسه پزشک هست ومغروره من حس میکنم نه میگه و خواهرم حالش بد تر میشه بخاطر همین اجازه نمیدم 

بزار بهش بگه؛ چقدر تو رویاهاش غرق بشه بسه دیگه!! مطمئنم عشقش یک طرفس و پسره بهش جواب منفی میده ولی ب ...

اگه خودکشی کرد چی ؟

اصلا دیوانه وار دوستش داره پسره نه خوشگله نه پولدار 

قطعا نمی تونه پذیره 

آره بخاطر پسره هست ولی پسره دوست بابامه خانوادمون میشناسه پزشک هست ومغروره من حس میکنم نه میگه و خوا ...

بزار بگه با واقعیت باید روبه رو شه اون الان مغزش راه فراره از این موقعیت و حال بد رو داخل این دیده که به پسره بگه تا خلاص شه 

در اخر هرکی صلاح خودشو بهتر میدونه 

اگه خودکشی کرد چی ؟اصلا دیوانه وار دوستش داره پسره نه خوشگله نه پولدار قطعا نمی تونه پذیره

چرا خودکشی کنه؟ عزیزم همش غرق رویا بشه خوبه؟ خودم مشکل خواهر شما رو داشتم چندبار رفتم روانشناس گفت برو رودرو بهش بگو با هزار زحمت چون خجالتی بودم و خیلی حساس رفتم بهش گفتم( منی که ۴ سال دیوانه وار دوسش داشتم) برگشت خیلی راحت بهم گفت یکی دیگه رو دوس داره. خیلی سخت بود برام ولی راحت شدم ازخیالبافی و پادرهوا موندن.اگه دوس داری با یه مشاوریا روان شناس مسئله شو در میون بزار.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻