2777
2789
سلام دوستای گلم♥️سحرجان خوشحال شدم پستت رو دیدم♥️ پنجشنبه تولد کیان من بودشد۷ساله بلاخره سن کشید😁😁 ...

خیلی ممنون عزیزم .

تولد گل پسرت مبارک .الهی که همیشه در کنار هم شاد و خوشبخت باشین .❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
باید با همه مثل خودشون بود دیگه دستشون درد نکنه برنامه شونو بهم زدن پس فردا هم تولد لیا هست منم مهمو ...

ساراجون تولد دختر قشنگت مبارک .ان شالله همیشه شاد و سلامت باشه .❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهووووم راستی یه زمزمه هایی هست اون برادرشوهروجاری شیطان صفتم میخوان برن ازینجاانقدخوشحالم،ولی خب پا ...

سلام افسانه جان 

خداروشکر شرشون کم میشه و پس معلومه کسی باهاشون حال نمیکرد که سراغشونو نگرفت 

چقدر خوبه که بلدی خوب حرف زدن رو ،چقدر قشنگ توضیح دادی به شوهرت و چه قدر خوب که آرومش کردی و هم چنین آفرین که از حقت نگذشته و زنگ زدی به مادرت و حرف دلت رو گفتی 

خوبه فقط دوتا فرزندید و برادرت با تک خواهرش اینکارو میکنه 

مگه دو تومن کمه! حالا حرف زدنش رو نگاه اون خرده هاش مال تو ۷۰۰😐😐

اوایل از رابطه برادر خواهراتون کیف میکردم و میگفت چه قدر هوای همو دارن ،اما راستش سر مسایل مادی برادرت یک جوریه و من دیگه مثل قبل برادرت رو خوب نمیبینم حس میکنم نه تنها برادر تو ،همه پسر ها و برادر ها بزرگ‌تر که میشن بی رحم تر میشن نسبت به خواهر ها و خانواده هاشون 

نمیدونم چه تصمیمی گرفتید اما مطمئنا مثل همیشه تصمیم تون منطقی درست و عاقلانه هست و برات آرزوی بهترین ها رو دارم 

این دو میلیارد زندگیتو تغییر میده ،و واقعا تو و همسرت لایق بهترین ها هستید و مطمین باش به هرچی آرزو کنی میرسی ،هرکسی نون دلش رو میخوره ،

ممنون عزیرم اره از فردا باید تدارکات رو ببینم 

جای دوستان خالی 

لیا مثل همیشه تو تولدهاش مریضه 😐امروز دوبارهذعلایم سرماخوردگی رو نشون داده 

ساراجون تولد دختر قشنگت مبارک .ان شالله همیشه شاد و سلامت باشه .❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام سحر جون 

خدارو شکر که زندگی ات بر وفق مراده و ساعات و لحظات زندگی ات صرف کارهای مثبت هست 

ما که به بی معرفتی شما عادت کردیم😂اما همین که گاهی هم سر می‌زنی با این همه مشغله ات ممنونیم 

خودت خوبی؟ 

ممنونم عزیزم😘

سلام افسانه جان خداروشکر شرشون کم میشه و پس معلومه کسی باهاشون حال نمیکرد که سراغشونو نگرفت چقدر خوب ...

اهوووم برن راحت شیم،اگه مادرم اختیارشو نمیداد دست بچش اینطور نمیشددرسته الان به ظاهر اتفاقی نیفتاده وهمه چی آرومه ولی من از همین مدل حرف زدنا تا ته ماجرا رو میخونم وحواسمو جمع میکنم حتی زمین کشاورزی رو دیمی تقسیم کرده بدون اینکه بپرسه بالارو میخوام یا پایین رو که اگه زمینای بالا توبافت ببفته قیمتش ۵تا۷برابر میشه واین یعنی بشدت سهمش از من باارزشتر میشه همین الانشم چسبیده به بافت محسوب میشه اینا رو هم به مادرم گفتم...هی سارا جان کجای کاری همین سه سال پیش بحث سهم خونه شد دیدم ترش کرده فکرکرده من سهم خونه رو نمیخوام واصلا سهمی ندارم🙄🙄🙄🙄زمانی که مهدی کمک کردوزمین رو گرفتن وکشت کردن دیدم تشکرکه نکردن هیچ حتی یه بار نگفتن حالا که دستمون بازترشد براپاییز یه چیزی بخریم...دیدم نه اینا پیش قدم نمیشن براهمین سهم محصولم رو خواستم... سارا وقتی حال مهدی رو دیدم دلم یه جوری شد تصمیم گرفتم باغ روستامو بفروشم اینجا مغازه بخرم وازنظر اقتصادی پیشرفت اینجا قابل مقایسه با روستا نیست وازهمه نظر عالی میشه من بعدا میتونم تو روستا بخرم فعلا فقط تصمیمش رو گرفتم وتعصب الکی رو گذاشتم کنار من نفروشم بلاخره برسه به بچه هام اونا میفروشن پس الان که بیشتر بدردحال وآیندم میخوره بفروشم...راستش خودمو مقصر این وضعیت مهدی میدونم مهدی الان باید تو نقطه ی امن تری میبود ما جفتمون هوش اقتصادی خوبی داشتیم ولی دل بدرد نخوری داشتیم...ولی بازم میگم خدایا به بچه هامون نگاه کن دل مهدی شاد شه. داداشم نه بد هست و نه خوب ولی میدونم مثل من نیست من همه چیموبراش گذاشتم گاهی خوبه گاهی بدوتلخ...تو زندگی زن وشوهر جفتشون باید زحمت بکشن وقتی مهدی اینهمه به فکرماهست منم دوست دارم کنارش باشم ودلگرمیش باشم چرا از حقم بگذرم والا راحت تر میگردم ومیخورم اونهمه تو مجردی حسرت کشیدم...

الهی لیا سرماخورده درجا دارو بده من که دیگه به سرماخوردگی عادت کردم🥴🥴🥴اهمیت هم نمیدم دیگه.انشاالله همیشه به شادی باشین.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام حنا جان تو یک خانم شاغل بی تظیری از اون کارمندها که همه رییس ها دوسش دارننوش جونتون ترشی لیمو چ ...

عزیزم مرسی از حسن ظنت♥️

حقیقتا تو محیط های صنعتی هرچی کار کنی بیشتر بهت کار میدن

کار نکنی راحت تری 

من چون علاقمندم به کارم سخت نمیگذره بهم 

وگرنه همون موقع که اینجا نوشتم چند روزی ناراحت بودم  و بخاطر زورگویی ها گریه کردم

چه کتاب خوبی😍😍

راستش بقول سروش صحت اینروزا هرچه بیشتر  فکر میکنم میدونم بیشتر متوجه میشم که نمیدونم 

دنیا واقعا گسترده و پر از معلوماته و من گاهی دلم میخواد اونقدر وقت داشتم که کلی کتاب میخوندم و کار نیک میکردم و سفر میرفتم و …

اما پذیرفتم نمیشه همه چی رو باهم داشت و دارم از ایده آل گرایی دوری میکنم 

سرکار میرم

کتاب میخونم

پادکست گوش میدم

و به زندگیم میرسم

همین…

خوبم خدا رو شکر ،درگیر کار و بار بچه ها بودم پسر بزرگم شهرستان قبول شده خیلی این روزا کلافه ام ،نمیت ...

سلام عزیزم 

بهت تبریک میگم 

خوشحالم پسر گلت راه زندگیش رو پیدا کرده😍😍

مبارکش باشه پر پناه خدا موفق باشه

بلو جان

این باارزش ترین جمله ای هست که پدر و مادر ها باید حتما بهش توجه کنن : فرزندان خود را یتیم کنید قبل از آنکه یتیم شوند

بهش فکر کن این بزرگترین کمکی هست که به بچه هات بکنی

دور شده سخته طبیعی هست 

اما اگر دور نمیشد تو این سن موقع ازدواج دور میشد و اون موقع به مشکل جدی تری برمیخوردی

بنظرم خیلی خوب شده هم مستقل میشه هم اینکه از وابستگی بینتون کم میشه

اگر تو شهر خودتون بود انگار رفته یه مقطع بالاتر و فقط وظیفه ش درس خوندن بود‌

الان یاد میگیره با دلتنگی کنار بیا‌د،مراقب وسایلش باشه، کارهای شخصیش آشپزی تهیه غذا و … رو انجام بده

من ۱۷ سالگی از خانوادم دور شدم 

اما چون زود برگشتم هنوز هم اذیتم از ابن حجم وابستگی

غصه نخوریا قشنگمم

اینجوری خیلی بهتره برای آیندش 

سلام دوستای عزیز و مهربونم .ببخشید که دیگه مثل سابق پست نمی زارم .همیشه پست هاتون رو می خونم و جویا ...

سلام عزیزممم

خدا قوت♥️ 

منم سحر جان دقیقا اینجوری ام 😅

از صبح تا ۱۲ یک شب مشغولم

تونستی بیشتر بیا اینجا😘

سلام دوستای گلم صبح پاییزیتون بخیر😍😍😍😍دیشب کاوه هی نق میزدوبیدارمیشدبدخواب شدم وصبح هم ۶ونیم دیگه نتونست بخوابه پاشدم کتری روشن کردم  وچای دم دادم ولقمه ی کیان رو آماده کردم...باباش بردتش مدرسه ومنم نهارمو بارگذاشتم برنجمم خیسوندم ویکم مرتب کردم ومنتظرم کاوه بخوابه...گشنممممممه همسری تاج سری🥵هم رفت بیمه ومیگه شلوغه من گشنممممه فکر کردم زود میادونون میخره.هیچی خواب صبح نمیشه‌ازون طرفم سحرخیزی هم یه چیزدیگس آدم به کاراش میرسه قشنگ....چقد آسمون قشنگه😍کوه هم قشنگ دیده میشه...دیروز کیان اینا جشن قرآن داشتن بهش گفتم اگه تونست دعای فرج یا سلامتی امام زمان رو بخونه که خوند ودیشب تو گروه مدرسه فیلمشو گذاشتن خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍

سلام دوستای گلم♥️سحرجان خوشحال شدم پستت رو دیدم♥️ پنجشنبه تولد کیان من بودشد۷ساله بلاخره سن کشید😁😁 ...

سلام عزیزمم

تولد کیان جان مبارک♥️

انشالله سالم و تندرست و موفق و خندون باشه در کنارتون

هزاران تولد اینچنینی رو سپری کنه

چقدر عالی که جمع شدید😍

پاییز چه دل بزرگی داری

یعنی نامزد آقا مهدی بوده که عکسش تو آلبوم بوده؟!

آفرین بهت که انقدر عاقلی👍👍👍

سلام عزیزممتولد کیان جان مبارک♥️انشالله سالم و تندرست و موفق و خندون باشه در کنارتونهزاران تولد اینچ ...

ممنونم عزیزم♥️نه نامزد نبوده مثلا خواهرشوهرم اینا دنبال کیس بودن که به مهدی معرفی کنن دختره هم عکس خودشوداد که خواهرشوهرم به مهدی نشون بده عکسه تو آلبوم خواهرشوهرم اینامونده بود🤣🤣🤣🤣آثارجرم😁😁🤣🤣🤣

ممنونم عزیزم♥️نه نامزد نبوده مثلا خواهرشوهرم اینا دنبال کیس بودن که به مهدی معرفی کنن دختره هم عکس خ ...

خب خداروشکر

تعجب کردم انقدر ریلکس بودی

طبیعیه

همسر من هم ازدواجی نبوده مادرشوهرم شمارش رو داده بوده به چندتا دختر

گفته اگر مخ پسرمو بزنید براش میگرمتون

بعد شرایط همسرمو گفته

دخترا بهش پیام دادن و همسرم میگه گفتم من سواد ندارم و کارگرم و …

دخترا گفتن قبول تا همسرم میگه باید بگید کی شمارمو داده بهتون میگن مامانت🤣🤣🤣🤣

بعد الان واسه من فاز برداشته ننش

خب خداروشکرتعجب کردم انقدر ریلکس بودیطبیعیههمسر من هم ازدواجی نبوده مادرشوهرم شمارش رو داده بوده به ...

آره اختیار حال وآیندمون دست همه نه گذشته... من سواد ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣مادرش🤕🤕🤕🤕🤕خواهرجان اینا منتظر پری دریایی بودن که با جت شخصی بیاد (من وتو)😁😁😁😁 

آره اختیار حال وآیندمون دست همه نه گذشته... من سواد ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣مادرش🤕🤕🤕🤕🤕خواهرجان اینا من ...

درسته 👍👍👍

🤣🤣مادرشوهرم کلا عجیبه برای من😄

نه اتفاقا همیشه همسرم میگه زشت ترین دخترها رو بهم پیشنهاد میدادن سن بالا و ….

به هرهرحال هرچی خدا بخواد میشه دیگه