2777
2789
انگار باد وطوفانیه؟آره؟ اطرافتون خونه نیست؟ یا این فضای سبز هست؟

مه هست پاییز

خونه ما دقیقا رو به روش پارک هست 

کنارمون همسایه داریم اما رو به رو پارکه(پارک برای شهرک خودمون هست و غریبه هارو نمیزارن بیاد مگر ایام تعطیل)

البته که خونه های محله مون به سبک خونه های خارجی هاست 

باغ وسطش خونه (اینجا رو برای خارجی هایی که تو شرکت نفت بودن زمان ش… ساختن) البته بازسازی شدن اغلب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مه هست پاییزخونه ما دقیقا رو به روش پارک هست کنارمون همسایه داریم اما رو به رو پارکه(پارک برای شهرک ...

چه جالب سبک خونه های اون موقع هست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مه هست پاییزخونه ما دقیقا رو به روش پارک هست کنارمون همسایه داریم اما رو به رو پارکه(پارک برای شهرک ...

چه جالب سبک خونه های اون موقع هست

مرسی عزیزم خوبم♥️عالیه خوب کاری میکنید واقعا هیچی مثل سلامتی نیست خدمات دندون گرونه واقعابیمه تکمیلی ...

آره من عاشق رفتن به دندون پزشکیم حس خوبی بهم دست میده حیف که موجودیم ناکافیه🤣🤣🤣🤣🤣 آره زن زندگی شدم🤣🤣🤣🤣🤣 همسرم اهل چای وقهوه نیست رعایت میکنه حالا ببینیم چی میشه کدومو انجام میده.

سلام عزیزم خوبی؟من که حسابی درگیرم شاید باورت نشه کار سه تا اداره بزرگ و مهم رو به من دادن دارن اذیت ...

سلام حنا جان 

تو یک خانم شاغل بی تظیری از اون کارمندها که همه رییس ها دوسش دارن

نوش جونتون ترشی لیمو چطور میشه؟

چه هوایی داشتید 

هوای اینور گرمه و شبا کمی خنک 

منم کتاب با هرکس چگونه صحبت کنیم رو دانلود کردم از طاقچه و بی نهایت عضو شدم 

سلام ساراجونم.خداسلامتی بده،ماهم سرماخوردیم(این مدت هرماه سرماه خوردم بخاطر سینوسام)ولی اهمیت نمیدم ...

آفرین به کیان عاقل و با درک وفهم 

خوشبحال کیان بخاطر داشتن مادر و پدر فهمیده و مهربانی مثل شما ها 

نمیدونم کجای دنیا آقا مهدی کار خوبی و ثوابی کرده که خدا تو رو بهش داده 

آفرین به کیان عاقل و با درک وفهم خوشبحال کیان بخاطر داشتن مادر و پدر فهمیده و مهربانی مثل شما ها نمی ...

لطف داری عزیزدلم به ما♥️♥️♥️♥️الهی بچه هامون عاقبت بخیرشن.

سلام بچه ها 

من برای لیا کتاب مجموعه سوالات دروس سوم نشر گل واژه رو خریدم و واقعا راضیم کل دروس را داره و سوالات اساسی طرح کرده و نکات مهم درس ها رو داره و آموزش دروس 

من سال اول و دوم برای لیا کتاب خیلی سبز مجزا برای فارسی و ریاضیش تهیه کرده بودم حقیقتا کتاب های خوبی بودن ولی به نظر من گل واژه سوالات مجموع دروس بهتر هست 

افسانه جان و زهرا جان  برای کلاس اول شاید مجزا خریدن ریاضی و فارسی بهتر باشه چون تمرین مجدد میکنه من نمیدونم کتاب کار گل واژه مجزا هم داره برای اول،من خودم تو زمان مدرسه دبیرستان گل واژه استفاده میکردم خیلی خوب یاد میگرفتم 

اما خیلی سبز فارسی خوب بود برای اول ابتدایی 

سلام دوستان خوبین ،من مدتی انقدرفکرم مشغول بود اصلا حوصله نداشتم که بیام بنویسم چقدر خلوته ،کجایید ...

سلام عزیزم خوبی؟چرا چی شده؟ من همیشه هستم

سلام بچه ها من برای لیا کتاب مجموعه سوالات دروس سوم نشر گل واژه رو خریدم و واقعا راضیم کل دروس را دا ...

سلام عزیزم خوبی؟ آخه اول که چیزی نداره یعنی تهیه کنم براش؟

سلام بچه ها من برای لیا کتاب مجموعه سوالات دروس سوم نشر گل واژه رو خریدم و واقعا راضیم کل دروس را دا ...

سلام سارا جان خوبی 

والا معلم ماهان انقدر تکلیف میده که باور کن دیگه وقت برا کتاب کمک درسی نمیمونه 

حالا اگه تو ماههای آینده احساس کردم نیاز داره براش میگیرم 

البته پیک آدینه دارن آخر هفته و توی طول هفته هم معلمشون نمونه سوال ریاضی هر روز میده بهشون 

سلام عزیزم خوبی؟چرا چی شده؟ من همیشه هستم

خوبم خدا رو شکر ،درگیر کار و بار بچه ها بودم 

پسر بزرگم شهرستان قبول شده خیلی این روزا کلافه ام ،نمیتونم خودمو جمع و جور کنم ،روانم بهم ریخته