سلام بچه ها
این روزا مدرسه لیا شروع سده خانم فوری مریض شده و سرماخورده
این روزا ساعت ده دقیقه مانده به ۷بیدار میشم شعله سماور رو زیاد میکنم و شروع میکنم بساط صبحانه ظرف غذای لیا
توی ظرف غذاش میوه اسلایس میکنم میزارم و تغذیه گاهی براش کیک و کلوچه و اینا گذاشتم یک روزم مینی ساندویچ همبرگر و و یک روز هم سالاد الویه لقمه گذاشتم براش
تا ۷ونیم لیا رو راهی میکنم و خودم ختم سوره نصر رو برداشتم و چهل بار نصر میخونم
بعد تا ساعت نه یک خورده جمع و جور و لباسشویی روشن میکنم
از دی جی کالا سفارش چند محصول مراقبتی پوستی رو دادم موقع تحویل عکسشو براتون میزارم ،چند تکه هم برای مادرم خودم سفارش دادم ،یک ماهه مدام لکه بینی داره و گاهی خونریزی شدید و دکترا هم گفتن چون پنجاه سالت و داری یایسه میشی تصمیم با خودت که عمل کنی یا تحمل
خیلی نگرانشم شبا تا صبح همش براش نگرانم خودشم دیگه از بس کم خون شده کم انرژی عصبی و افسرده شده ،میخام خوشحالش کنم با محصولات پوستی ضدچروک و کرم دور چشم و ماسک پوست و سرم پوستی خوشحالش کنم
امروزم خونه بودیم با لیا کمی درس تمرین کردیم و لباس های بیا رو شستم و میخوام اتو کنمشون
سه شنبه جلسه تعامل با اولیا بود ،حقیقتا از معلمشون و جو کلاس زیاد خوشم نیومد ،مثلا از دیروز پیام دادم به معلم آنلاین میشه ولی نه سین میکنه نه جواب میده
کلاس دوم لیا ،توی کلاس سوم با معلم دیگه ای هستند لیا با بچه های دوم دو توی این کلاس با این معلم ثبت نامش کردم کاش نمیکردم چون تو جلسه فقط یک ساعت حرف معلم دوم خوب این بچه های دوم دو بود و سردرد گرفتم
دوم دو پارسال دوم نمونه بود و معلم خوبی داشت ،لیا دوم سه بود
۲