2777
2789
بچه ها پدرم خیلی مهربونه و آرومه و مارو خیلی دوستداره همینطور بچه هام ولی خب مواد مصرف میکنه  ...

به خونوادت افتخار کن تحت هر شرایطی 

پدرت مناسفانه لعنت بر رفیق بد که ادمو به هزار راه میکشن 

اعتماد به نفس داشته باش 

اعتیاد سخته اما دلیل نمیشه دوست نداشته باشی خونوادتون پدران دست خودش نیست که وگرنه همه آدم های وابسته به مواد دوست دارن ترک کنن اما متاسفانه این مواد نمیزارن 

فقط پارانویید شوهرت بده 

خودت پارانویید نداری شرایط زندگی باعث شده مشکوک شی به عالم و آدم 

منم مثل تو ام تا پنج دقیقه دیر میاد خونه زنگ بزنم رد کنه یا جواب نده وااای افکارم کجاها نمیره اما اون لحظه هفت بار سوره تبت رو میخونم و میگم خدا مزار خیانت کنه ، یکی دو دقیقه بعد زنگ میزنه میگه فلان جام خیالم راحت میشه

سلام سحر جون  راستش فکر کردم پذیرفتم  ولی نمیشه چون هیچی حل نشده من فقط دارم تحمل میکنم و ...

سلام عزیزم .

با خوندن حرفات ،خیلی برات ناراحت شدم .💔

شرایط سختی داری و هرکسی که جای تو بود همین احساس سردرگمی بهش دست میداد.

با  خیانت همسرت و حرفهای بی ربطی که به تو زده ،دیگه هیچ چیزی بین شما دوتا نمونده و این رابطه هم دیگه درست نمیشه .همسرت شکاکه و نظام عقلی و استدلالی او غیر عادی کار می کنه .تو هرچقدر هم که پاک باشی و هیچ کاری نکنی ،بازهم مورد سوظن هستی .او خودش حکم رو صادر میکنه و بعد دیگه حرفهای تو برای او مهم نیست .

پس جنگیدن با این آدمها بی فایده است .

کار روان درمانی سنگین و دارو درمانی میخواد ،ولی بازهم فایده ای نداره چون به محض اینکه بگی دوا بخور ،میگه توی این دوا یه چیزی هست ...اونها حتی به دکتر روانشناس هم شک می کنند که چرا خلاف میل اونها حرف میزنه .پس از دست هیچ کسی کاری برنمیاد .

توی  ذهن این آدمها اینه :همینکه دو نفر دریه مکانی باشند 

رابطه برقرار شده !!!!

مغز اونها مثل ماشین حسابیه که جمع رو ضرب میکنه .

ولی با همه اینها تو در برابر بچه هات هم مسئولی و نمی تونی ولشون کنی و خودت رو نجات بدی .

اکثر مردان اصلا حوصله نگه داشتن بچه ها رو ندارند ولی از این اهرم برای فشار آوردن به زنشون استفاده می کنند .

پس با همه این نتیجه گیری ها ،خودت باید تصمیم بگیری که کدوم برای تو بدِ و کدومش بدتر .پس بد رو انتخاب کنی تا دچار بدتر نشی .

یه مشاور خوب هیچ وقت بهت نمیگه که طلاق بگیر یا نگیر ،بلکه باید چراغ ها برات روشن بشه و حالا تویی که تصمیم میگیری میخوای  ادامه بدی یا نه ؟؟؟

به نظر من تو دو راه بیشتر نداری .

۱.یا توی این زندگی میمونی و فقط مثل دوتا همخونه با همسرت ادامه میدی تا روزی که بچه هات بزرگ بشن و تا اون موقع ،خودت هم شغل و حرفه ای یاد بگیری که بتونی خودت رو اداره کنی .هرچی هم که گفت و هرکاری کرد دیگه برات مهم نباشه ،اصلا انگار که مرده و یه روح داره توی خونه قدم میزنه ....اینکه میگی حساسم ،نمیشه !!!!با زن ها چت میکنه ...بکنه ،اصلا بره بمیره !!!!!تو که دوستش نداری پس  چیکار داری .فقط مراقب خودت باش که مریض نشی .

۲.یا اینکه بری خونه پدرت و تلاش کنی که حضانت بچه ها رو بگیری و خودت بزرگشون کنی و خرجشون رو بدی ( که نمی دونم حضانت بچه ها رو بهت میده یا نه )در ضمن اگه پدرت پولدار بود هم خیلی فرقی نمی کرد چون  بازهم با معلوم نبود که همسرت بچه ها رو بهت بده  ...پس الکی غصه نخور که چرا پدرم پولدار نیست .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام عکس😍😁 از جمشیدیه رفتیم به سمت کلکچال  تقدیم به اسب دوستا😁 البته خیلی ...

خیلی قشنگ بود دستت درد نکنه ترانه جون ،اینقدر عکس هات زاویه خوبی داشت که انگار ما رو همراه خودت بردی .

بازم ممنون .❤🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

به خونوادت افتخار کن تحت هر شرایطی  پدرت مناسفانه لعنت بر رفیق بد که ادمو به هزار راه میکشن&nb ...

ساراجون فقط یادت باشه هیچ وقت هیچ وقت، الکی  به همسرت 

نگی که تو به من خیانت کردی .

گفتن این حرف یعنی دادن مجوز خیانت به همسرت !!!!

چون مرد باخودش میگه: من چه کاری کرده باشم یا نه ،زنم بهم شک داره پس  بعد از این هرکاری بخوام می کنم .

ترانه جون اصلا بروز نمیدم ،جو‌ خونه آرومه و خودش هم ظاهراً استرس نداره من مشکلم درونمه و هیچ راهی بر ...

باشگاه عالیه ...موفق باشی زهرا جون .❤🌸🌸🌸

من خودم اون روزهای آخر مونده به کنکور چه استرسی گرفته بودم.....به قول همشهری هامون : خدا نیاره 😄😄😄

دقیقا همینطورم که گفتی😢😢😢😢 من خیلی آسیب دیدم و همش میخوام مراقب همه باشم طوریشون نشه الان کمتر ...

برای اینکه این حس بد رو درست کنی ،نیازی به دارو و چیز دیگه ای نداری .فقط باید هر وقت از چیزی ناراحت شدی و غصه خوردی ،سریع به این فکر کنی که آیا این مساله اصلا در حوزه مسئولیت تو بوده یا نه ؟؟؟مسئولیت بیش از حد هم شبیه نگه داشتن یه لیوان کاغذیه .اگه شل بگیری می افته و اگه خیلی فشارش بدی  لیوان مچاله میشه .

توی زندگی دوتا چیز به ما خیلی کمک میکنه .

🎈قبول واقعیت 

🎈پذیرش متناسب مسئولیت .

ما از یه حدی بیشتر احساس مسئولیت کنیم ،افسرده و غمگین میشیم .

داستان تزارینا ملکه روسیه و راسپوتین رو از گوگل سرچ کنید و بخونید .این جزو درس های روانشناسی اجتماعیه.

تزارینا باید پسری به دنیا می آورد تا وارث تاج و تخت بشه ولی ۴ تا دختر پشت سرهم به دنیا آورد و در نهایت بچه پنجمش پسر شد ولی بیمار هموفیلی بود و همیشه مریض و بدحال میشد .ملکه همیشه احساس گناه می کرد چون فکر میکرد تقصیر اوست که یه بچه بیمار به دنیا آورده ...پزشکان دربار درمونده شده بودند تا اینکه یه کشیش به اسم راسپوتین به دربار اومد و با هیپنوتیزم و کارهایی که بلد بود کاری کرد که بچه تا چند روز علائم بیماریش کمتر میشد .ولی این کشیش هرزه و زنباره بود و هرچی که اطرافیان به ملکه می گفتند ،او قبول نمی کرد و حتی توی جنگ جهانی اول همین کشیش کاری کرد که ملکه و پادشاه ،دستور حمله رو متوقف کنند (چون پیش بینی کرده بود که ارتش شکست می خوره .)و همین باعث نارضایتی فرماندهان روسیه شد .آخر  داستان امپراتور روسیه و خانوادش  به محلی تبعید شدن و بدست یه گروه مخالف همگی ،کشته شدن .

توی کتاب نوشته بود ،ملکه در سن ۴ سالگی مادرو خواهرش رو بدلیل بیماری از دست داده بود و همیشه خودش رو مقصر می دونست و یا فکر می کرد که میتونسته جلوی این اتفاق رو بگیره ...و همین موضوع در آینده هم کار دستش داد و با دخالت توی امور مملکت باعث اون فاجعه شد .

اره افسانه یک‌چادر نماز و مقنعه و جانماز ست داره با نوار های طلایی  که مال من بود تو بچگیم الا ...

آخی عزیزم ...🥰😍😍😍

خدا حفظش کنه برات .🤲🤲🤲❤

اره افسانه یک‌چادر نماز و مقنعه و جانماز ست داره با نوار های طلایی  که مال من بود تو بچگیم الا ...

سارا بمون

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️