2777
2789
سلام دوستای قشنگم اینجا نم نم وارش میزنه منم به عدد کیجای سیو چشم هستم🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣 صبح پاشدیم کیان ...

عزیزم طفلی دلم سوخت شاید مامان و‌باباش جدا شدن یا یکیشون فوت شده بمیرم برای دل این بچه 

مبارک آقا مهدی 

بچه ها ورو‌عوض کردین دیگه😂کیان پیش جاری بچه جاری پیش تو😂

اش رشته جانمی جون‌منم شنبه یا جمعه میپزم 

عزیزم طفلی دلم سوخت شاید مامان و‌باباش جدا شدن یا یکیشون فوت شده بمیرم برای دل این بچه  مبارک ...

نمیدونم ولی خیلی شبیه همن...آره کاوه الان مخ اونا رو میترکونه دانیال سایلنته.به مهدی میگه پیتی🤣🤣🤣 نوش جونتون پیشاپیش

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای قشنگم اینجا نم نم وارش میزنه منم به عدد کیجای سیو چشم هستم🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣 صبح پاشدیم کیان ...

ما شام آش رشته رو سنگین میدونیم همیشه ناهار آش رشته میذاریم... یا استثنا بشه شام آش رشته بذارم ...

ما شام آش رشته رو سنگین میدونیم همیشه ناهار آش رشته میذاریم... یا استثنا بشه شام آش رشته بذارم ...

من نهار آش بخورم ضعف میکنم شام میخورم بازم ضعف میکنم ازوقتی با مهدی ازدواج کردم شبا میخورم ما آش رو عصرونه میخوردیم

اره عصر و ناهار میخوریم ماهم ... گاهی خیلی هوسی بشم شامم میذارم😁 جای منم خالی کنید

جات سبزه عزیزم🌱🌱🌱🌱🌱

😂😂😂😂🤪 امان از کیان  بگو اره روز اول سرشیر داره 😁🤭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣میگه سرشیر بخور شیرت سر شیردار بشه کاوه بخوره😁😁😁  شبکه پویا میبینه این مدت فلسطین رو نشون میدادن منم میپچیوندم اون لحظه حواسش پرت شه فکر میکردم حالیش نمیشه و واقعا حواسش پرت میشه....امروز به جاریم میگفت مادرم میگه ایران مهربون ترین کشور هست ولی بنظرم همه ی کشورا مهربونن آمریکا بد هست چون اول میگن مرگ بر آمریکا بعد اسراییل رو میگن🤦🤦🤣🤣🤣 همه رو دیده تحلیل هم کرده🤣🤣🤣🤣🤣 براش فلش هم پر کردیم ولی بازم میره سراغ پویا🤣🤣🤣🤣

پرسید مامان بروسلی برا کدوم کشوره؟ گفتم چین میگه پس خوبی بر چین🤣🤣🤣🤣🤣 بجا مرگ،خوبی گذاشته🤣🤣🤣

بچه ها سلام من و دوستم امروز قبل طلوع آفتاب زدیم ی دل کوه هوا هم بسیار عالی بود...😍❤️ عکسها رو بعد ...

عالی😍😍😍😍کدوم کوه؟ آخ جون عکس😁😁😁😁😁 یه عدد نی نی سایتی عکس دوست🤣🤣🤣🤣

خدا رو شکر .🌹🌹🌹 همه ما از این روزهای سخت و تلخ ،توی زندگیمون داشتیم .مهم اینه که بتونیم به درستی ...

سلام سحر جون 

راستش فکر کردم پذیرفتم  ولی نمیشه چون هیچی حل نشده من فقط دارم تحمل میکنم و خیلی سردرگمم نمیدونم قرار آینده چی بشه هیچ برنامه ای ندارم....فقط خسته ام 

یه شب که تصمیم جدی برای جدایی گرفته بودم گفتم صبح که بیدار شدم به همسرم میگم میخوام ازت جدا شم ولی شرایط خونه پدریم و بچهام مانع کارم شدن‌..کاش پدرم پولدار بود 

من فقط یه زندگی آروم میخواستم همو دوست داشته باشیم و با آرامش زندگی کنیم 

خلاصه دیگه تصمیم گرفته بودم برای خودم زندگی کنم خودمو دوست داشته باشم و بچه هام ولی نمیشه حالم از نقش بازی کردن به هم میخوره 

مشکلاتمون خیانت دوباره و دوباره همسرم و انکار 

این متن پیامش بود...ای جان امشب اگه پیشت بودم قول نمیدادم که کلی ماچت نکنم.

بشدت نسبت به من شکاک شدم جوری که حتی نمیتونم از خودم دفاع کنم 

دوسال پیش تو خونمون حلقم گم شد تو بارداریم و بجان عزیز ترین کسم من روحمم خبر نداره کجاست و پیدا نشد این اواخر 

بهم تهمت زد که حتما با پسرا دوست بودی تا بهشون و تا پیدا نشه من همین ذهنیت رو دارم خستم کرده روحم مریض شده

تو این یه هفته من خونه خودمون بودم باباش اینا هم که گفتم تو حیاطمون هستن تا دزد رو حیاط همسایه بوده خونه مارو انگار میپاییده بعد تو دعوا بهم گفتم حتما میخواستن بیان پیش تو چطور تا قبل اینکه تو بری دزدی چیزی نبود من نابود شدم با حرفاش😭مشروب خوردنشم دوباره شروع شده 

کارمم که پیج زده بودم گذاشتم کنار از بس که اذیتم کرد 

بگم که پدرشوهرمم پارانوئید داره و تو پیری داره اذیت زنش میکنه و بهش تهمت میزنه 

خیلی خیلی مسائل اینطوری برام پیش اومده نمیخواستم بگم 

ولی واقعا این فکرا داره دیوونم میکنه 

بنظرتون چطور وقتی شرایط جدایی ندارم بمونم و زندگی کنم من خیلی حساسم 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱