2777
2789
بچه ها سلام من و دوستم امروز قبل طلوع آفتاب زدیم ی دل کوه هوا هم بسیار عالی بود...😍❤️ عکسها رو بعد ...

سلام عزیزم خوش بگذره حتما بزار برامون 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
سلام سحر جون  راستش فکر کردم پذیرفتم  ولی نمیشه چون هیچی حل نشده من فقط دارم تحمل میکنم و ...

دریا💔💔💔💔💔💔💔😔😔😔😔😔😔چقد ناراحت شدم برات😭😭😭😭 دریا میدونم مادری و دلت پیش بچه هاته ولی خیانت کم چیزی نیستا مخصوصا اگه جنسی باشه که خطر ایدز وزگیل....حتما یه تصمیم قطعی بگیر تا کی میخواد ادامه بده؟؟؟؟ بچه ها رفته رفته بزرگ میشن و سردرمیارن بودن تو این محیط خیلی بدتر از جداییه...آجی نون خالی بخوری بهتر از تحمل همچین وضعیتیه..‌.شرایط مالی رو میشه خودت تغییر بدی ولی تغییر دادن یه آدم سخته.... ببخش اگه حرفام تلخه🥺 

ما گاهی فکر میکنیم که پذیرفتیم یه چندوقتی خودمون رو سرگرم میکنیم در صورتی که آتیش زیر خاکستریم😔.

بنظرم دیگه سکوت نکن و حرفاتو بزن بهش.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دریا💔💔💔💔💔💔💔😔😔😔😔😔😔چقد ناراحت شدم برات😭😭😭😭 دریا میدونم مادری و دلت پیش بچه هاته ولی خ ...

کاش اونقدر قوی بودم که همچی رو میذاشتم و میرفتم ولی پاییز میدونم که بچه هامو ازم میگیره به بدترین شکل اذیتم میکنه..من در مقابل این مرد خیلی ضعیفم یه وقتایی اینقدر فکر میکنم که میخوام دیوونه بشم کاش کاش بار اول که یه بچه داشتم جدا شده بود مامانم نذاشت اون روحیش بدتر از منه 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱

بچه ها صبح پاشدم ونهار مرغ گذاشتم وبرنج وخداروشکر کردم که همیشه هوای سفرمون روداره🤲🤲🤲 این مدت خودمونو بستیم به قسط زندگیمون هیجانی شده مزه میده🤪🤪🤪🤣🤣🤣 یه مدت که برا بچه ها خاطره مینویسم حس میکنم یه استرسی تو نوشتنم هست...مثل قبل خوش خط نیستم واصلا مدل نوشتنمو نمیپسندم منی که یه روز قصه ونمایشنامه مینوشتم و تو مسابقه ها شرکت میکردم دلم برا پاییز اون وقتا تنگ شده وبیشتر از قبل بهم ثابت شده من باید درس بخونم...

بچه امروز تصمیم گرفتم روزی هرچقد میتونم مشق بنویسم کتاب داستان کیان رو باز کردم وشروع کردم به مشق نوشتن انگشتام ومچ دستم بنظرم تقویت میشن واسترسم اکی میشه....

میخوام کتاب رنگ آمیزی هم بخرم برا خودم رنگ کنم حس میکنم برام خوب باشه...

کاش اونقدر قوی بودم که همچی رو میذاشتم و میرفتم ولی پاییز میدونم که بچه هامو ازم میگیره به بدترین شک ...

نمیتونه بچه هاتو برای ابد ازت جدا کنه اینطوری که بچه ها بدتر بزرگ میشن وقتی خودت پر درد وخشم واسترس باشی جو خونه نا امن میشن تا یه جایی میشه کنترل کرد ولی یه جایی همه چی از کنترل خارج میشه....نترس برا تغییر قدم بردار. خواهش میکنم یه کاری کن برای خودت...

کاش اونقدر قوی بودم که همچی رو میذاشتم و میرفتم ولی پاییز میدونم که بچه هامو ازم میگیره به بدترین شک ...

مادرامون قوی نبودن چرا ما باید مثل اونا باشیم دریا من اگه مثل مادرم بودم زندگیم داغون میشد من یه لحظه هم از جدا شدن نمیترسم نباید دست مردا نقطه ضعف داد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣میگه سرشیر بخور شیرت سر شیردار بشه کاوه بخوره😁😁😁  شبکه پویا میبینه این مدت فلسطی ...

الهی 😂😂

خیلی شیرین زبونه 

کاوه من غک‌میکنم بع اقاذمهدی رفته کیان به تو

نمیتونه بچه هاتو برای ابد ازت جدا کنه اینطوری که بچه ها بدتر بزرگ میشن وقتی خودت پر درد وخشم واسترس ...

اینقدر خوب با جان و دل با تمام وجود درکت میکنم 

میفهمم چی میگی 😭

خیلی شرایط سختیه به خصوص بدونی خونواده ات کم و بیش حامیته اما نتونی بری 

اینکه بدونی باید بری اما نتونی 

اینکه بدونی قوی باشی اما نشه 

میدونی بعضی چیزا رو نمیشه باهم داشت باید زمان داد 

اینکه میگی میدونی با بچه اذیتت خواهد کرد رو خوب میفهمم منم به این دلیل نمیتونم برم چون میدونم بچه رو ازم‌میگیره و اگه هم نگیره مدام توی طول زمان دادگاه اذیت خواهد کرد 

بیشتر از خودم بچه ام اذیت خواهد شد ، من که اذیت دارم میشم لااقل بچه ام نشه روح و روان بچم آسیب نبینه 

پارانویید بودنش خیلی اذیت کننده هست نمیدونم به مشاور میاد یا نه اما اکهذنیاد بتونی خودت بری براش دارو اینا دکتر تجویز کنه بگیری 

به نظرم زمان بچه هات بزرگبشن نه ساله بشن تصمیمتو جدی کن 

دریا جون توی این مدت خودتو نباز 

به خودت به فکرت زمان بده برای جدایی همیشه وقت هست گاهی مجبوریم بین بد ‌بدتر ، بد رو انتخاب کنیم 

به خدا توکل کن از خودش کمک بخواه ، با خدا درد و دل کن بعد راهنمایی بخواه ،ببین خدا جی میگه ، بعد درد و دل کردن و نیت کن صلوات بفرست قرانو باز کن صفحهذسمت راستی جواب توعه 

۴۰بار سوره نصر ،چهل روز متوالی بخون برای گشایش در کارهات 

۴۰بار سوره فیل رو چهل روز متوالی بخون برای شکست دشمنانت 

سوره مزمل برای محبت خوبه

بچه ها صبح پاشدم ونهار مرغ گذاشتم وبرنج وخداروشکر کردم که همیشه هوای سفرمون روداره🤲🤲🤲 این مدت خود ...

نوش جونت به به 

عزیزم زندگی روز سختن داره آسونم داره بالا داره پایین داره

درکت می کنم گاهی آدم استرسش تو حرف زدنش احوالاتش حتی خط و حوصله اش تاثیر میزاره 

نفهمیدم مشق بنویسی یعنی چی ؟

رنگ تمیزی بزرگسالان هست میتونی بخری

الهی 😂😂 خیلی شیرین زبونه  کاوه من غک‌میکنم بع اقاذمهدی رفته کیان به تو

کیان آره ولی کاوه یه سریا صورتش میگن شبیه مهدی یه سریا هم میگن شبیه منه ولی هیکلش میدونم به مهدی اینا کشیده... شکمو هم تشیف داره امشب غذاشو دادم آب هم دادم انقد نق نق کرد غذای مارو میخواست دادم بهش ساکت شد🤣🤣🤣 

نوش جونت به به  عزیزم زندگی روز سختن داره آسونم داره بالا داره پایین داره درکت می کنم گاهی آد ...

آره هیچوقت اینطوری نبودم...

عین موقع مدرسه که مشق مینوشتیم حس کردم یه مدت ننوشتم خطم یه طوری شده...گفتم بنویسم ازهمه نظربهم کمک شه. تو پاساژ مهدی اینا کتاب فروشی داره گفتم بپرسه ببینه دارن یا نه که بسته بود...بگم رنگ تمیزی؟لوازم تحریریا دارن؟

نوش جونت به به  عزیزم زندگی روز سختن داره آسونم داره بالا داره پایین داره درکت می کنم گاهی آد ...

سارا هستی؟

سلام سحر جون  راستش فکر کردم پذیرفتم  ولی نمیشه چون هیچی حل نشده من فقط دارم تحمل میکنم و ...

دریا برا خودت پشتوانه ی مالی دست وپا کن چیزی به نامت میزنه؟ اگه قلقشو داری ومیتونی کاری کن چیزی به نامت کنه برا خودت پس انداز کن طلای مخفی بخر بعدا حتما بدردت میخوره ما زنا هممون باید پشتوانه ی مالی داشته باشیم