2777
2789

امروز تو همراه بانک شوهرم دیدم ب مامانش پول واریز میکنه اسمش بود

اعصابم خورد میشه

ما خونه پایینی مادرشوهرم زندگی میکنیم

هنوز خونه نداریم ماشین نداریم چرا باید ب اون پول بریزه

ب منم پول میده نمیزاره کم داشته باشم ولی من اعصابم خورد میشه ب اون میده

پدرشوهرم بازنشسته خودشون حقوق دارن مادرشوهرم خودش پول داره چ دلیلی داره ب اون پول بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشه 

زاییدش 

نه ماه حمل کرده 

دو سال شیر داده 

هفت سال برده و آورده 

نوجوانی و دیوانه بازی‌اش رو تحمل کرده و... 

کافیه یا بازم بگم 

قطعا مادرشم هم ضحاک نیست که خیلی پول بگیره شاید یکم گیر بوده و پس میده 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

این مادر شوهرا تا خرخره پول داشته باشند هنوز از پسر طلب کارن ، مادر شوهر من نزدیک ۷،۸ تومن حقوق داشت بازنشستگی اینجور چیزا می‌گرفت شوهر من کارش دو از دست دادن بود کلن هیچی نداشتیم اون موقع منم سرکار نمی‌رفتم واقعن بدترین شرایط رو داشتیم همش از شوهرم پول مبخاست شوهرم نداشت ک بهش بده هر جا می نشست میگ پسرم پول در میاره همش زنش میخوره ب ما نمیده ، حتی نگفت پسرم تو ک نداری این هزار تومان از تو تا وقتی کارت درست بشه ، بخاطر همین حرفاش از چش شوهرم افتاده الان هم اگ داشته باشه ب مادرش نمیده ،

مادرشه زاییدش نه ماه حمل کرده دو سال شیر داده هفت سال برده و آورده نوجوانی و دیوانه بازی‌اش رو تحمل ...

بعضی مادرشوهرا سواستفاده میکنن

مادرشوهر من حقوق تعیین کرده هرماه پسراش بهش میدن.خرج خورد و خوراکش، گوشت،مرغ،پول دکتر و فلان. بعد یبار بهم گفت گوشتام تموم شده بهم بده.دادم قهر کرد که کم دادی گوشتا رو نبرد

انقد ازش بدم اومده از همون زمان.اصلا راضی نیستم هزار تومن بده شوهرم