2777
2789
یه ساعته میپزه؟ اره روش تو اصولی تره  من اردبیل رفتم بجا لوبیا قرمز لوبیا چشم بلبلی ریخته بود ...

وای با لوبیا چشم بلبلی عالی میشه 

ماهم لوبیا چینی و لوبیا چشم بلبلی لوبیای سفید 

لوبیا عروس نمیدونم چیه دقیقا 

اره یک ساعت میپزه اما من بعد درشو باز میزارم یک ربع تا نیم ساعت هم قل میزنه کمی ابش کشیده و هم لیمو عملنی اب لیمو 

میزنم باهم قل بزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=337537104]قربون محبتت ...😍 خیلی لطف داری.. شما بخورید جای منو خالی کنید... ان شاءالله [/QUOTE

😘😘😘 

حالا میخوام عدس پلو هم درست کنم به سفارش آقا ماهان 

برم دنبال کارام فعلا🤚😘

وای با لوبیا چشم بلبلی عالی میشه  ماهم لوبیا چینی و لوبیا چشم بلبلی لوبیای سفید  لوبیا ع ...

لوبیای عروس یه چیزی بین لوبیا چیتی و لوبیا قرمزه ولی پهنه😅 منم نخورده بودم و ندیده بودم مادر همسر درست میکرد 

اها ما فقط چیتی و قرمز... 

اره با چشم بلبلی هم خیلی خوشمزه بود خداوکیلی

این لوبیای عروسه 

چه جالبه 

از اینا برم بخرم ببینم چه جورین

اما قورمه های تهرانی خوشمزه تر از اینورن 

حتی نمیدونم انگار سبزی قورمه ها هم کمی در اندازه یا چی با مال ما فرق داره

سلام دوستای قشنگم اینجا نم نم وارش میزنه منم به عدد کیجای سیو چشم هستم🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣 صبح پاشدیم کیان رو بردیم کلاس...یه دخترگوگولی وکوچولویی تو کلاسمون هست خیلی آروم وساکت وگوشه گیره یه خانمی میاوردش نمیدونیم که مادرشه یا مادربزرگشه آخه نزدیک به۶۰سالشه انگاری... معلم داشت رنگ آمیزی رو نگاه میکرد واین دخترکوچولو همشو مشکی رنگ کرده بود🥺🥺🥺🥺از مادره هم فاصله میگیره یا وسط بازی ول میکنه ومیره🥺 معلم گفت رنگ مشکی نشونه ی خوبی نیست ونشونه ی دلگیری ازچیزیه و...رنگ زرد هم نشونه ی آرامش و شادی ونشون میده بچه تو خونه شاد هست....مادره هم متوجه ی حرف معلم نمیشدمیگفت نمیذاره من رنگ کنم میگه خودم رنگ کنم🙁 دلم برای دختره ومادره سوخت...یاد بچگی خودم افتادم که اکثرجاها سختم بود...

نهار میخوام استامبولی بذارم وشام هم آش رشته....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خوش برگشتی عزیزم  باز میری بیرون حال و هوات عوض میشه

آره بیرون رو خیلی دوس دارم مخصوصا خرید رو🤣🤣🤣🤣🤣 کاوه خوابش میمومد نمیتونستم دور بزنم هوا هوای کاوه نبود😁 رفتیم برا مهدی کتونی انتخاب کردیم تا آقا داماد تصمیم کبری بگیره طول میکشه😏🤣 بچه ی جاریمم پیشمه کیان هم پیش جاریمه...داشت بستنی میخورد گفتم دانیال بهم بستنی میدی؟ میگفت جوبشو بدم؟بستنی یخه نخور🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بچه های اقتصادی هستن🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
این لوبیای عروسه  چه جالبه  از اینا برم بخرم ببینم چه جورین اما قورمه های تهرانی خوشمزه ...

اره قرمه هر شهری فرق داره 

لوبیا عروس خیلی خوشمزه است یه طعمی بین باقالی و لوبیا 😁 کلا بین آ بین هست 😂 بینابین🤪

2810