انقد با ذوق آماده میکرد دیشب و مشمرد😍😍😍😍 نه معلم کیان فقط تبریک میگه وفقط همون اوایل یه بار گفت هرکی دوست داشت بیاره و اجباری نیست نمیخوام بچه ها درگیر تجملات بشن اوضاع اقتضادی سخت شده...ولی تو کلاس کیان ظاهرا همه وضعشون اکی هست یه دوستش چند روز پیش استیکر اسمش رو روی چوب سفارش داد و نوشت جشن اسم فلانی سال تحصیلی فلان +شکلات آدامسی+یه نوع شیرینی.
به کیان اگه باشه میخواست کل شهر رو شیرینی بده🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تازه امروز نشانه ی مبارک«ک»تدریس شد درجا همین امروز برد🤣🤣🤣🤣🤣معلم میگفت میخوام نشانه ی «ک»رو یاد بدم میگفت کیان درجا گفت ااااااااا کِی🤣🤣🤣🤣
اول گفت رولت گفتم نه کثیف کاری داره من دلم میخواست یه اسباب بازی کوچیک بخرم ولی واقعا نشد برم بیرون،بعد گفتم بچه ها آب نبات دوس دارم که یادم اومد خوردنش طول میکشه وقت کلاس گرفته میشه،گفتم چوب شور کیان گفت مامان عالیه دوستام میدونم دوس دارن یکم شکلات هم خریدم رو چوب شور کیان خودش چسبوند.من برا کادر مدرسه هم گذاشتم دیدم اومده میگه بعضیا گفتن میشه دوتا برداریمگفتم بردارین🤣🤣🤣🤣 بعد یه مقدارش رو اورد گفتم چرا ندادی به مدیریت گفت خانوم گذاشت تو کیفم گفتم عیب نداره فردا بده بهشون.
یه کیان دیگه هم هست تو کلاسشون اون امروز نیاورد احتمالا فردا بیاره بچه دلش نشکنه وضعشون که میدونم توپه.