2777
2789
سسلام سارا جون چخ با مزه نوشتی 😍منم سر زدم نبودیدچند وقتیه از نظر ذهنی نمیتونم شروع کننده مطالب باش ...

الهی عزیزم من مطمینم به زودی زود مادر میشی و قیمت میشه استفاده کنی فقط کافیه زبانی نه از ته دل بسپاری به خودش معجزه خواهد شد اینو زندگی به من آموخت 

عه منم گاهی اینطور میشم حوصله تایپ پیدا نمیکنم صدای خوبی هم‌ندارم بگم کاش قابلیت ویس بود😂

سسلام سارا جون چخ با مزه نوشتی 😍منم سر زدم نبودیدچند وقتیه از نظر ذهنی نمیتونم شروع کننده مطالب باش ...

الهی عزیزم من مطمینم به زودی زود مادر میشی و قیمت میشه استفاده کنی فقط کافیه زبانی نه از ته دل بسپاری به خودش معجزه خواهد شد اینو زندگی به من آموخت 

عه منم گاهی اینطور میشم حوصله تایپ پیدا نمیکنم صدای خوبی هم‌ندارم بگم کاش قابلیت ویس بود😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نگران افسانه هستم عادت نداشت به این همه غیبت @پاییزمهر

سلام سارا جون خوبی؟اتفاقا امروز که کوه رو دیدم یهو دلم رفت سمت تو با خودم گفتم سارا هم دیگه لایک نمیکنه که بدونم اومده وبرم تاپیک آخه کسی نمیومد....منم حوصله ندارم این رواز مغزم خستس واقعا دلم میخواد مغزم بخوابه.🥺🥺🥺

الهی لیا🥺🥺🥺🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام سارا جون خوبی؟اتفاقا امروز که کوه رو دیدم یهو دلم رفت سمت تو با خودم گفتم سارا هم دیگه لایک نمی ...

سلام افسانه جان 

خداروشکر که خوبی 

این روزا نمیدونم من فک میکردم بنا به بعضی از شرایط زندگیم من بد حوصله و خسته ام و از همه چی حوصله ام سر رفته دلم یک سفر یک چند روز بی خیالی می‌خواد 

اما انگار همه اینجورین 

قربونت نه میومدم میرفتم کسی نبود 

من فک میکنم از زمستونی هست که شبیه زمستون نیست و باورت میشه صب جا آفتاب میبینم میگم تابستون اینقدر آفتابی نداشتیم زمستون آفتابی دارم

سلام افسانه جان خداروشکر که خوبی این روزا نمیدونم من فک میکردم بنا به بعضی از شرایط زندگیم من بد حوص ...

هوا نه🥺مشکل درونی است خواهر🥲

کیان امروز جشن اسمشه 😍😍😍

عه به به جشن اسمیش مبارک 

کیک اینا خریدید؟ 

کلاس اول لیا اینجور بود خیلی وقت کلاس گرفته می‌شد من کیک خریدم با شکلات و ابمیوه بردم مدرسه رو‌میزی و ظروف یکبار مصرف

عه به به جشن اسمیش مبارک کیک اینا خریدید؟ کلاس اول لیا اینجور بود خیلی وقت کلاس گرفته می‌شد من کیک خ ...

انقد با ذوق آماده میکرد دیشب و مشمرد😍😍😍😍 نه معلم کیان فقط تبریک میگه وفقط همون اوایل یه بار گفت هرکی دوست داشت بیاره و اجباری نیست نمیخوام بچه ها درگیر تجملات بشن اوضاع اقتضادی سخت شده...ولی تو کلاس کیان ظاهرا همه وضعشون اکی هست یه دوستش چند روز پیش استیکر اسمش رو روی چوب سفارش داد و نوشت جشن اسم فلانی سال تحصیلی فلان +شکلات آدامسی+یه نوع شیرینی. 

به کیان اگه باشه میخواست کل شهر رو شیرینی بده🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تازه امروز نشانه ی مبارک«ک»تدریس شد درجا همین امروز برد🤣🤣🤣🤣🤣معلم میگفت میخوام نشانه ی «ک»رو یاد بدم میگفت کیان درجا گفت ااااااااا کِی🤣🤣🤣🤣

اول گفت رولت گفتم نه کثیف کاری داره من دلم میخواست یه اسباب بازی کوچیک بخرم ولی واقعا نشد برم بیرون،بعد گفتم بچه ها آب نبات دوس دارم که یادم اومد خوردنش طول میکشه وقت کلاس گرفته میشه،گفتم چوب شور کیان گفت مامان عالیه دوستام میدونم دوس دارن یکم شکلات هم خریدم رو چوب شور کیان خودش چسبوند.من برا کادر مدرسه هم گذاشتم دیدم اومده میگه بعضیا گفتن میشه دوتا برداریم‌گفتم بردارین🤣🤣🤣🤣 بعد یه مقدارش رو اورد گفتم چرا ندادی به مدیریت گفت خانوم گذاشت تو کیفم گفتم عیب نداره فردا بده بهشون.

یه کیان دیگه هم هست تو کلاسشون اون امروز نیاورد احتمالا فردا بیاره بچه دلش نشکنه وضعشون که میدونم توپه.

انقد با ذوق آماده میکرد دیشب و مشمرد😍😍😍😍 نه معلم کیان فقط تبریک میگه وفقط همون اوایل یه بار گفت ...

آخی عزیزم جشن اسمی اش مبارک 

چه ایده خوبی 

اره واقعا همه چی گرون شده 

دستت دردنکنه