2777
2789
هر چی که داری براش تلاش میکنی از خوابت میزنی استرس میکشی براش آره همون که تو فکرت آمد آیندته 🩷

ایا با.Nازدواج میکنم؟ 

دانشگاه چی قبول میشم رشته تجربی ام؟ 

رنگ لباسم؟ هرچی به ذهنتون اومد و بگید ممنونم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزی به نام حس ششم وجود نداره انسان ها با تلاش و کوشش خودشون میتونن به چیزی میخوان برسن دنیا بی قانونه روی زمین هرکی میتونه هرچیزی بشه به شرط اینکه بخواد دوست عزیز

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

هر چی که داری براش تلاش میکنی از خوابت میزنی استرس میکشی براش آره همون که تو فکرت آمد آیندته 🩷

عزیزم از من ظاهرم یا فصل و ماه تولدم چی حس میکین

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

ایا با.Nازدواج میکنم؟ دانشگاه چی قبول میشم رشته تجربی ام؟ رنگ لباسم؟ هرچی به ذهنتون اومد و بگید ممنو ...

تجربی نمیدونم بستگی به تلاش و خودت داره امیدوارم هرچی که میخای قبول شی رنگ لباست بنظرم سفیده 

IN چیه ؟ ازدواجم با کسی که دوستش داری و دوستت داره واقعن آره چرا که نه اما برای عشق باید جنگید

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

تجربی نمیدونم بستگی به تلاش و خودت داره امیدوارم هرچی که میخای قبول شی رنگ لباست بنظرم سفیده IN چیه ...

ته این زندگی پر از مشکلم چی 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
عزیزم از من ظاهرم یا فصل و ماه تولدم چی حس میکین

ماه تولدت یا شهریوری یا بهمن حس میکنم کلن یه حسه ربطی به ویژگی نداره ظاهرتم بنظرم ناز و خوشگل میاد وایب خرگوشی 

ماه تولدت یا شهریوری یا بهمن حس میکنم کلن یه حسه ربطی به ویژگی نداره ظاهرتم بنظرم ناز و خوشگل میاد و ...

سزای بدی هایی دارن در حقم رو می‌کنند و کی میبینن🥺

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خودم هیچ فکری نمیکنم گیجم 😅

خوب گیج نباش زندگی ما از ذهنیت ما میاد هر چقدر اوضاع بده اون لا به لا دنبال امید بگرد و به چیزای خوب فکر کن تا اتفاق بیوفته باید اعتقاد داشته باشی که آیندت خوبه تا اتفاق بیوفته همچیز توی ایمان و باور خلاصه میشه🩷

منو هم هر چی اومد ب ذهنت بگو ...تو هفته چندم بارداری زایمان میکنم

آدم میان گرا یا درونگرایی به نظر میایی 

من دکتر نیستم که نمیدونم بارداری چند هفتس 😂💔