2777
2789
دقیقا مهدی هم همینه ولی عین داداشاش نیست که حرف بیاره وببره و بگه زنت اینو گفت منظورش اون بود و....د ...

متوجه منظورت شدم

منم بهت حق میدم گاهی زورم میاد همسرم مثل داداشش جلو بقیه دفاع نمیکنه

ولی خب گاهی ...

متوجه منظورت شدممنم بهت حق میدم گاهی زورم میاد همسرم مثل داداشش جلو بقیه دفاع نمیکنهولی خب گاهی ...

به قول تو نمیتونن سلیطه باشن وبی وجدان...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جاان ماشاللهچه خوب که عکس گرفتیکاش صداشم ضبط کنی

آره ازش فیلم میگیرم خیلی قشنگ میخونه تو اتاق رو یه تیکه کاغذ لایتین مکوئین زدم که موقع فیلم گرفتن قشنگ بشه وایت بردش رو اون دیوار نصب هست پریروز نشانه ی اِ رو یاد گرفتن خیلی قشنگ توضیح داد رفتم کاغذ رو خریدم خودمون نصب کردیم انقد ذوق کرده🥺🥺🥺😍 تو دفتر خاطراتشم مینویسم.

پاییز من بازنشسته بشمم تهران نمیاماون خونخ هم برای سرمایه گذاری و بستن دهنشون خریدیممن اصلا دلم نمیخ ...

آره بابا هرچی دورتر بهتر برا بازنشستگی یه شهر خوش آب وهوا انتخاب کنین😍😍😍

پاییز یه مشورت میخوامبرنامه خانواده شوهرم پنجشنبه شب هستبرنامه خانواده خودم جمعه شب ویلا داداشمیعنی ...

سلام‌حنا جان 

به نظر من برو با شوهرت 

چون به قول خودت سفر زوری حال نمیده 

از اونورم اگه شوهرت تنها بره پیش خانوادش بیشتر پرش میکنم 

زن و‌شوهر نباید در این روزهای عزیز از هم دور باشن 

اگه سفر رو با حال خوب اوکی کردی که هیچ راحتی 

اگه نه پیش شوهرت باش 

فردای شب یلدا روز مادره ،در عوض روز مادر پیش خونوادت باش

بهتر که نقششون رو فهمیدی اصلا سمت اونا خونه وچیزی نخر. واحدجفتیشون که دیگه واویلاست🤕مامان من همیشه ...

چه شرایط بدی 

میدونم من به دعا اعتقاد دارم اما به قدرت خدا بیشتر 

مادرتدگفتی اهل خداست و نمازه بهش بگو خدا از کسانی که فتنه به پا کنن و جادو و جنبه کنن خوشش نمیاد و هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست دعا برعکس بشه پسرت با تو بد بشه 

چه شرایط بدی میدونم من به دعا اعتقاد دارم اما به قدرت خدا بیشتر مادرتدگفتی اهل خداست و نمازه بهش بگو ...

سلام سارا جون خوبی؟ نه قبول نداره و فکر میکنه کارش درست هست اصلا راجع به این چیزا باهاش حرف نمیزنم چون انرژی و وقت الکی گذاشتنه...الانم کلا خودمو کشیدم کنار منو برای زنگ زدن به خونواده دختر میخوان ومن همین یه کار رو انجام میدم حسی ندارم انگار جشن همسایه اس...سارا یه پیراهن برای بله برون خریدم ازین پلیسه ها که مد شده از کمر به پایینش پلیسه اس.خواستگاری هم همون کت و شلوار رو میپوشم.سر عقد باید بخرم....

سلام‌حنا جان به نظر من برو با شوهرت چون به قول خودت سفر زوری حال نمیده از اونورم اگه شوهرت تنها بره ...

سلام ساراجون خوبی؟

جات خالیه وقتی نیستی

راستش خودمم باهات هم نظرم 

چون میدونم همسرم بره تنهایی با پچ پچ و زیرآب زدن کاری میکنن رابطمون خراب شه

چون ناراحت بود از توجه های همسرم به من تو مراسمات مامان بزرگه

راستی سارا از پاییز هم پرسیدم 

نظر تو هم گفتم بدونم 

بنظرت طلا ملا هایی که اونا ندیدن و خریدم رو استفاده کنم جلوشون یا بزارم برای مرسمات جشنی چیزی؟!

والا ازشون میترسم 🥴

دیدی بعضیا میگن پیش خانواده شوهر نباید نشون بدی که وضعت خوبه!

نمیدونم چه سیاستی درسته 

سلام سارا جون خوبی؟ نه قبول نداره و فکر میکنه کارش درست هست اصلا راجع به این چیزا باهاش حرف نمیزنم چ ...

سلام افسانه حان

خوبی ؟

درکت میکنم شرایط بدی هست ایشاللهذختم به خیر بشه 

به نظرم مثل همیشه فاصله ات رو حفظ کن و به خدا بسپار 

نمیزارن یک عروسی با دل خوش آدم بره 

سلام ساراجون خوبی؟جات خالیه وقتی نیستیراستش خودمم باهات هم نظرم چون میدونم همسرم بره تنهایی با پچ پچ ...

سلام حنا حان 

فدات خوبی 

این هفته دندان پزشکی ومهمانی دادن مهمانی رفتن و مریضی لیا مشغول بودم

از امروز بیشتر میام 

البته چند صفحه مونده هنوز نخوندم باید برگردم بخونم 

درمورد طلا ها واقعا شرایط سختی داری😂از یک ور باید مادرشوهرت افتخار کنه پسرش هم چین زندگی داره و عروسش هم چین طلاهای داره 

انا خب شما زن و شوهر کار میکنید و وضعتون خوبه 

به نظرم همشو یک جا نشون نده😂کم کم نشون بده 

از شوهرتم پرسیدن بگه با پول خودش خریده 

واقعا دو راهی سختیه😂

ترانه میپرسه و چون همسرم درغگو نیست و اهل پیچوندنشون نیست قشنگ باورش میشهفعلا سپردم به زمانحتی میتون ...

چقدر منو تو شبیه هم هستیم 

منم دقیقا وقتی حامد می‌خواد با خونوادش قطع رابطه کنه میگم نکنه دیگه نبینتشون😔عذاب وجدان میگیرم

حتی تو همین شهر خودشون هم هی برن باهم دیگه بیرون...حنا این سری یه کشور گرووووون برین هر طوری شده این ...

ماشالله به حافظه ات افسانهذ🧿

اره عزیزم حامد تایم زیادی کنارم هست میام میخونم تایم جواب دادن پیدا نمیکنم😂از اونور دکتر مهمونی مهمونی دادن و مریضی لیا و امتحاناش بود

ماشالله به حافظه ات افسانهذ🧿اره عزیزم حامد تایم زیادی کنارم هست میام میخونم تایم جواب دادن پیدا نمی ...

😁😁😁😁خدا سلامتی بده عزیزم♥️♥️🫂🫂🫂🫂

ماشالله به حافظه ات افسانهذ🧿اره عزیزم حامد تایم زیادی کنارم هست میام میخونم تایم جواب دادن پیدا نمی ...

برف باریده اونجا؟

سلام افسانه حانخوبی ؟درکت میکنم شرایط بدی هست ایشاللهذختم به خیر بشه به نظرم مثل همیشه فاصله ات رو ح ...

خوبم شکر‌.♥️آره اصلا کاری ندارم.امیدوارم.