2777
2789
این فن رو اکثر مادرشوهرا میزنن🤣🤣🤣 سر منم اومده 😂 الان میخندم ولی اون موقع داغون شدمولی میدونی ات ...

ترانه 

واقعا من الان عصبیم بیشتر از همسرم از ترسو بودنش از دهن لق بودنش

فکر میکنی من عکس بزارم اون زنگ بزنه همسرم چی میگه؟!!!

میگه نه جایی نرفتیم 

از نت برداشته 

مال قبلا 

و ….

اگر پروفایل بزارم از هدایاش یه کاری میکنن دیگه برام کاری نکنه

مثل اون سه سال کذایی

خودم با گوش خودم شنیدم باباش گفت نکن

برای بهم زدن بینشون راه دیگه ای باید بگی🤣🤣

این جواب نیست 

ما نزدیک آبادان دیلمو گناوه ایم 

هربار میریم زنگ میزنه مامان چیزی نمیخوای

اوناهم خیلی قشنگ یه لیست بلند بالا میدن و ما ساعت ها درگیرشون میشیم

اما تا به حال پیش نیومده اونا جایی برن و به ما زنگ بزنن

شاید هم نمیدونه کارش اشتباهه و فک میکنه تو خیلی راضی هستی که همیشه با خونوادش وقت میگذرونین امیدوارم ...

نه پاییز بارها گفتم نمیخوام با دوتا خانواده جایی باشم

خانواده خودم که روشون حساب نمیکنم

خانواده اوناهم مه وضع رو میبینی 

یکبار بریم وظیفه میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه پاییز بارها گفتم نمیخوام با دوتا خانواده جایی باشمخانواده خودم که روشون حساب نمیکنمخانواده اوناهم ...

آها آره تازه یادم اومد.هنو چیزی نگفته؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نه عزیزم

تو خواب یه لگد بزن من این بلا رو قبل کاوه سر مهدی میاوردم خودمو‌میزدم به خواب🤣🤣🤣🤣🤣🤣الان دیگه وقت نمیشه ودلمم نمیادلگد بزنم چون به اندازه ی کافی کاوه بی خوابش میکنه😁😁 

ترانه واقعا من الان عصبیم بیشتر از همسرم از ترسو بودنش از دهن لق بودنشفکر میکنی من عکس بزارم اون زنگ ...

برای مادر شوهرت باید طرح حرفه ای بچینیم چون خودش شیطان رو درس میده🤕

ولی حنا فک کنم باید ببخشید بزنی به در سلیطه بازی 🤦 چون تو تا حالا ادب ومعرفت و صحبت مستقیم به خرج دادی نتیجه نگرفتی.... 

برای مادر شوهرت باید طرح حرفه ای بچینیم چون خودش شیطان رو درس میده🤕ولی حنا فک کنم باید ببخشید بزنی ...

آخه من واقعا کلاسم به سلطه بازی نمیخورخ اصلا بلد نیستم بخدا

اما واقعا باید مثل خودش سلیطه باشی تا از پسش بر بیای

ترانه راهکاراش عالیه خوب بلده چجوری حرص یکیو در بیاره باید ازش کمک بگیرم😂😂

تو خواب یه لگد بزن من این بلا رو قبل کاوه سر مهدی میاوردم خودمو‌میزدم به خواب🤣🤣🤣🤣🤣🤣الان دیگه و ...

پاییز امروز رفتم اتاق رییسم 

رییس زمان کرونامو دیدم

میدونی چی گفت؟!

گفت خانم … من همیشه ذکر خیرتون رو پیش مهندس … میکنم شما تنها خانمی هستی تو این شرکت که میتونم به نجابت و پاکیش قسم بخورم

واقعا خوشبحال همسرت که همچین زن وفاداری داره

گفت بقیه بخاطر پول اگر تحت فشار قرار بگیرن هرکاری میکنن 

اما شما همکار من بودید خوب میدونم مثل گوهرید😍

تمام دعوامون با همسرم بخاطر کار یادم اومد🤣🤣🤣

کاش همکار همسرم بود😂😂😂😂

تو خواب یه لگد بزن من این بلا رو قبل کاوه سر مهدی میاوردم خودمو‌میزدم به خواب🤣🤣🤣🤣🤣🤣الان دیگه و ...

پاییز 

خواهرم وسط این ناراحتی های من

انقدر غر میزنه

انقدر گله میکنه از مامانم 

دیووونم کرد

یعنی از مامانم بدتر شده تا بهش میکن تو سریع پیام زنگ به من اطلاع میده

روانی شدمممم

ترانه واقعا من الان عصبیم بیشتر از همسرم از ترسو بودنش از دهن لق بودنشفکر میکنی من عکس بزارم اون زنگ ...

ای بابا ...

این بده مادر همسرت خیلی ب پسرش اعتماد داره!

مال ما راست هم می‌گفتیم میگفت دروغ میگید😁 

اگر شخصیت وسواس و پارانوئید داره به نظرم انجامش بده 

چون اون هی فکر میکنه نکنه رفتن نکنه دروغه و فلان ... کلا درگیر میشه 

راه دیگه اینه شب یلدا نری تهران بری پیش مامانت 

برای راه های دیکه متعاقبا اعلام میکنم🤣

پاییز خواهرم وسط این ناراحتی های منانقدر غر میزنهانقدر گله میکنه از مامانم دیووونم کردیعنی از مامانم ...

الهی🥺🥺🥺🥺🥺وقتی انقد ناراحتش میکنن یکم فاصله بگیره اونم کسیو نداره تو هم حق داری خودت الان فکرت درگیره دیگه جا برا چیز دیگه نداری اصلا گاهی وقتا همه چی میپیچه به هم

پاییز امروز رفتم اتاق رییسم رییس زمان کرونامو دیدممیدونی چی گفت؟!گفت خانم … من همیشه ذکر خیرتون رو پ ...

عزیزم😍😍😍😍😍😍🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂جای مادر شوهرت خالی😁😁😁😁

آخه من واقعا کلاسم به سلطه بازی نمیخورخ اصلا بلد نیستم بخدااما واقعا باید مثل خودش سلیطه باشی تا از ...

بلاخره بایدیه طوری جلوش وایستاد.آره یکم هم فکری کنین یه راه پیدا میشه چندتا فکر بهتر از یه فکره 

ای بابا ...این بده مادر همسرت خیلی ب پسرش اعتماد داره!مال ما راست هم می‌گفتیم میگفت دروغ میگید😁 اگر ...

حتی تو همین شهر خودشون هم هی برن باهم دیگه بیرون...حنا این سری یه کشور گرووووون برین هر طوری شده این قضیه رو به راحتی نگذر دبی و ترکیه نرین.یادمه جت شخصی دوست داشتی درست گفتم دیگه جت بود؟ اصلا هدفت رو بذار جت بخر😁😁😁😁دارم با لبخند مینویسم🤣🤣🤣🤣اصلا هیچ پولی نمونه 😁 جت چقده؟😁😁😁😁یا اصلا برو گرونترین ماشینی که پولت میرسه بخر. یه آیه ای چیزی بخون همسرت اصلا شب بیاد سوپرایزت کنه🥺🥺🥺🥺 سارا کجایی تو تخصص تو این زمینه داری 🥺 اصلا نیستی من هی میام میبینم پستی ازت نیست فقط لایک کردی🥺

ترانه خوشحالم برگشتی😍