2777
2789
پاییز همیشه یلدا با خانواده منیمجز یکسالمشکلی ندارم از این بابتمشکلم از اینه تایم مشخص میکنن مثلا فل ...

خب پس حله. بذار به حساب دعوتی مثلا انگار میگن فرداشب خونمون شام دعوتین....میدونم کنترل گریشون اذیت کنندست ولی بازم قدر بدون برای ما داغونن🤣🤣🤣🤣🤣  همین که راحتن تو پوشش خیلیه.🤭  مهدی هم مثل تو هست یکی میاد خونمون اذیت میشه یا بریم خونه ی مامانم چون عادت کرده آزاد بگرده تو خونه🤣🤣🤣🤣خواهرشوهرم که اگه یکی دوروز خونش بمونه ولباس آستین بلند بپوشه قشنگ دستاش جوش میزنه🤣🤣🤣🤣 

آره پیش میاد ولی همین که خودواقعیم برگشت حس خوبی دارم من تیپم باز نیست معمولیه ولی معمولی من برای اینا غیر معمولیه🤣

انشالله میرین دوتایی هرشهر یا کشوری دلتون میخواد😍😍😍 اصلا الهی یه روز خودت رئیس شرکتت شی برا خودت مرخصی تپل رد کنی😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
منم امروز انقد خسته شدم 🤕رفتیم بازار ولی چیزی نخریدم برگشتم بالشتای کمد دیواری رو ریختم تو هال کیان ...

عزیزمممم

منم خونم خیلی کار دارع با اینکه ظاهرا مرتبه

عزیزممم

بچگی ماهم از این بازیا میکردیم😁😁

من برای داداشم نرفتم

اما یه پیراهن خریدم حریر طور خیلی کار نشده بود یک و خرده ای

تو بله برون خودم کت و دامن کوتاه از مزون خریدم 

بعدش شوهرمم کلی غر زد😂😂که اندازه لباس زیر بود نه دامن نبود

پاییز لباس اجاره کن 

ارزون تر هست

ببین میتونی یه شومیز ساتن با شلوار و کفش پاشنه بلند بپوشی اگر نمبخوای هزینه زیاد کنی

نه  من مجرد بودم با اینکه حقوقم اون موقع زیاد نبود دکتر خصوصی میرفتم که دکترم عاشقم شده🤣🤣و من جواب رد دادم چون یک ازدواج ناموفق داشت

میگفت برای آشنایی بریم ترکیه با هزینه من🤪🤪وقتی بهش نه گفتم گفت اصلا یک درصد فکر نمیکردم نه بشنوم از کسی من هر دختری رو بخوام نه نمیگه 

منم گفتم ولی من میگم🙂

چند وقت بعد من عقد کردم اونم عقد کرد

یه روز تو خیابون دید منو گفت ترو خدا بگو چرا منو رد کردی

چرا یادش افتادممممم 😬😬

وقتی ازم خواستگاری کرد با داداشم میرفتم پیشش دیگه 

جلو داداشم بهم گفت خیلی مواظب خودت باشیااا داداشم گفت این ترو میخوادد😄😄

پاییز تاپیک بزن بپرس شاید خیلیا رفتن و خوب باشه واقعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس حله. بذار به حساب دعوتی مثلا انگار میگن فرداشب خونمون شام دعوتین....میدونم کنترل گریشون اذیت ک ...

آره واقعا

گاهی خودمم به همین فکر میکنم

میگم خداروشکر که هستن و میشه رفت

آره برام عادی شده دیگه و سخت نمیگیرم

مشخصه سبک زندگی تو و همسرت با اونا فرق داره پاییز

احساس میکنم از دو دهه متفاوتید انگار

مرسی عزیزم از دعای خوبت♥️

عزیزمممممنم خونم خیلی کار دارع با اینکه ظاهرا مرتبهعزیزمممبچگی ماهم از این بازیا میکردیم😁😁من برای ...

آره یادش بخیر یه بار داداشم داشت مشق مینوشت یهو همه ی رخت خوابا ریخت روش منم رفتم که نجاتش بدم همونطور لگد مالش میکردم اون زیر یه عالمه پتو متو مونده بود مداد هم رفته بود تو دماغش 🥲🥲🥲🤕

چه اعتماد به نفس داشت😁😁😁حقش بود نه شنید خوش اشتها بود🤣شرکت نفت بهتره😍😍😍😍 آره آدم یهو ذهنش میره سمت یه خاطره با یه تلنگر کوچیک منم اینطوری میشم...

آره ازت پرسیده بودما بازم یادم رفت🤕 من نمیدونم میخوان بله برون رو جشن بگیرن یا تو خونه برگزار کنن برا همین موندم چی بگیرم...

همین جا میگردم یه لباس قیمت مناسب پیدا میکنم از اجاره کردن میترسم آدم برا خودش باشه استرس نداره.

لباس زیر🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣مهدی از لباس شب خواستگاریم خوشش اومد خیلی ولی بله برون رو مثل همسر تو ایراد گرفت یکم🤭🤭🤭یادش بخیر هی رفته بودیم تو اتاق مثلا صحبت کنیم😍😍😍😍

تو تاپیک پس انداز خوندم ولی بازم ازشون میپرسم.حنا من سال۹۷یه دندونمو درست کردم۱۸۰۰دوستم بامن بود برا دوندن عقلش پرسید گفتن میشه۷۰۰تومن شوهرش گفت چه خبره بریم تهران (من تو شهرخودمون درست کرده بودم) اومد تهران یا۶۵هزارتومن درست کرد تو بیمارستانی که دومادشون کارمیکرد.

بعد برا قلب کاوه رفتیم طبی کودکان خب هزینش خیلی خیلی کمتر از بیرونه که دکترم گفت اونجا دستگاهاشون پیشرفته تر هم هست خب من هنوزم باید برم حدااقل خیالم جمع هست فوق تخصص هستن و دستگاه های خوب برا همین گفتم چه عیبی داره برا دندون برم جای دولتی به مهدی میگم سکوت میکنه که نشونه ی مخالفتشه🤣🤣🤣🤣ولی گفتم مگه برا قلب کاوه میریم دولتیه عییی داره که کم کم نرم شه بره آمار بگیره🤭

مثلا بهداشت میگفت فیشور سیلانتی که بهداشت انجام میده بهترین مواد هست واینا....خواهرشوهرم دندون دخترش رو برد بهداشت کشید ۵۰تومن بیرون۵۰۰تومن هست میگفت خیلی خوب بوده ازهمه نظر....

آره واقعاگاهی خودمم به همین فکر میکنممیگم خداروشکر که هستن و میشه رفتآره برام عادی شده دیگه و سخت نم ...

تو اونقد مشکلت با رفتن نیست چون مرخصی سخت گیرتون میاد دوس داری خودتون دوتایی وقت بگذرونین وگرنه مشخصه نسبت به خونواده ی شوهر گارد نداری چون این مدت که حرف میزنیم با همه ی دلخوریایی که پیش میاد نسبت به خونواده ی شوهر ولی بازم میگیم خوبن واین نشون میده گاردماردی نیستیم😁 

دقیقا خداروشکر که هستن ومیشه رفت 👌رفت وآمد خیلی خوبه خدا چقد درست گفته...پریشب که رفتیم خونه ی پسرعموش خیلی روحیم عوض شد....

دقیقا تفاوتمون زیاده ولی من تلاشمو میکنم برای بهترشدن.

راستی ممنونم که باعث شدی دوباره کتاب خوندن رو شروع کنم الان که شروع کردم حس میکنم قبلا بهونه میاوردم و بخاطر کمالگراییم بوده که میخواستم همه چی اکی شه بعد کتاب بگیرم دستم!!!!خب یه صفحه بخونم بهتر ازینه که دوسال نخونم!

دیروز تو اون شلوغی بازم چندصفحه خوندم 😍

سلام دوستای گلم🫂روزتون بخیر♥️ کیان که از مدرسه برگشت دیدم هوا خوبه ونهارمم آمادست رفتیم بیرون یکم قدم زدیم ولباس دیدم....برای کیان یه کاپشن خوشم اومد خریدم خیالم جمع شد.😍 الان داشت برنامه کودک نگاه میکرد یهو صدای خروپف اومد دیدم خوابیده پاهاش از مبل آویزونه وسرش رو مبل🤣

داداشمم زنگ زده که خونواده ی دختره از کربلا اومدن هماهنگ کن میگم به مامان گفتی؟ میگه نه برا چی🤦 خب لامصب باید آماد کنی(مامان من دم دمیه ویهو میزنه زیر همه چی وقتی حرفی زده نشه تو خیال خودش میگه کنسل شده)

زنگ زدم به مامانم گفتم میگه هوووو ول کن اعصابم خورد میشه وفلان🤦گفتم خواستم بهت اطلاع بدم بقیش به خودتون مربوطه... کپی برابر اصل هم هستن مادر وپسر...دم دمی....دیقه نودی...بی برنامه...‌

کلاس زبان خیلی خوبه دختر منم میره چهارشنبه ها نزدیک خونمونه منم اون دوساعت تایم رو غنیمت میشمارم😂بر ...

اره خیلی خوبه دختر من سه روز در هفته میره

همون یه استراحتی هم کنیم انرژیمون برمیگرده

والا خرازی رو خودمم نمیدونستم تازگی متوجه شدم

که واقعا خوب شده برام

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱

سلام دوستای گلم، صبحتون بخیر

چند روز نبودم چقدر جلو رفتین

خوندم حرفاتون رو ولی همه رو یادم نموند

حنا جون انشاالله پدرت مشکل خاصی نداشته باشه عزیزم

و چه پارک باصفایی نزدیک خونتون هست و من چقدر سبک زندگیت رو دوست دارم

پاییز کیان خیلی باهوشه چه خوب کلاس چرتکه ثبت نامش کردی 

در مورد لباس من تجربه ای ندارم ولی چه مراسم یهو عجله ای

شده آدم استرس میگیره تو هم که بچه کوچیک داری 

بعد داداشت خواستگاری رفته؟ منظورش چیه میگه از کربلا اومدن بریم

منم آخر هفته خونه مامانم اینا بودیم و جمعه رو رفتیم بیرون 

شنبه هم درگیر بدو بدو های مدرسه و کلاس و امتحان دخترم

بعد نزدیک پریودم که میشه حسابی از لحاظ روحی به هم میریزم دست خودمم نیست یهو انرژیم افت میکنه شما هم 

مثل منین ؟  

امروز صبح که بیدار شدم دیدم بارون زده و هوا سرد 🌧

امسال هوا تکلیفش با خودش مشخص نیست یه روز تابستون

یه روز زمستون 

چند شب پیش همه لباس گرم پوشیدیم رفتیم بیرون تا هوا عینه تابستونه چون خونمون هم بالاس همیشه یه بادی میاد

متوجه نشدم هوا گرمه دوباره برگشتیم لباس خنک پوشیدیم😂😂

امیدوارم دیگه تغییر مسیر نده😅

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۴۱۱۲۵_۰۸۱۲۴۵_1e94.jpg

کیف هم دوختم ست مانتو پاییزیم حس میکنم باید یکم 

بیشتر روش گلدوزی میکردم لیبل هم مونده از خرازی بخرم بزنم روش یکم از سادگی در بیاد

https://s8.uupload.ir/files/1725342632214_bemk.jpg

اینم همون مانتو سفید و کیف گلدوزیش و شلوار ستش که همه رو خودم دوختم حیف حیف که بچه دست و پامو بسته و وگرنه 

ایده زیاد دارم😂😂🤭

سلام دوستای گلم، صبحتون بخیرچند روز نبودم چقدر جلو رفتینخوندم حرفاتون رو ولی همه رو یادم نموندحنا جو ...

سلام عزیزم صبح تو هم بخیر♥️ ممنونم خودمم علاقه مند شدم که همراهش یاد بگیرم چرتکه رو🤭😁 

من نزدیک پریود پر از حس بد میشم وبهم از نظرروانی فشار میاد ولی جسمی نه(بنظرم همه ی چیزایی که تومغزم هست باعث میشه اون تایم فوران کنه)

اصلا دیگه پاییز مثل قبل نیست من با مانتو میرم بیرون دیگه آخرین ماه پاییزیم...همین مونده برگا تغییر رنگ ندن🤭🤭🤣🤣

کیان هم امتحاناش شروع شده دیروز املا داشت امروز نگارش چهارشنبه هم ریاضی.

بچه ها تجربه ای از سرخکن بدون روغن دارین ؟ اگه دارین چه 

غذایی داخلش درست کردین و خوب شده

برامون هدیه آوردن

من سیب زمینی و مرغ گذاشتم  خوبه و میدونی که سالمه

ولی نمیدونم میشه داخلش کیک و این چیزا هم درست کرد یان

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۴۱۱۲۵_۰۸۱۲۴۵_1e94.jpgکیف هم دوختم ست مانتو پاییزیم حس میکنم باید یکم ...

دریا😍😍😍😍😍😍😍😍چجوری تعریف کنم که کم نباشه برا این همه هنر وسلیقه وحوصله😍😍😍😍😍

سلام عزیزم صبح تو هم بخیر♥️ ممنونم خودمم علاقه مند شدم که همراهش یاد بگیرم چرتکه رو🤭😁 من نزدیک پری ...

عالی😍

اره منم تمام اتفاقای بد میاد تو ذهنم قشنگ افسردم میکنه و

دیگه حوصله ی هیچ کاری برام نمیمونه و وقتی پریود شدم 

درست میشم 

پس همه جا هوا اینطور شده...ما درختم نداریم زرد بشه😂😂