2777
2789

سلام عزیزم 

من دو ماهه خونه پدرمم و شوهرم نمیاد تکلیف مونو مشخص کنه و فقط نفقه واریز کرده به کارت من ولی کارت دست خودشه 

و من صورت جلسه کلانتری هم دارم که منو راه نمی‌ده خونه 

اون فقط یه اظهارنامه فرستاده هر موقع مایل بودی برگرد همین فقط، من باید چیکار کنم مهریمو بزارم اجرا یا شکایت ترک انفاق؟

خدایا شکرت🤍
چطور میشه مهریه اجرا گذاشت تعداش کمه ۲۵ تا سکه ؟  مهریه کم تو روند گرفتنش تاثیری داره ؟

سند ازدواج رو میبرید محضر و اجراییه صادر میشه نامه میگیرید از اداره ثبت اگر مال داشت توقیف میکنید 

بعد دادخواشت مطالبه مهریه میدید دادگاه اگر هیچی نداشت که توقیف کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی زنی ک حق طلاق نداره و برای طلاق هم دلیل محکمه پسند نداره باید چکار کنع؟ فقط با شوهرش تفاهم ندار ...

باید بسوزه و بسازه متاسفانه 

امکان طلاق صفره اینطوری

سلام عزیزم  من دو ماهه خونه پدرمم و شوهرم نمیاد تکلیف مونو مشخص کنه و فقط نفقه واریز کرده به ک ...

نفقه رو که داره میده عزیزم 

و اون صورتجلسه فقط وقتی بدرد میخوره که اقا دادخواست تمکین بده 

اگر دنبال طلاقی ..مهریه رو بزار اجرا

یکیشون مستثنیات هست ..از اون دوتا میتونید 

ما یه ماشین ثبت نامی به اسم من خریدیم همسرم با پرینت بانکی میتونه بگه پول ماشین رو داده و پس بگیره

یه دختر دارم تا نداره
خب اون پول پس از انداز زندگی مشترک ما بوده. می تونم به عنوان اجرت المثل ازش طلب کنم

خیر نمیتونید ...هیچ ربطی نداره 

شما جداگانه دادخواست اجرت المثل باید بدید 

سند ازدواج رو میبرید محضر و اجراییه صادر میشه نامه میگیرید از اداره ثبت اگر مال داشت توقیف میکنید&nb ...

ثبت اسناد ۱۰ درصد واسه توقیف میگیره که مبلغ زیادی میشه.

از خود دادگستری نمیشه پیگیری کرد

یه دختر دارم تا نداره