2777
2789
خیر نمیتونید ...هیچ ربطی نداره  شما جداگانه دادخواست اجرت المثل باید بدید

ببین بند اول سند ازدواج اینه که هرچی تو طول زندگی مشترک به دست میاد نصف نصف. چطور همسرم سه واحد خونه ای که با هم ساختیم همه طلاهامو دادم.به اسم خودش زد و الان از همون خونه خودم باید مهریمو بده .بعد من فقط یه ماشین به اسمم هست باید پسش بدم. 

یه دختر دارم تا نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین بند اول سند ازدواج اینه که هرچی تو طول زندگی مشترک به دست میاد نصف نصف. چطور همسرم سه واحد خونه ...

عزیزم حقوق رو برای من نگو که 😁

بند اول سند ازدواج در خصوص نفقه هست نه تنصیف 

طلاهایی که شمل فروختی اگر شوهرت خریده که هبه بوده و برای خودشه نه شما ...اگر با پول کار خودت خریدی که اشتباه از شما بوده که طلا دادی به همسرت بدون گرفتن سهم 

دوما شرط تنصیف اموال اصلا در خصوص شما صدق نمیکنه ...مگرطلاق از سمت زوج باشه ...فقط در این ضورت شرط،تنصیف اعمال میشه

عزیزم حقوق رو برای من نگو که 😁 بند اول سند ازدواج در خصوص نفقه هست نه تنصیف  طلاهایی که شمل ...

نمیدونم این رسم تو بقیه جاها هست یا نه ولی ما تو سند ازدواج قید میکنیم که داماد فلان گرم طلا باید بخره جزئ مهریه هست و باید بده

یه دختر دارم تا نداره
نمیدونم این رسم تو بقیه جاها هست یا نه ولی ما تو سند ازدواج قید میکنیم که داماد فلان گرم طلا باید بخ ...

اگر طلا رو جزو مهریه ثبت کردید که موقعی که مهریه بزاری اجرا اون مبلغ طلا هم جزوش هست 

اما طلای توی زندگی خریداری میشه همش هبه هست نه مهریه و قابل استرداد هم هست 

فرضا بگید مهرم بوده اون طلاها که چه بدتر میگن خوب پس قسمتی از مهریه رو گرفته

اگر طلا رو جزو مهریه ثبت کردید که موقعی که مهریه بزاری اجرا اون مبلغ طلا هم جزوش هست  اما طلای ...

ممنون وقت گذاشتی😍تو این جامعه اگه زنا سند و مدرک مستدل نداشته باشن به قدرت زورگویی مردا می‌بازند. واقعا برای زن بودن خودم متاسفم

یه دختر دارم تا نداره
ممنون وقت گذاشتی😍تو این جامعه اگه زنا سند و مدرک مستدل نداشته باشن به قدرت زورگویی مردا می‌بازند. و ...

مشکل اینه ما زنها با دید عشق و زندگی نیریم جلو و هیچ اطلاعی از حقوقمون نداریم و قوانین رسما زن ستیزن و وقتی بع مشکل میخوریم تازه میفهمیم کجای جهان زندگی میکنیم

عزیزم میشه خصوصی سوالم رو ازتون بپرسم؟ 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عزیزم میشه بگید درخواست طلاق اول می‌ره شورا با مستقیم می‌ره دادگاه؟

شورا چیکار می‌کنه؟

من صورت جلسه کلانتری دارم که رام نمی‌ده تو خونه می‌خوام به دلیل عسر و حرج درخواست طلاق بدم

خدایا شکرت🤍
عزیزم میشه بگید درخواست طلاق اول می‌ره شورا با مستقیم می‌ره دادگاه؟ شورا چیکار می‌کنه؟ من صورت جلس ...

اول شورا 

تلاش میکنن اشتیتون بدن مثلا 

بعد که میگید نه میخوام طلاق بگیرم میفرستن دادگاه

راه ندادن تو خونه دلیل بر طلاق نمیتونه باشه صرفا

اول شورا  تلاش میکنن اشتیتون بدن مثلا  بعد که میگید نه میخوام طلاق بگیرم میفرستن دادگاه ...

به نظرتون من چیکار کنم شوهرم راه نداده منو تو خونه صورت جلسه کلانتری دارم و وسایلمو ریخته بود بیرون 

چند وقت پیش اظهارنامه فرستاده هر موقع مایلی برگرد 

و من نمیخوام همینجوری برگردم چون اون مقصره

چطوری میتونم برگردم 

چه کار قانونی انجام بدم درخواست طلاق بدم 

خدایا شکرت🤍