2777
2789
به نظرت واقعیت داره یا نه

ببین من یه حس شیشمی که خیلی قبولش دارمو نصف حرفاش برام درست در نیومد ...حتی چارت تولدمم گرفتم بازم بهم گفتن امکان خطا داره ...دیگه دعا و طلسمو که اصلا حرفشم نزن اونا فقط پول میگیرن و کلاه بردارن ...هیچ چیز صد در صدی ما تو دنیا نداریم ...دنیا براساس انرژی میچرخه و انرژیا هر ثانیه در حال تغییره ...اگه به خودت انرژی منفی راه ندی هیچی روت تاثیر نمیذاره مطمئن باش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من یه حس شیشمی که خیلی قبولش دارمو نصف حرفاش برام درست در نیومد ...حتی چارت تولدمم گرفتم بازم ب ...

انشالله همه چی خوب بشه به عشقم برسم به دعانویس گفتم سرکتاب باز کن به من میگه ازدواج کردی اون اوزدواج باعث بستگی شذه بختت بسته هست من گفتم من ازدواج نکردم که بحث و عوض کرد ولی عشقم رو با دعا بینمون فاصله انداختن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

امکان برگشت بینتون هست ممکنه خودت پیش قدم بشی برای اشتی یه پسر نوجوون میبینم اگه برگرده اوقات خوش ...

اشتی میکنیم یا جدا میشیم؟ ماشین بخرم یا نه؟ چه کاری برام پیدا میشه

کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد 
وی اگ هستی منم بگو توروخدا امیر برمیگرده؟؟؟؟آینده تحصیلیم چجوریه

عزیزم حس میکنم شما زیر سن قانونی هستید و بسیار جوانید

اگر تلاش کنید به هدفتون میرسید

شاید یک سال طول بکشه تا به رشته ای که میخواید برسید ولی در نهایت اگر نا امید نشید به دستش میارید

این امیر هم ممکنه برگرده ولی رابطتتون سر انجامی نداره اخرش جداییه یعنی به ازدواج نمیرسه...

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اره عزیزم درسته،به نظرت معدلم چند میشه امیر کِی میاد لطف کردی مرسی ازت

احتمالش کمه برگرده

ولی برگرده بازم بینتون جدایی میوفته

در کل ادم زندگیتون یه نفر دیگست عزیزم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی