2777
2789
سلام گلم شما دوتا بازه برگشت و آشتی داری اگه تا دو هفته دیگه خبری ازش نشد میره برای سه ماه دیگه

عزیزم لطفا ب منم میگی❤️

چ تاریخی خونم آماده میشه؟ 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
سلام گلم شما دوتا بازه برگشت و آشتی داری اگه تا دو هفته دیگه خبری ازش نشد میره برای سه ماه دیگه

آینده ی منو میثیم با هم چیه...

آیا پیشنهاد میده بهم؟

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوست پسرته؟ چون این شخص به شما فکر نمیکنه بینتون فاصله هست 

میشه از منم بگی؟😍

رضا دوستم داره ؟ دلش برام تنگ شده ؟

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥

از منم میشه بگی ؟🥲

دوستم داره؟ اونم دلش تنگ میشه واسم؟

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥

تروخدااااا میشه بگی با علیرضا ازدواج میکنم ؟💔😔

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔