2777
2789
سلام گلم شما دوتا بازه برگشت و آشتی داری اگه تا دو هفته دیگه خبری ازش نشد میره برای سه ماه دیگه

عزیزم لطفا ب منم میگی❤️

چ تاریخی خونم آماده میشه؟ 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
سلام گلم شما دوتا بازه برگشت و آشتی داری اگه تا دو هفته دیگه خبری ازش نشد میره برای سه ماه دیگه

آینده ی منو میثیم با هم چیه...

آیا پیشنهاد میده بهم؟

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دوست پسرته؟ چون این شخص به شما فکر نمیکنه بینتون فاصله هست 

میشه از منم بگی؟😍

رضا دوستم داره ؟ دلش برام تنگ شده ؟

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥

از منم میشه بگی ؟🥲

دوستم داره؟ اونم دلش تنگ میشه واسم؟

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥

تروخدااااا میشه بگی با علیرضا ازدواج میکنم ؟💔😔

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔