2777
2789
عنوان

هععععی خدا یروزی فک نمیکردم دغدغم مو باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 88 پست
سرکه😐

اره گفتن ک موهارو خیس کنی سرکه سیب بزنی یه رب بمونه بعد باشامپو بشوری 

چربی کف سر رو تنظیم میکنه 

البته نه زیادا مثلا یه نصف لیوان سرکه سیبو با دولیوان اب قاطی کنی

:))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکاری بگی مردم موهام درست نشد مث قبل

اول اینکه شامپو سیر بزن . 

بعدش موهاتو اندازه ی وجب دستت کوتاه کن.

تو حموم موهاتو شونه نزن بعدش که اومدی بیرون خشک شد شونه بزن .

سشوار اصلا استفاده نکن .

با اب ولرم رو به سرد دوش بگیر .

ربطی ب اینا نداره یدفعه چرب شد و نمیدوتم علتشو

اتفاقا ربط داره شامپوهای بدون سولفات اصلا کف سر و موهارو تمیز نمیکنه و باعث چربی کف سر میشه . استفاده ی زیادش خوب نیست

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
اول اینکه شامپو سیر بزن . بعدش موهاتو اندازه ی وجب دستت کوتاه کن.تو حموم موهاتو شونه نزن بعدش که اوم ...

من این کارایی رو که میگی اصلا انجام نمیدادم  واقعا نمیفهمم علت چرب شدن موهام چیه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

اتفاقا ربط داره شامپوهای بدون سولفات اصلا کف سر و موهارو تمیز نمیکنه و باعث چربی کف سر میشه . استفاد ...

من 24 سال موهام خشک بود یدفعه چرب نیشه نمیدونم علتشو😩

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

من روز در میون با صابون آن جی میشورم خیلی بهتر شده فقط بیشتر کرک از سرم میریزه ...موهایی که به پنج س ...

من صابون  تاید ریکا  سرکه سیب حنا  تخم مرغ  رزماری  قرص راکوتان  هرررررررر چیزی  که فکرشو کنی استفاده کردم  موهام مثل سابق بشه نشدن

اول اینکه شامپو سیر بزن . بعدش موهاتو اندازه ی وجب دستت کوتاه کن.تو حموم موهاتو شونه نزن بعدش که اوم ...

عزمزمه موهامو کوتاه کردم بعد روغن بادوم تلخ زدم که مثلن رشد کنه یهو دیدم رو بالشم پر از موعه.....

ببین منم کل موهام میریخت الان خداروشکر خوب شده حنا هم خوبه

حناشم زدم