2777
2789

سلام وقتتون بخير 🌱

مجسمه و لوازم كادويي با قيمت مناسب

در ايتا

ايدي كانال : @sepide_shop

ممنون ميشم عضو شين 🙏🏻

گوربه خوشگله؛ با افتخار يه دهه هشتادي ام😎 اگه مردي از خانما انتقاد ناحق كنه ترورش ميكنم 🔪😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه منظوروم سوالی بود

به من خیلی انرژی منفی دادن همشون ...هنوز مشخص نیس بجاش عمیقا دعا میکنمو از خدا میخام‌که اونجوری نشه ..توام به دلت بد راه نده ..دعا نویسا که اگه چی بلد بودن دعا نویس نبودن

@شهرفرنگ123‍ 

ممنون میشم به من بگین تا تیر ماه به چیزی که میخوام میرسم ؟ 

اون دوستم داره ؟؟  ‍ 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :))))