2777
2789
اگه خیلی گریه کرد میزارمش تو پتو تابش میدیم با شوهرم یبار بچه برادرشوهرم خیلی گریه کرد تو پرواز &nbs ...

تا کجا میرید چقد راهه؟وای یادمه یه سری ام صندلی پشت ما نوزاد داشتن تو هواپیما این بچه خیلی گریه میکرد

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان توی قطارم با بچه هفت ماهه ام پیچیدمش تو پتوش و یه کلاهم محکم گذاشتم سرش که نچاد نمیدونم چرا ن ...

فکر کنم اگه بگی سردتونه واسه کوپتون سرمایشش شاید خاموش کنن بعدم بزارش سمت دیواره تخت خودتم بخواب کنارش مراقب باش روش نری فقط هیچی نمیشع  بسلامت برسید ان شا الله 

ممنونم خیلی مهربونه امیدوارم همه دخترای شایسته همچین مردی نصیبشون بشه واقعا ی تیکه ماهه خدا حفظش کنه ...

شوهر من اوایل خوب بود ولی به مرور رفتارش عوض شد از وقتی هم بچه دارشدیم صد برابر بدتر شده انگار من اصلا وجود ندارم ،فقط بچه رو میبینه

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
الان توی قطارم با بچه هفت ماهه ام پیچیدمش تو پتوش و یه کلاهم محکم گذاشتم سرش که نچاد نمیدونم چرا ن ...

ی سوال

قطار چجوریع مثلا کوپه جدا داره برای خانواده ؟

هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈
منم دوتا پشت هم دارم از وقتی از پوشک گرفتمش راحت شدم

وای دوتا پشت هم خیلی خیلی سخته خدا بهت توانایی بده خواهر منم ی چهارساله داشت یکی دیگه گیرش اومد انقدر اذیت شد که من تا چندین سال نذاشتم بچه دار بشم 

شوهر من اوایل خوب بود ولی به مرور رفتارش عوض شد از وقتی هم بچه دارشدیم صد برابر بدتر شده انگار من اص ...

عزیزم بعد از بچه یکم رابطه ها دورتر میشه ولی مطمعن باش دوستت داره همین که هواسش به ثمره زندگیتونه شکر داره بخدا 

عزیزم بعد از بچه یکم رابطه ها دورتر میشه ولی مطمعن باش دوستت داره همین که هواسش به ثمره زندگیتونه شک ...

چی بگم 

به هر حال خدا روشکر 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
فکر کنم اگه بگی سردتونه واسه کوپتون سرمایشش شاید خاموش کنن بعدم بزارش سمت دیواره تخت خودتم بخواب کنا ...

ممنون عزیزم شوهرم یخورده ملافه چپونده داخل دریا ولی بازم سرده کاش زودتر صبح بشه😩

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی