2777
2789
وای دوتا پشت هم خیلی خیلی سخته خدا بهت توانایی بده خواهر منم ی چهارساله داشت یکی دیگه گیرش اومد انقد ...

من دوساله داشتم خدا بهم یکی دیگ بهم داد...‌‌

الان اولی ۵سال و نیمه دومی ۳سال 

سلام جنسیت تودلیت مشخص شد ؟ 

نه عزیزم هنوز نرفتم انومالی 

یعنی خودم خندم میگیره اینجا همه ازم میپرسن و من نوبت دکترم برای آخر اردیبهشت که مبرم تو ۶ ماه 😂😂😂😂

نه اینکه خام بدونم شرایط زودتر رفتن ندارم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزاش طرف دیوار .نگران نباش. ان شاءالله بهت خوش بگذره.سخت نگیر تا سخت نگذره

تا الان خوب بودنت موقع خواب که رسید همه چی بد شد،آره باید خودم قوی باشم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
نه عزیزم هنوز نرفتم انومالی  یعنی خودم خندم میگیره اینجا همه ازم میپرسن و من نوبت دکترم برای آ ...

انشالله سلامت باشه همونی که دلت میخواد امروز یهویی یادت افتادم تا تواین تاپیک دیدمت

انشالله سلامت باشه همونی که دلت میخواد امروز یهویی یادت افتادم تا تواین تاپیک دیدمت

فدات شم عزیزم مرسی از قلب مهربونت

من کاربری قبلیم رمزش گم شد خط خودمم نبود با این آمدم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

چهار تخته اس،اگه دونفر باشی دوتا غریبه پیشت هست

چقد بد

من شوهرم خیلی بدش میاد از غریبه,خودم مشکلی ندارم ولی اون بدش میاد😕😕😕

هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈
چقد بد من شوهرم خیلی بدش میاد از غریبه,خودم مشکلی ندارم ولی اون بدش میاد😕😕😕

کوپه دربست بگیرید خیلی کم پول اضافه میشه ولی ارزش داره

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی