2777
2789
ان شا الله زودی بری ولی با بچه خیلی سخته من استرس گرفتم 

منم نوزاد ۴ ماهه دارم واسه همین فعلا بیخیال مسافرت شدم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب خیلی بقیه اذیت شدن واقعا من یکی روانی شده بودم نزدیک ما بود یکساعت تو فضا بسته اونم پرواز که آدم ...

اگه خیلی گریه کرد میزارمش تو پتو تابش میدیم با شوهرم یبار بچه برادرشوهرم خیلی گریه کرد تو پرواز  تابش دادیم 

اگه خیلی گریه کرد میزارمش تو پتو تابش میدیم با شوهرم یبار بچه برادرشوهرم خیلی گریه کرد تو پرواز &nbs ...

انشالله که هیچی نمیشه ولی اگه خواب باشه هم خودش اذیت نمیشه هم شما 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

منم نوزاد ۴ ماهه دارم واسه همین فعلا بیخیال مسافرت شدم

من شوهرم خیلی خسته شده هزینه مامانمم داده که بیاد اونجا کمکمون نیاز به سفر داریم روحیه هامون داغونه 

من شوهرم خیلی خسته شده هزینه مامانمم داده که بیاد اونجا کمکمون نیاز به سفر داریم روحیه هامون داغونه& ...

چ شوهر لارجی 

واقعا قدرش رو بدون

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

الان توی قطارم با بچه هفت ماهه ام

پیچیدمش تو پتوش و یه کلاهم محکم گذاشتم سرش که نچاد

نمیدونم چرا نمیتونن کولر داخل کوپه رو قطع کنند تا الان خوب بودا،الان که میخام بخوابم سختمه میترسم بچه بیفته ،میترسم سرما بخوره...میخام تا صب نخوابم 

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

مرسی که لایکم کردی

امیدوارم فردا یه خبر خوب بشنوی

@arosha_88    

😍😍😍😍💓

هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈
چ شوهر لارجی  واقعا قدرش رو بدون

ممنونم خیلی مهربونه امیدوارم همه دخترای شایسته همچین مردی نصیبشون بشه واقعا ی تیکه ماهه خدا حفظش کنه 

خیلیا میبینم از همه مردا ناله میکنن و فکر میکنن مرد خوب دیگه نیست