2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر نو جوان دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 58 پست
دختر منم از ۱۰ سالگی زیر نظر دکتر بود که البته کاری هم براش نکرد و همیشه هم به من می‌گفت نگران نباش ...

منکه دخترم از نوزادی تحت نظرشه 

با تیروئید کم کار به دنیا اومد برای همون 

فقط میگه هر کاری بکنی اول وآخر ژنتیکش هر چی هست همونه 

میگه متوسط قد تو وپدرش میشه 

منم راضیم به متوسط قد منو پدرش میترسم کمتر بشه 🙁

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
عزیزم دختر منم از این دخترایی ژنتیک  تپل هستن و صورتشون تپل هست و اینا نیست  ولی خب نس ...

میخوام کم بریزم دوباره میگه گشنمه میخوام..خوراکیم زیاد نمیدم بهش ولی کیک و بستنی باباش میگیره براشون..اون یکی دخترم یازده ماه کوچیکتره ولی نسبت به این یکی خیلی لاغر تره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز من دخترم یازده سال و نیم پریود شد 14ماه پیش، تا الان ده سانت رشد کرده

سلام میشه لطفا جواب بدید دختر منم در 11 سال و 9 ماهگی برای اولین بار پریود شده و دکتر بردم گفت دو تا سه سانت دیگه قد میکشه . سن استخوانیش 13 سال و نیم بود .دخترتون قدش چندبود پریود شد و اینکه دکتر بردید و عکس مچ دست گرفتید ازش؟

سلام میشه لطفا جواب بدید دختر منم در 11 سال و 9 ماهگی برای اولین بار پریود شده و دکتر بردم گفت دو تا ...

سلام نه عزیزم دکتر اصلا نبردم تغدیه ش هم تغییر خاصی نکرد قدش الان حدود ۱۶۷هست از خودم ۷سانت بلندتره البته خیلی لاغر 

سلام نه عزیزم دکتر اصلا نبردم تغدیه ش هم تغییر خاصی نکرد قدش الان حدود ۱۶۷هست از خودم ۷سانت بلندتره ...

موقع پریود قدش 157 بوده که خیلی عالیه . دختر من 149 قدقه و فکرمیکنم یک سانت بلند شده واقعا استرس دارم

من ۱۲ پریود شدم ۱۶۰ بودم به مرور شدم ۱۶۵

بازم خیلی خوبه هم قدت برای دوازده سالگی خوب بوده هم با قد مناسبی پریود شدی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
سلام عزیزم دخترتون پریود شده؟؟الان قدش چنده؟

سلام عزیزم 

نه هنوز پریود نشده قدش الان۱۵۸شده

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
چه خوب خداروشکر عزیزم قدشم که عالیه تا ۱۷۰میره

خدا کنه فعلا که خیلی قطره چکانی داره رشد می‌کنه البته اختلاف قدش با دوستاش خیلی کمتر شده 

دختر شما الان قدش چنده هنوز هم براش آمپول میزنید 

دختر من ده سالشه قدش۱۴۶ بله براش میزنم احتمالا عید قط کنم امپولش رو

قدش خدارو شکر خوبه دختر من تو ده سالگی قدش۱۳۷ بود