2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر نو جوان دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 58 پست
بعد پریود قد نکشیدم دیگه  نمی‌دونم اونایی که قد میکشن چجوریه 😅

قد میکشن ولی نسبت به قبل از بلوغ خیلی کمتر نهایتا بین ۵ تا ۱۰ سانت 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۱۰ سالگی پریود شدم تا دوسال بعدش رشد کردم قدم ۱۶۳ دقیقا هم قد بقیه ی اعضای خانواده

قبلش چی رشد سریع قدی داشتی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
دختر من نه سالشه  چهل و پنج کیلوه     البته دختر من وزنش زیاده و این خوب نیست&nb ...

دختر من ۴ سالشه ۲۵ کیلوعه..به نظرتون خیلی چاقه؟هیکل تو پر داره...استخون بندیش درشته کفاش زود تنگ میشن چیکار کنم..چجوری پیش گیری کنم از چاق شدنش؟

اره ولی بعضیا میگن خیلی قد کشیدیم 

چیزی که من در اطرافیان خودم دیدم دیگه بعد از بلوغ رشد قد چشمگیر نیست

قبلش چی رشد سریع قدی داشتی

تقریبا به صورت یکسان صعودی بود هرچندماه یبار بلند تر میشدم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
دختر من ۴ سالشه ۲۵ کیلوعه..به نظرتون خیلی چاقه؟هیکل تو پر داره...استخون بندیش درشته کفاش زود تنگ میش ...

عزیزم دختر منم از این دخترایی ژنتیک  تپل هستن و صورتشون تپل هست و اینا نیست 

ولی خب نسبت به همکلاسی هاش که همه لاغر هستن ،،،این وزنش سنگین تره !!!

دختر من معده اش باز شده ،،،خییییییلی اشتها داره میخوره ،،،،و این اصلا خوب نیست ،،،،و نمیتونم جلوش رو بگیرم 

دخترت رو از الان یاد بده به کم خوری !!!

چیزای مفید و کم بهش بده ،،،،،

مثلا یه تیکه مرغ و چند قاشق برنج کافیه ،،،،

هل و هوله به هیچ وجه نده ،،قند و شیرینی نده 

بله علائمشو داره

یه ویزیت ببر پیش دکتر فوق تخصص غدد اطفال چون تو قد پایینی علایم بلوغش شروع شده من دخترم تازه از قد۱۴۴علایم بلوغش شروع شد ولی هنوز رشد قدی خوبی نداشته و میترسم پریود بشه و دیگه خوب قد نکشه 

تقریبا به صورت یکسان صعودی بود هرچندماه یبار بلند تر میشدم

دقیقا رشد قد دختر منم همینه در حالی که دخترای دیگه تو دوره بلوغ کلی رشد قدی دارن

یه ویزیت ببر پیش دکتر فوق تخصص غدد اطفال چون تو قد پایینی علایم بلوغش شروع شده من دخترم تازه از قد۱۴ ...

دخترم ۱۰ سالشه قدش ۱۳۵ وعلایم بلوغش سه ماهه داره شروع میشه تحت نظر دکتر غدد هست میگه خوبه قدش 

ولی من خیلی نگرانشم 😔

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
دقیقا رشد قد دختر منم همینه در حالی که دخترای دیگه تو دوره بلوغ کلی رشد قدی دارن

نه والا من یادمه توی دبستان همه عین هم رشد میکردیم

اون پسرا هستن که خیلی کوچیکن بعد موقع بلوغ دوبرابر میشن وگرنه دخترا یکسان و مدام رشد میکنن و یکی دوسال بعد بلوغ متوقف میشه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
دخترم ۱۰ سالشه قدش ۱۳۵ وعلایم بلوغش سه ماهه داره شروع میشه تحت نظر دکتر غدد هست میگه خوبه قدش  ...

دختر منم از ۱۰ سالگی زیر نظر دکتر بود که البته کاری هم براش نکرد و همیشه هم به من می‌گفت نگران نباش ولی الان که۱۳ سالشه هنوزم پریود نشده و قدش هم طبق همون روال قبلی رشد کرده

2810