2777
2789
عنوان

مامان های اذر۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 255 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سوال کسایی که سزارین اختیاری انتخاب کردین ، مطمعنید ک یهتر از طبیعیه؟؟؟من خودم میخام سزارین انتخاب ...

دوستم زایمان اولش طبیعی بود دومی رو سزارین اختیاری انتخاب کرد،بعد زایمان ناراحت بود می‌گفت کسی بمن نگفته سزارین اینجوریه کاش طبیعی زایمان میکردم🤦😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

2805
دوستم زایمان اولش طبیعی بود دومی رو سزارین اختیاری انتخاب کرد،بعد زایمان ناراحت بود می‌گفت کسی بمن ن ...

من سر بچه اولم ۲ روز درد زایمان طبیعی کشیدم آخرم دنیا نیومد اورژانسی بردنم اتاق عمل سزارین شدم فوق‌العاده راحت بود بعدش هیییچ دردی نداشتم فقط سر ساعت شیاف میذاشتم راحت می‌نشستم رو تخت راه میرفتم خیلی هم قشنگ برام بخیه زد اصلا اصلا جاش نموند راضی بودم وقتی از بیمارستان مرخص شدم اومدم خونه بابام مستقیم اونا برام جشن گرفته بودن ب راحتی خودم از ماشین پیاده شدم راه میرفتم همه بهم میگفتن الکی میگی عمل شدی راه رفتن سادت عین زایمان طبعی هست !! الان ک باز باردارم همش ب خودم امید میدم عملم مثل اولی راحت باشه ک مامانم میگه اصلا همچین چیزی فکر نکن عمل تا عمل فرق داره ...حتی بچه تا بچه شاید عمل دومت باشه باز شکمت بخواد باز بشه سخت تر باشه !! خیلی بستگی ب خودم آدم داره مثلا من دکتر‌گفت سر ۱۰ روز بیا بخیه هات رو بکش من ۶ روز ک شد رفتم دکتر گفت کامل گرفته دست گذاشت رو شکمم و بخیه ها رو ب زور جدا کرد...مثلا بعد از زایمان همش روغن محلی .گوشت خروس.گوشت گوسفند اینا مرتب میخوردم روزی چند وعده کره محلی میخوردم ...ب خیلی چیزا بستگی داره

سلام مامان های خوشبخت آذرماهی

منم ۲۹ اسفند آخرین پریودم بود و شدم میزبان یک فرشته یه دختر که قرار شد شب یلدا بیاد کنارمون....

تا دو هفته پیش مثل الان شماها با حالت تهوع ها و سینه دردها خوش بودم چون بعد ۸ سال ناباروری خدا بهم دختر داد.....ولی عمر دنیایی دخترکم بیشتر از ۴ ماه نشد و قلبش ایستاد. ملکوت رو به دنیا ترجیح دادو رفت.

دیدم اینجا جمعید خواستم حاضری بزنم.ببخشید اگر ناراحتتون کردم فقط میخواستم ازتون بخوام حالا که میزبان فرشته های معصومتون هستید برای منم دعا کنید.خیلی خیلی خیلی بیقرارم....

من بعد زایمان طبیعی راحت بچه بغل میکردم و شیر میدادم ولی تخت کناری سزارین بود نمیتونست تکون بخوره اص ...

عزیزم دیگه رفتی پیدا نشدا تاپیک زدی دور هم باشیم 

چند روزی یک بار گزارش بدیم‌ از خودمون همه رفتن ک رفتن😂😂😂

سلام گلم بیا ببینم چ خبر چطوری ی گزارش بده از خودت و نی نی ...هر کی میاد ب این تاپیک سلامی میکنه و م ...

سلام عزیزم ، من خوب نیستم😓 ویروس گرفتم چهار روز سردرد شدید داشتم بعدشم بدن درد و تب و لرز و ابریزش بینی 

رفتم دکتر بهم استامینوفن داده با اموکسی سیلین ۵۰۰ و سیتریزین۱۰

همش دارم با ترس و لرز مصرف میکنم ، همش میگم خدا کنه برا بچم اتفاقی نیوفته , اخر ماه هم میرم غربالگری ۱۸هفته 

....

خداروشکر لکه بینیم هم قطع شده ، ولی همچنان شیاف استفاده میکنم با سفیکسیم 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40