2777
2789
عنوان

مامان های اذر۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 255 پست
سلام دوستان من امروز نوبت دکتر داشتم سونو کرد دکتر همین دستگاه رو گذاشت پاهاش باز بود همه چیزش معلوم ...

سلام گلم بسلامتی منم سنو شدم سنو آنومالی به منم گفت پسر هست ولی دقم داد تا گفت ۴ بار سنو شدم ..نوشابه خوردم. بستنی خوردم .شکلات ‌آبمیوه....

دکترهم دیروز عصر رفتم دارو برام فیفول نوشت با پرگانو اگر اسمش اشتباه نکنم حوصلم نمیشه پاشم رو جعبش نگاه کنم😂😂😂

دیگه ب دکترم گفتم دلم میخواد خودش منو سرازین کنه‌گفت دو تا هفته دیگه برم برای تشکیل پرونده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم بسلامتی منم سنو شدم سنو آنومالی به منم گفت پسر هست ولی دقم داد تا گفت ۴ بار سنو شدم ..نوشاب ...

بسلامتی خوبه دختر داری این پسر شد خدا ببخشه برات 

من دوتا پسر خدا بهم رحم کنه🤣🤣🤣

بسلامتی خوبه دختر داری این پسر شد خدا ببخشه برات من دوتا پسر خدا بهم رحم کنه🤣🤣🤣

آره من خیلی دوست داشتم اما شوهرم میگه ۳ تا بچه😑😑😑خدا بهم رحم کنه 😂😂😂مدتی بعد از زایمان میخوام ب بهانه خونه مادرم برم اونجا دستگاه آیودی بزارم و بیام وقتی اینجوری بشه دیگه نمیتونه خودش  دستگاه رو بیرون بیاره ک😂😂😂

سلام دوستان من امروز نوبت دکتر داشتم سونو کرد دکتر همین دستگاه رو گذاشت پاهاش باز بود همه چیزش معلوم ...

برا من گف بند ناف جلوشه ، خیلی ذوق داشتم بدونم 🥲

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی سوال کسایی که سزارین اختیاری انتخاب کردین ، مطمعنید ک یهتر از طبیعیه؟؟؟

من خودم میخام سزارین انتخاب کنم ولی اطرافیان میگن ن پشیمون میشی

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810