2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر که وجود داره نه اینکه بگم خوبه ولی وقتی فکر میکنی که اوضاع اگه خیلی خراب شد یه راه همیشه هست دلگرم میشه آدم

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

منم:))))خیلیم تو فکرشم،

منتظرم اگه امسال به اون چیزایی که توذهنمه نرسم قطعا عملیش میکنم،و واقعا بنظرم شجاعت میخواد بری تو یه دنیایی که شناختی نداری و قبلا نرفتی وقتی میدونی بدون بازگشته🥲

و کلا بنظرم اگ قرار زجر بکشه آدم زودتر تمومش کنه 

من یکی خودم اصن حوصله ندارم مثلا ۷۰ سال با بدبختی و مصیبت زندگی کنم🥲

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

عزیزم با این کار ممکنه نمیری و عملکرد اعضای بدنت مختل شه (تو آشناهامون مردی هس که قرص خورد و الان فلجه .دانش آموز مامانممم قرص خورد و الان کلیه هاش از کار افتاده مدام دیالیز میشه)

دور از جونت حتی اگه بمیری هم روحت تا ابد در عذاب خواهد بود 

اره مثلا تنوعی خودکشی کنی ببینی اون دنیا چطوره اکه پشیمون شدی دکمه رو بزنی و برگردی!!!!!! این چرت و پرتا رو بریز دور از این چند صباحی که زنده ای لذت ببر سعی کن بجای تسلیم شدن همه چیز رو درست کنی چی تو مردن هست که واسش اینقدر عجله داری وقتی که فقط همین یکبار فرصت زندگی داری

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
خداروشکر که وجود داره نه اینکه بگم خوبه ولی وقتی فکر میکنی که اوضاع اگه خیلی خراب شد یه راه همیشه هس ...

😐الان داری بهش امید میدی؟!

در‌میانِ‌همه‌ستارگان‌او ،🌛ِمن‌است>>

خداروشکر که وجود داره نه اینکه بگم خوبه ولی وقتی فکر میکنی که اوضاع اگه خیلی خراب شد یه راه همیشه هس ...

بله 

دنیا یه مدت میگذره مشکل یا حل میشه یا کمرنگ میشه یا اوضاع عوض میشه 

ولی با خودکشی، همون مساله ای که توش گیرکردی تو همون لحظه و تو همون عذاب روحی و روانی میمونی تااااااا وقتی که عمری قرار بوده داشته باشی تموم بشه، و تازه از اول به حساب کتابت برسن! 

اللّهم عجّل لولیک الفرج

چی بگیم؟میخوای خودتو بکشی که چی بشه؟ فک کردی اون دنیا برات فرش قرمز پهن کردن که خوش خوشانت باشه؟ خودکشیو گفتن گناه کبیره اس و حرامه و...  اگه بخوای اینکار رو کنی اون دنیا گرفتار یه جایی بدتر از اینجا میشی. پس بشین سرجات تا وقتش برسه بمیری( دور از جون). میگی خسته ای؟ همه خسته ان همهههه. منی که الان دارم بات حرف میزنم هر شب و روزمو دارم با گریه سپری میکنم. حالم به شدت بده چیکار میتونم بکنم غیر تحمل؟ها؟هیچی..

2810