2777
2789
عنوان

هر کسی طنز ریاضیش خوبه بیاد

85 بازدید | 11 پست

ما مدرسه تدریس خلاقانه ریاضی گذاشته معلممون پایه نهم هستم واسه این مسئله زیر گفته تدریس خلاق داشته باشید و طنز ریاضی بسازید ولی اصلا نمیدونم طنزش کنم لامصب خیلی منطقیه مسئله اش اینه 

اثبات کنید هر نقطه که روی نیمساز زاویه قرار دارد ، از دوضلع ان زاویه به یک فاصله است تو رو خدا یکی ایده ای واسه این مسئله بده البته اگه متوجه بشه یک ساعت دارم فکر میکنم ولی هیچی نمیتونم بسازم خیلی داره رو مخ میشه 

اوفف تروخدا ولمم کننن من خودم مغزم زیر ریاضیی له و لورده شده تا اصلشو یاد بگیرم اونم نصفه نیمه یاد گرفتم وسظاش قاطی میکنم بعد جالا بخوام بیام براش طنز بسازممم همون اصلی هم از ذهنم میپره🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

"هر نقطه‌ای که روی نیمساز زاویه قرار دارد، مثل یک دوست خوب است که همیشه در دو طرف شما ایستاده! چون هر دو ضلع به او می‌گویند: 'ما به تو نزدیکیم، اما نه خیلی نزدیک!' و او هم می‌خندد و می‌گوید: 'نگران نباشید، من فقط می‌خواهم در میانه بمانم!' " 😄

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

هر نقطه‌ای که روی نیمساز زاویه قرار دارد، مثل یک قهرمان بی‌نظیر است! چون او همیشه در وسط ایستاده و می‌گوید: 'من از هر دو ضلع این زاویه به یک اندازه فاصله دارم!' و دو ضلع هم با حسادت می‌گویند: 'چرا ما نمی‌توانیم اینقدر متعادل باشیم؟' 😂

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
هر نقطه‌ای که روی نیمساز زاویه قرار دارد، مثل یک قهرمان بی‌نظیر است! چون او همیشه در وسط ایستاده و م ...

البته با هوش مصنوعی هستندها

چطوری با هوش مصنوعی درست کردی اسم برنامه هر رو میگید ؟

Vira

بش بگو راجع به این موضوع طنز ریاضی بساز

ملانصرالدین  می‌خواسته با پرگار کمان بزنه نیمساز زاویه بکشه که بررسی کنه فاصله نقطه‌ای روی نیمساز از اضلاع زاویه‌اش یکسان می‌شه؛ سوزن پرگارش خراب می‌شه، می‌ره دنبال سوزن پرگار می‌بینه صفه، تعجب می‌کنه از افراد داخل صف می‌پرسه شماها برای چی اومدین؟! 

می‌گن خواستیم اثبات یکسان بودن فاصله نقطه دلخواه روی نیمساز از روی دوسر زاویه رو اثبات کنیم، اومدیم کمان بکشیم شکست و...

خلاصه ملانصرالدین مشکوک می‌شه و پی داستان رو می‌گیره می‌فهمه نویسنده کتاب هندسه‌ برادر سلطان سوزن پرگار کشوره و همه‌ی این‌ بیشتر بیاموزیم‌ها و... رو برای این طراحی کردن که سوزن پرگارهای وارداتی‌ که رو دستشون باد کرده به فروش برسه‌.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
وای این قشنگ بود بازم ایده دارید ؟

گر شما روی نیمساز زاویه ایستاده‌اید، می‌توانید با خیال راحت بگویید که در یک رابطه عاشقانه با دو ضلع آن زاویه هستید! چون هر دو ضلع به شما به یک اندازه نزدیکند و هیچ‌کدام حسادت نمی‌کنند!" 😄