دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
تو اینیستا دیدم آب لیمو تازه رو بریز کف پاهاش ، یه رگ پشت گردن هست اون به همه جای بدن خون رسانی میکنه یه دستمال نم بزار پشت گردنش اونجا خنک بشه امیدوارم کمکی تونسته باشم بکنم
محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است
به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
چند سالشه؟ الان استامینوفن بده یکی درمیون استا و بروفن بده تبش کنترل میشه الان نمیتونی بروفن بدی چون بروفن زودتر از 6ساعت نباید داد اگه خیلی تبش بالاست شیاف استامینوفن بزار