2777
2789
عنوان

من‌عاشق معلمیم فرهنگیان ک‌نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 86 پست
چرا پس میگن ‌حقوق سخته ازمونش  روانشناسی باید حتما ارشد داشته باشی!

خب سخته اما غیرممکمن نیست، بلاخره هرچیزی باید بابتش تلاش کرد دیگه

کلینیک‌هارو نمیدونم، اما مرکز توانبخشی‌ها لیسانس رو قبول میکنن

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
😂😂😂منم به بغل دستیام نگاه میکردم اونایی که همرو سیاه میکردن  میترسیدم نکنه این قبول بشه  ...

اتفاقا می‌دونی😂

این بغل دستیم و قبل ازمون باهاش حرف زدم گف خودم کربلا بودم خبر نداشتم شوهرم برده منو ثبت نام کرده 🤣🤣فک نکنم اگه سوالا ب دستش نیفتاده باشه آبی ازش گرم بشه😄

یاد خودم افتادم که وقتی دانشجو بودم کنکور تجربی شرکت کردم عمومیارو عالی در حد رتبه دو سه رقمی کنکور زدم اختصاصیارو دیدم مغزم گ و ز ی د حتی ی سوالم نتونستم ج بدم با اینکه صد در صد وقتمو برا اختصاصیا گذاشته بودم از حرص گرفتم همه رو سیاه کردم حتی اون عمومیایی که عالی زده بودم اومدم خونه عین سگ پشیمون شدم نتایج اومد دیدم عمومیا رو با اینکه بعضیاشونو بعدا همینجوری سیاه کردم همشون پنجاه ب بالا بود اختصاصیا منفی🤣🤣🤣🤣🤣ینی اگه میذاشتم همون درصدای عمومی میموند اینارو سفید میذاشتم مجاز ب انتخاب رشته میشدم ولی نشدم مهمم نبود فرمالیته بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب سخته اما غیرممکمن نیست، بلاخره هرچیزی باید بابتش تلاش کرد دیگه کلینیک‌هارو نمیدونم، اما مرکز توا ...

اها 

مرسی ازتون 

بعد اینک حسابداریم خوبه؟

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»
از من حقوقی بشنوید اره واقعا سخته😭شایدم باب علاقه و استعداد من نیس

زیاد شنیدم ولی علاقه هم تاثیر داره

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»
اتفاقا می‌دونی😂 این بغل دستیم و قبل ازمون باهاش حرف زدم گف خودم کربلا بودم خبر نداشتم شوهرم برده م ...

😂😂😂وااای چه حیف، من حالا فلسفه رو همه‌رو پر کردم خیلی‌ام مطمئن بودم 90به بالا زدم، جواب که اومد دیدم درصدم منفی ۴ شد..نگو اکثرا اشتباه بوده غلطا همون چهارتا درستمم سوزوند

اها  مرسی ازتون  بعد اینک حسابداریم خوبه؟

حسابداری عااااالیه اما باید حتما درکنار تحصیل دانشگاه دوره‌های بیرونم بگذرونید، چون چیزی که میخونی با بازارکار واقعا متفاوته، اینو دخترعموم که رشته‌ش بود میگفت. اما درامد داره‌هااااا..همین دخترعموم با کارکردن خودش طی چندسال یه ماشین خرید و بینیش رو عمل کرد و کلا دستش تو جیب خودشه و درامدش واقعا خوبه

😂😂😂وااای چه حیف، من حالا فلسفه رو همه‌رو پر کردم خیلی‌ام مطمئن بودم 90به بالا زدم، جواب که اومد د ...

اکثرا سوال تله ای میدن امسال ی سوال خودش آیه داده نوشته و ینفقون ..... نمی‌دونم کدوم آیه بود ولی کلمه ینفقون دقیقا توش بود پرسیده بود چ کسایی رو مخاطب قرار داده منم با اینکه میدونستم سوال تله داره ولی زدم انفاق کنندگان اومدم خونه جوابا اومده بود دیدم غلط زدم ولی هزار بارم اون سوالو بپرسن باز همون میزنم چون خیلی بیخود میکنن همچین سوالی میدن سوال رو حتی اگه تله باشه یجوری میدن که با ی راه در رو ب جواب برسی و گزینه فقط گیجت کنه ن اینکه باید ادامه آیه رو حفظ می‌بودی تا می‌فهمیدی راجب چیه خصوصا که ترجمه دقیقا تو گزینه هم اومده خب هرکی باشه همون میزنه مگر اینکه طرف سوال و جوابشو قبلا خونده باشه و مجاب ب انتخاب گزینه ای غیر از اون باشه

حسابداری عااااالیه اما باید حتما درکنار تحصیل دانشگاه دوره‌های بیرونم بگذرونید، چون چیزی که میخونی ب ...

یعنی کار اموزی حتما باید رفت!

خب عزیزم فرهنگیان ک تو این مدت باقی مونده غیر ممکنه سال بعد هم ریسک‌داره چون سنم متولد ۸۱ بنظرت در ...

هنوز شروع نکردی، چرا میگی غیر ممکنه 

تو شروع کن شاید شد 

بعدشم از آزمون استخدام شدن سخت‌تر از کنکوره

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
مرسی عزیزم برام دعا کن  من میرم مدارکمو جمع کنم  استرس دارم 😅 آره منم شاگرد اول شدم بع ...

ببخشید میشه بکم بیشتر راجع به این موضوع توضیح بدید! من اصلننننن متوجه نمیشم چی میگید

ینی چی که برید فرهنگیان! ینی همینطوری! مگه میشه! 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.