2777
2789
عنوان

من‌عاشق معلمیم فرهنگیان ک‌نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگراینطور باشه استاتر اموزش ابتدایی بخون توی ازاد .

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»
با مدرک کاردانی میتونید ازمون کارشناسی فرهنگیان هم شرکت کنید یه سری شرایط میخاد ولی

مثلا؟

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»
شما کاردانیت رو شاگرد اول و نمراتت عالی باشه تو ازاد معرفی میشی به اموزش و پرورش برای مقطع کارشناسی ...

بله ماده ۲۸ رو اونم در شرایط خیلی سخت خود جهاد دانشگاهی هم گذاشته من تنها کسیکه بودم که تو دوره خودمون نمره کامل صد رو گرفتم ولی خب چون جهاد دانشگاهیه قوانینش با آزاد فرق داره گفتن چندسال باید سابقه کار تو مدارس غیردولتی داشته باشی

اره عزیزم برو حتما بپرس ب منم خبر بده  فردا میری؟

آره فردا یا پس فردا باید مراجعه کنم 

زهرا الان این روزا چرا نمیخونی 

اون چهارده روز من کزارشکار میفرستم برات توام باید بفرستیا برام نمونه دوهفتم که فرستادم برات 

باور کن تو انسانی ده بیست هزار ده بیست درصد ج داده درسارو 

بغیر فرهنگیان چ رشته ای که کار داشتع باشه رو پیشنهاد میدید؟ برای انسانی

بستگی به علاقه و محدودیت‌هات داره، مثلا من دخترداییم روانشناسی خوند و با کارشناسی تو یه مرکز توانبخشی مشغول به‌کار شد، دخترخالم حقوق خوند و تو این ازمون‌های مرتبطش قبول شد.حتی هم‌کلاسی خودم الان مترجم شده و تو یه شرکت خصوصی کار میکنه و مترجم همراهه،تو هر رشته‌ای میشه شاغل شد اما باید به خودت نگاه کنی

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
دیدید همچین کسیو؟ 

خودم 😅 

درسم خیلی عالی بود کلی هم تلاش کردم ولی نیاوردم فرهنگیان 

رفتم اموزش ابتدایی ازاد شاگرد اول شدم یه سری مدارک هم گرفتم استادا بهم گفتم برو اموزش پرورش و مدارکتو ارائه بدم با یه سری شرایط و ... برای کارشناسی میرید فرهنگیان 

البته هنوز نرفتم برام دعا کنید 😔 پوسیدم من انقد تو مدرسه و دانشگاه درس خوندم 

مشکل همینه که برگشتم خونه دیدم جواب سوالای آزمون اومده حالا درسته پذیرش بصورت شهرستانی و بومیه و اگه ...

😂😂😂منم به بغل دستیام نگاه میکردم اونایی که همرو سیاه میکردن  میترسیدم نکنه این قبول بشه 

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
بستگی به علاقه و محدودیت‌هات داره، مثلا من دخترداییم روانشناسی خوند و با کارشناسی تو یه مرکز توانبخش ...

چرا پس میگن ‌حقوق سخته ازمونش 

روانشناسی باید حتما ارشد داشته باشی!

بله ماده ۲۸ رو اونم در شرایط خیلی سخت خود جهاد دانشگاهی هم گذاشته من تنها کسیکه بودم که تو دوره خودم ...

نه خاهر اون متفاوته 

شما مدرک کاردانی ازاد اموزش ابتدایی داشته باشید حکم پیمانی اموزش پرورش هم داشته باشید میرید برای کارشناسیتون فرهنگیان با یه سری شرایط دیگه 

2810