2777
2789
عنوان

من‌عاشق معلمیم فرهنگیان ک‌نمیشه

425 بازدید | 86 پست

بنظرتون برا تیر ماهو انتخاب رشته کنم و برم؟دانشگاه دولتی رشته ای مث عربی یا فارسی

یا اینکه کلا قید امسالو بزنم و سال بعد برا فرهنگیان تلاش کنم؟

سال بعد

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به‌نظرم با کنکور بری فرهنگیان راحت‌تر از ازمون استخدامی

خب عزیزم فرهنگیان ک تو این مدت باقی مونده غیر ممکنه

سال بعد هم ریسک‌داره چون سنم متولد ۸۱

بنظرت درکنار دانشگا نمیشه برا کنکور خوند؟

من‌دانشگارو برم و در کنارش دوباره تلاش کنم‌برا فرهنگیان ؟

اول اینکه فرهنگیان شرایط سنی داره بقیه رشته هارو هرموقع خواستی میتونی بری فعلا وقتتو بذار رو این اگه قبول نشدی برو رشته علوم تربیتی که در ارتباط با دبیریه. هرساله آزمونهای استخدامی آموزش و پرورش از رشته علوم تربیتی و بعضی رشته های دیگه مثل روانشناسی معلم و دبیر برمیداره ولی از رشته های مثل حقوق و حسابداری خیلی ب ندرت چند سال یکبار اونم با ظرفیت خیلی کم و صرفا معلم ابتدایی برمیداره پس اگه عشق معلمی هستی ی رشته مرتبط انتخاب کن حداقل آزمون فرهنگیان نشد از طریق آزمونهای دیگه بتونی بری

اول اینکه فرهنگیان شرایط سنی داره بقیه رشته هارو هرموقع خواستی میتونی بری فعلا وقتتو بذار رو این اگه ...

عزیزم منم بخاطر همین دودلم 

همین رشته عربی و ادبیات میخام‌بردارم ک بعدا آزمون استخدامی بدم و معلم شم

خیلیا دودلم‌میکنن میگن بمون سال بعد 

خب شما آزمون فرهنگیان شرکت کردی؟ همزمان کنکور هم شرکت کردی؟

من‌هم‌کنکوری فرهنگیان ثبت نام‌کروم‌همون‌کنکور تیرماه 

تیرماه مطمئنم ک‌قبول میشم ولی فرهنگیان نمیشه امسال جون ۱۷ روز مونده

خب عزیزم فرهنگیان ک تو این مدت باقی مونده غیر ممکنه سال بعد هم ریسک‌داره چون سنم متولد ۸۱ بنظرت در ...

چی بگم خودت میدونی، من خودم دوبار ازمون دادم قبول نشدم، به‌نظرم ازمون استخدامی برای رشته‌های دبیری که تک‌ظرفیته واقعا قبول شدنش خیلی درصدش کمه..اکثرا هم که پارتی بازی خیلی امیدوار‌کننده نیست

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
با کنکور نیس دیگه آزمون فرهنگیان امسال از کنکور جدا شد حتی آزمون دبیر پرورشی هم جداست استخدامی هم جد ...

بلاخره یه ازمون مشخصی داره دیگه...هرچیه بهتر از ازمون استخدامیه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
عزیزم منم بخاطر همین دودلم  همین رشته عربی و ادبیات میخام‌بردارم ک بعدا آزمون استخدامی بدم و م ...

عربی که جزو رشته های الهیات و قرآن هست اکثرا استخدامی میگیره چون اگه معلم رسمی ام نتونی بشی بعنوان معلم پرورشی میتونی فعالیت کنی ینی حوزه فعالیتت گسترده تره. مدرسه نشد دارالقرآن چون اونجا اکثرا با صرف و نحو و این چیزا سر و کار دارن و کی بهتر از کسیکه ب زبان و قواعد عربی تسلط کافی داشته باشه

2810