2777
2789
عنوان

نوزادتون پی پی میکنه خودتون میشورین؟؟حالتون بهم نمیخوره از پی پی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 53 پست
یکی دوبار دعواش کردم قول داده خودش بشوره

😁😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورش دوران نوزادیه 

خب منم میگم خودش، میشوره 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
منی که پی پی برادر زادمو می‌شورم نگهش میدارم و مامانش ولش کرده پی خوشیش چی؟(:

چقدر دلت صاف و مهربونی🥺❤

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
وای من مجردم همش میگم خدایی چجوری میشورن😂😂

وای دقیقا منم

حالا خاله م خیلی وسواس بود

الان بچه دار شده، میگم بهش وای چجوری میشوری

میگه بزار خودت بچه دار شی

دسشوییش رو بو میکنی با تمام وجود🤣🤣🤣

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
نه  اتفاقا وقتی نوزاد بود و یبوست می‌گرفت بعد چن روز دسشویی می‌کرد انقد خوشال میشدم هیچوقت فک ن ...

تآره وقتی یکم بزرگتر میشه مثلا ۷ ۸ سال و یبوست میشه پشت در توالت منتظر میمونی ببینی بالاخره خبر خوش ریدنش رو میده و خوشحالت میکنه یا نه😂👌

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

چقدر دلت صاف و مهربونی🥺❤

چیکار کنم عزیزم چاره ای ندارم طفلی رو ول کردن به حال خودش هم مامانش هم باباش

از ۵ ماهگی الان که ۱ سال و ۷ ماهشه دارم نگهش می‌دارم 

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
تآره وقتی یکم بزرگتر میشه مثلا ۷ ۸ سال و یبوست میشه پشت در توالت منتظر میمونی ببینی بالاخره خبر خوش ...

دهنت سرویس

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

انقدددددد عاشق بچتی  که به قول یه نفر میگفت قربون صدقه ی جیش و پی پیشم میری  چا برسه به شستن    البته درکت میکنم منم وقتی مجرد بودم یا بچا نداشتم  درکی از این موضوع نداشتم ولی بچه دار که شدم قربون همه چیشون میرم

وای دقیقا منم حالا خاله م خیلی وسواس بود الان بچه دار شده، میگم بهش وای چجوری میشوری میگه بزار خو ...

ایییییی

خاله من میگه بچش یک سالش بوده از دستشویی اومده بوده بیرون مامانش گفته وایسا تا بیام پوشک کنم رفته اتاق دیده داره زور میزنه سریع دستشو گرفته زیر باسنش اونم ریده تو دستش😂😂😂😂😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱