2777
2789
عنوان

نوزادتون پی پی میکنه خودتون میشورین؟؟حالتون بهم نمیخوره از پی پی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 53 پست
بله پدر مادرش صیغه کردن این ازدواج مادرم میدونست تهش جدایی هست چطور بگم داداشم نه خونه داشت نه ماشین ...

عجب بابا کند ذهن ها حداقل جلوگیری میکردن عجب خری بوده اون زنه دلش واسه این بچه تنگ نمیشه؟ وای 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
عجب بابا کند ذهن ها حداقل جلوگیری میکردن عجب خری بوده اون زنه دلش واسه این بچه تنگ نمیشه؟ وای 

نمی‌دونم منم دلیلشو منو خانوادم داریم تاوان اشتباه اونا رو داریم میدیم جالبش اینجاس زنه از شوهر سابقش یه دختر هم داشته اونو هم ول کرده به امون خودش... اینا معتادن آدم معتاد خماری بکشه حاضره بچشو هم بفروشه💔

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌دونم منم دلیلشو منو خانوادم داریم تاوان اشتباه اونا رو داریم میدیم جالبش اینجاس زنه از شوهر سابق ...

زن داداشت معتاد بوده؟؟بچه بعد سالمه؟ آخه بچه اینام معتاد میشه

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
زن داداشت معتاد بوده؟؟بچه بعد سالمه؟ آخه بچه اینام معتاد میشه

آره معتاد بوده نمی‌دونم بچه بعد اینکه بدنیا اومد خیلی بی قرار بود گریه میکرد نافش عفونت میکرد همش در حال گریه بود هر چی شیر میخورد پس می‌داد 

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
نه  اتفاقا وقتی نوزاد بود و یبوست می‌گرفت بعد چن روز دسشویی می‌کرد انقد خوشال میشدم هیچوقت فک ن ...

والا بخدا. من نذر میکردم توخونه میدوئید شیاف میذاشتم فایده نداشت الان که این همه سال گذشته تو گفتی یه لحظه یادم اومد چه مصیبت ها که نکشیدم. انقد زجرمیکشیدم اون شرایطومیدیدم

چیکار کنم عزیزم چاره ای ندارم طفلی رو ول کردن به حال خودش هم مامانش هم باباش از ۵ ماهگی الان که ۱ س ...

خدابهت خیر دنیا و آخرت رو بده 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
والا بخدا. من نذر میکردم توخونه میدوئید شیاف میذاشتم فایده نداشت الان که این همه سال گذشته تو گفتی ی ...

الانم دارم از پوشک میگیرم همش جیش میکنه تو خونه داستان دارم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....