2777
2789

نوشتارت نسبت به سنت خیلی خوبه

یعنی مشکل لغوی نداری

فقط سعی کن بحرفی

دختره و وراجیاش

مثلا من عمرا بیام خواستگاریت !!!!!!!!

التماس نکن !!!!!

سعی کن تلفن زنگ میزنه فقط خودت جواب بدی

بابا مامانت هر جا میرن برو

جایی میری برو داخل جمع

اون گوشی رو میری جایی با خودت نبر یا سایلنت کن

حرفمو گوش کن مراقبتم اگه درست شدی شاید تجدید نظر کنم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی راه حل خوبی بود عزیزم مرسی😍😚 ولی من به حز خجالت و اعتماد به نفس اصلا نمیدونم چی بیارم انگار ...

هرچی به ذهنت میرسه ، سختش نکن. حتما که نباید یه چیز خیلیی سنگین و مهم بگی ! مگه داخل دادگاه یا مجلس شورا نشستیم؟ 

من خودم برای اینکه مکالمه برای طرف مقابل جذاب باشه ، با توجه به شخصیت اون حرف میزنم. میفهمم از چی خوشش صحبت رو باهمون شروع میکنم. فقط کافیه یه سوال از طرف مقابلت راجب اون چیزی که بهش علاقه داره ذوق  میکنه باهاش بپرسی( یا درباره حرفه ،حیطه کاری‌ش....) ، دیگه مکالمه شروع میشه. اون یه چیز میگه تو یه چیز دیگه.

خوب بهش گوش کن . ببین خوب گوش دادن حتی از چجوری حرف زدن هم مهم تره . باعث میشه طرف مقابل بفهمه براش ارزش قائلی و حس خوب میگیره ازت و باز هم میاد باهات حرف میزنه. بهش حس مهم بودن بده و خوب گوش کن بعد از داخل حرفاش ازش سوال بپرس .

البته با همه کس نباید هم کلام شد. یسری آدما گاهی اوقات حوصله خودشونم ندارن ، باهاشون که حرف بزنی فکر میکنی مشکل از تو بود خسته کننده بودی؛ ولی همچین نیست! اون ادم اون لحظه خسته بوده یا کلا ادمیه که از صحبت کردن با ادما لذت نمیبره. بالاخره هرکس یه جوره . رها کن. سمت کسایی که وایب مثبت میدن جذب شو و هم صحبتی کن. 

در اخر بهت بگم . همه شبیه همیم. گاهی هیچ حرفی نیست

سکوت لازمه‌. واقعیت وجودی خودتو بپذیر. بپذیر نقص های رفتاریتو و راحت برای مقابله باهاشون خودتو محک بزن و به سمت ترس هات برو. 

اگر به تته پته افتادی ، جمعش کن (حرفتو دوباره و درست بیان کن)  . نگو دیگه تموم. برای همه پیش میاد برای همهه.

قضاوت هیچکس جز خودت و خدات مهم نباشه برات. 

اونا هیچ جای زندگیت نبودن و نیستن و نخواهند بود. خودتو بروز بده. خود واقعیتو بروز بده و نگران نباش . هیچ کس کامل نیست و تو به نوبه‌ی خودت به خاطر حقیقت وجودیت با ارزشی و حق شنیده شدن داری❤️

..
شما اشناشونی؟😂 عمرا بری خواستگاریششش چراا

باهاش شوخی کردم

یعنی الان اصلا بدرد نمیخوری

دختری که فکش نجنبه بدرد مامانجونش میخوره

باید حرف بزنه و وراجی کنه

شما خودت حاضری عروست بشه ؟!؟!؟!

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
باهاش شوخی کردم یعنی الان اصلا بدرد نمیخوری دختری که فکش نجنبه بدرد مامانجونش میخوره باید حرف بزن ...

من ک هیچ کارم، پسرم باید بپسنده 😂

اما معیارتونو چشو دهن نذارید خواهر جون

قلب و محترم بودن فرد خیلی خیلییی مهم تره

..
عزیزم اگه کرمانی هستی خانم ذکیه بدرآبادی کلاس های فن بیان میزارن خیلی خوبه شرکت کن و یه کانال هم توی ...

دایره لغاتمو ججوری گسترش بدم؟

کرمانیم ولی خود کرمان نیستم کهنوجم

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
نوشتارت نسبت به سنت خیلی خوبه یعنی مشکل لغوی نداری فقط سعی کن بحرفی دختره و وراجیاش مثلا من عمرا ...

منم مامانم اصلا بیرون از خونه نمیبره که باهاش برم چند ماه یه بار شاید ببره

هرچی به ذهنت میرسه ، سختش نکن. حتما که نباید یه چیز خیلیی سنگین و مهم بگی ! مگه داخل دادگاه یا مجلس ...

لحن حرف زدنمو چجوری درست کنم که همه متوجه بشن چی میگم

دایره لغاتمو ججوری گسترش بدم؟ کرمانیم ولی خود کرمان نیستم کهنوجم

عضو کانال بیان ناب توی ایتا شو خیلی راهکارا رو میزارن و کلاس غیر حضوری هم دارن میتونی شرکت کنی

من یزدم ولی یکی از آشناها در کلاسا شرکت کردن موثر بود.