2777
2789
دقیقا! روی رفتار مردم زوم کنین به مردم گوش کنید و ازشون یاد بگیرید و حتی اشکال بگیرید(توذهنتون ها، ...

من هیچ مردمیو نمیبنم ک روش زوم کنم😖

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تنها توصیه‌های که میتونم بکنم  اگه میخوای فن بیان اون خوب بشه  باید زیاد در اجتماع با ...

بودن تو اجتماع تاثیر داره؟

من الان که مجردم نمیتونم تو اجتماع باشم چند ماه دیگه ازدواج میکنم چجوری اون موقع برم تو اجتماع؟

منم مدت که تو اجتماع بودم زبون داشتم الان که دیگه تو خونه ام بزور حرف میزنم انقدر حرف زدن یادم رفته ...

بثدن تو اجتماع چجوری اینقدر تاثیرداره؟

متوحه نشدم یعنی چی انگار تازه اشنا شدم ، میتونس یه مثال بزنی؟ 

ادم با یکی تازه اسنا میشه چه حسی داره چقدر رودروایسی دارع و عسترس داره من با هرکی حتی پدر و مادر خودم حرف میزنم همونجوریم 😖

بودن تو اجتماع تاثیر داره؟ من الان که مجردم نمیتونم تو اجتماع باشم چند ماه دیگه ازدواج میکنم چجوری ...

اره خیلی تاثیر داره 

یعنی واقعیتش اینکه تو فن بیان یاد میگیری که تا در اجتماع بتونی حرف بزنی 

به این فکر کن که از اول در اجتماع باشی و از اونجا شروع به حرف زدن کنی 

ببین چی میشه 🤩🤩

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
اره خیلی تاثیر داره  یعنی واقعیتش اینکه تو فن بیان یاد میگیری که تا در اجتماع بتونی حرف بزنی&n ...

اجتماع چیه؟

چجوری در اجتماع باشم عزیزم میشه یه توضیح درموردش بدی

ببین شاید به خودت تلقین میکنی که فکر می‌کنی بد حرف میزنی  درخصوص راحت نبودنتم حتما درونگرایی ی ...

اره فکر میکنم تلفین هم میکنم

اجتماع چیه؟ چجوری در اجتماع باشم عزیزم میشه یه توضیح درموردش بدی

اجتماع همون جامعه است 

جای که انسان ها با یکدیگر معاشرت میکنند

مثلا وقتی میری بیرون ببین 

یکی با یکی دیگه چجوری سلام و علیک می‌کنه 

و هزار تا راه دیگه ...

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

تمرین. باید زیاد بخونی و بنویس. 

رندوم موضوع انتخاب کن، ش را وع کن وویس بگیر درموردش و هرچی به ذهنت اومد بگو. بعد وویست رو گوش بده، ایراداش رو بگیر و سعی کن یه وویس دیوه بدون ایرادهای قبلی بگیری و. دوباره... 

کم‌کم ذهنت به بداهه و سریع صحبت کردن عادت می‌کنه. 

عزیزم اگه کرمانی هستی خانم ذکیه بدرآبادی کلاس های فن بیان میزارن خیلی خوبه شرکت کن و یه کانال هم توی ایتا دارن سرچ کن پیدا کن عضو شی

یکی از راه حل این موضوع هم اینه که دایره ی لغاتت رو بیشتر کنی خیلی کمکت میکنه