2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862380 بازدید | 41963 پست
فداتشم مرسي عزيزم😍اي جانم آره عزيزم منم شنيدم بايد شير قطع بشه تا بچه بيوفته رو غذا واي اين مراحل چ ...

قربونت عزیزم الان‌ دستاشو دور گردنم قفله بعد ۷ روز یه تشنج بد برا شسر داشت نیم ساعتی فقط جیغ زد منم کلی سرش داد زدم خدا ببخشدم صدای جیغش عصبیم میکنه دست خودم تیست میگرن دارم😥

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم من بعد ۱۷ روز پریود شدم یه روز بعد موعود شما چی ان شاءالله ک تو بارداری

سلام عزیزممنون  منم به لکه بینی افتادم فک کنم امروز فردا بشم. انشالله به زودی زود دوامون نینی دار میشیم من که دیگه میخوام بیخیال باشم

الهی الان خوبی🥲🥲🥺🥺ولی میگذره آدم باز میخاد 🤣نه من غلط بکنم تا وقتی رضا بشه ۷ ۸ سالش اون موقعععع ...

آره واقعا دركت ميكنم خواهرمم ميگه بعضي اوقات دل تنگ ميشم🤣🤣🥺

اره خداروشكر آبجي خوندم ديدم از علائم هاي اين هفته هستش خيالم راحت شد فداتشم❤️

انشالله آبجي😘❤️

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
قربونت عزیزم الان‌ دستاشو دور گردنم قفله بعد ۷ روز یه تشنج بد برا شسر داشت نیم ساعتی فقط جیغ زد منم ...

آخي جانم گناه داره 🥺

عزيزم واقعا ميگرن خيلي خيلي سخته من خودمم دارم 

واقعا وقتي عوود ميكنه حس ميكنم ديگه دارم ميميرم.

تاااونجايي كه در توانت هست صبوري كن باهاش 

ببين شيربرنج يا فرني هم نميخوره آراميس جون؟🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
آره واقعا دركت ميكنم خواهرمم ميگه بعضي اوقات دل تنگ ميشم🤣🤣🥺اره خداروشكر آبجي خوندم ديدم از علائم ...

قربونت عشقم مراقب خودت و عشق خاله باش😍😍😍

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
آخي جانم گناه داره 🥺عزيزم واقعا ميگرن خيلي خيلي سخته من خودمم دارم واقعا وقتي عوود ميكنه حس ميكنم د ...

از وقتی ۷ ماهش شده تا الان کن فرنی خورده ن شیر برنج مگه فردا براش درست کنم ببینم میخوره.الانم یهو با گریه از خواب پرید بعد چن دقیقه باباش همش صداش زد یهو آروم شدخوابش برد طفلک خیلی سختشه آخه هیچی نمیخورد خیلی ب شیرم وابسته بود انشالله شما بچت اومد دنیا تا میتونی سعی کن در کنار شیرغذا بخوره ک موقع از شیررفتنش عین دختر من زیاد اذیت نشه

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
قربونت عشقم مراقب خودت و عشق خاله باش😍😍😍

چشم آبجي گلم

ديروز رفتم دكتر ازمايشم رو تاييد كرد و براي ١٧هفته يعني سه هفته بعد بهم نوبت آنومالي داد😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از وقتی ۷ ماهش شده تا الان کن فرنی خورده ن شیر برنج مگه فردا براش درست کنم ببینم میخوره.الانم یهو با ...

اخي عزيزم حق داره🥺

اره اتفاقا من خواهرم براي پسرش از٥ماهگي استارت زد با فرني و اينا شروع كرد.

الان شكرخدا ميخوره هم شير هم غذا ،

انشالله كم كم دخترگلت ميوفته رو غذا نگران نباش گلم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط خواستم بگم ماه اولی که لترزول خوردم و اچ سی جی زدم اومدم این تاپیک و ببینم کی بیبی مثبت میشه و درسته 

روز ۹ و ۱۳ و ۱۶بیبی زدم که منفی شدن و پری اومد 

پری من جلوتر افتاد 

ماه بعدش که لترو خوردم و اچ سی جی زدم 

بعد ۱۲روز بیبی یه هاله صورتی ضعیف انداخت که شوهرم می‌گفت الکیه ولش کن آزمایش نده 

من گوش نکردم آزمایش دادم و مثبت شد 

ولی چون از مثبت کاذب میترسیدم شبش با شوهرم رفتیم بیبی خریدیم زدیم بیبی پر رنگ تر شد چشامون اکلیلی شد😍

فرداش بازم تیتر بتا دادم که بتا دوبرابر شده بود شکر خدا قلبش هم تشکیل شده امیدوارم بسلامتی زایمان کنم 

این تاپیک خیلی خیر دار بود برام😍

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
چشم آبجي گلمديروز رفتم دكتر ازمايشم رو تاييد كرد و براي ١٧هفته يعني سه هفته بعد بهم نوبت آنومالي داد ...

بسلامتی انشالله عزیزم 🥰🥰🥰

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
از وقتی ۷ ماهش شده تا الان کن فرنی خورده ن شیر برنج مگه فردا براش درست کنم ببینم میخوره.الانم یهو با ...

خوبی گلم

یعنی فقط فرنی میخوره اصلا غذا سفره بهش ندادی؟؟؟ من از همون ۶ ماهگی به رضا همه چی دادم 

فقط خواستم بگم ماه اولی که لترزول خوردم و اچ سی جی زدم اومدم این تاپیک و ببینم کی بیبی مثبت میشه و د ...

عزيزم مباركه انشالله بسلامتي اين دوران رو طي كني😍♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40