2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862411 بازدید | 41963 پست
قربونت ابجي شكر خدا خوبمويار كه اصلا ندارم شكرخدا 🥰ولي ابجي تا دلت بخواد تو فكر جوابِ سلفري هستم و ...

وای اصلا یادم رفت بخدا سلفری ت  بپرسم ابجی جونم انشالله هرچی خیره🥰🥰

فدات خوبن تحمل میکنن با این غم😔😔😔امروز روزیه ک تصادف میکنه هیییییی یعنی تو این ساعت یه ماه پیش نفس میکشید😭😭😭

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
قربونت ابجي شكر خدا خوبمويار كه اصلا ندارم شكرخدا 🥰ولي ابجي تا دلت بخواد تو فكر جوابِ سلفري هستم و ...

خداشکر ک خوبی عزیزم 😍😍منم خوبم هی دنبال رضا میدوم 

ابجی یاد گرفته دست میگیره به وسایل بلند میشه😍😍ولي چهار دست پا نمیره حالتش میشه ها ولي نمیره فقط سینه خیز ولي قشنگ راحت میشینه دست میگیره مبل دیوار بلند میشه می ایسته 

مامانم میگ شاید هی چاار دست پا نره یهو راه بره 😍🤣

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بروي ماهت فائزه جاناي جانم بسلامتي😍عزيزم عاليهپسر خواهرمم ٣٠روزگي برديمش به روش حلقه هم بود و ...

دیشب بردمش ثریا جون. خیلی گریه کرد، بیچارم کرد.

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
شما بارداری ب سلامتی.خدابرات حفظش کنه.خداروشکر.شما کی تستت مثبت شد؟

فداتشم گلم

من طبيعي باردار شدم و تقريبا ٧-٨روز بعد موعدم بيبي چك زدم ك درجا مثبت شد، چون باور نميكردم حامله باشم😶😀

انشالله قسمت شما و همه اقداميا ك سوپرايز بشين ♥️

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
خداشکر ک خوبی عزیزم 😍😍منم خوبم هی دنبال رضا میدوم ابجی یاد گرفته دست میگیره به وسایل بلند میشه😍😍 ...

قربونت برم هنوز جواب نيومده اومد اولي برات ميفرستم 🤣😍

عزيزدلم خواهري خيلي سخته بخدا خيلي بهشون فكر ميكنم انشالله به حق همين ماه دلشون آروم بگيره و خداصبر بده😪

اي جونممم رضا كوچولوي خودم ماشالله😍♥️

ابجي كمكش كن خيلي زود هم راه ميوفته هم چهاردست و پا ميره🤩 اره مامانت هم راست ميگه😍اي خداااا😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
دیشب بردمش ثریا جون. خیلی گریه کرد، بیچارم کرد.

اخي عزيزدلممم😟 

ادرار اول يكم سختشونه و خيلي گريه ميكنن بخاطر سوزش 

ماي بيبي يك دوسايز بزرگتر خودش براش ببند و داروهاشو سر تايم بهش بده 

سختي ش گذشته فداتشم 

مباركا باشه 🤣😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم هنوز جواب نيومده اومد اولي برات ميفرستم 🤣😍عزيزدلم خواهري خيلي سخته بخدا خيلي بهشون فكر ...

دورت بگردم ابجی عزیزم انشالله خوش خبری😍😍😍

فدات شم خيلي مرسی ک درک میکنی انشالله کسی هم چین داغی نبینه🥺🥺

اره شیطون شده هی پیششم ک نیفته🤣🤣وی راه برن اخ جوننن🤤🤤🤤🤤

اخي عزيزدلممم😟 ادرار اول يكم سختشونه و خيلي گريه ميكنن بخاطر سوزش ماي بيبي يك دوسايز بزرگتر خودش بر ...

قربونت برم ثریا جون. خودت چطوری؟ نی نی خوبه؟ منم سلفری دادم توی بارداری. خیلی استرس کشیدم تا جوابش بیاد . خوش خبر باشی عزیزم

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده

دوستاي قشنگم سلام 

امروز جواب آزمايش سلفري م اومد خداروشكر بچم سالمه 🤩😍😍😍😍🤩

انشالله روزي تك تك اقدامي ها🥺

انشالله همه خانماي باردار هم بسلامتي زايمان كنن🥺😍❤️

واقعا تو پوست خودم نميگنجم از خوشحالي

دوستان جنسيتشم مشخص شده بنظرتون ديگه صد درصده يا آنومالي بايد بگه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40