2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862410 بازدید | 41963 پست
قربونت برم غزل مهربونم هميشه به من لطف داري😍آره واقعا از صبح فقط دارم شكرگذاري ميكنم😍غزل جان جنسيت ...

سلام عزیزم خوبی خداروشکر ک بچت سالمه چرا گفتن برو سلفری؟ مبارکه جنسیتش درسته انشالله ک ب وقتش گل پسرتو صحیح و سالم بغلش کنی و یه دل سیر بوسش کنی و دعا گوی همه منتظرا باشی

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
قربونت بشم عزیز دلم. شکر خدا خوبیم. اره مهشید جون. ی حس عجیبی دارم از ی طرف میگم این چند هفته هم زود ...

سلام عزیزم خوبی بسلامتی دیگه تمومه بارداریت حستو درک میکنم دل تو دلت نیست ببینیش درسته؟ منکه هفته های آخر برام سالی گذشت دخترمم خودش دوسداشت دیگه بیادبغلم انگار خیلی تکون میخورد انشالله ک ب لطف خدای مهربون این چن هفته هم‌با خوشی برات تموم شه و پسرتو صحیح و سالم بغلش کنی ماهم از الان منتظریم عکس خوشگلشو ببینیم

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها چرا من هرچی میخوام عکس دخترمو بذارم پروفایلم همش چپکی میشه هرچیم برش میزنم و درستش میکنم بازم افقی میشه

ای جان دلم😍🥹 خدای مهربون حفظش کنه و پشت و پناهش باشه. کاملا اعتماد کن قشنگم. ی سریا برای اینکه زود ...

دورت بگردم خواهري قشنگم

انشالله به وسعت خوش قلبيت خدا برات بهترين هارو رقم بزنه❤️😍

انشالله گلپسرت رو صحيح و سالم بغل كني و زايمان عالي داشته باشي قشنگم ❤️

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
سلام عزیزم خوبی خداروشکر ک بچت سالمه چرا گفتن برو سلفری؟ مبارکه جنسیتش درسته انشالله ک ب وقتش گل پسر ...

سلام بروي ماهت دوست قشنگم

خوبي دختر گلت خوبه؟؟🥰

عزيزم چون ي سقط داشتم دكتر گفت بهتره سلفري بدي 

كه خدايي نكرده مشكلي چيزي نباشه 

كه خدا مثل هميشه هوامو داشت و همه چيز خوب بود♥️

قربونت برم مرسي عزيزدلم انشالله😍♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
قربونت بشم عزیز دلم. شکر خدا خوبیم. اره مهشید جون. ی حس عجیبی دارم از ی طرف میگم این چند هفته هم زود ...

ای جانم عزیزم بهترین حس دنیا 

وای منم دلم تنگ بدا تکون تو شکم🤣انشالله بسلامتی میگذره عزیزم بغل میگیری😍😍😍

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

[QUOTE=347511515]سلام بروي ماهت دوست قشنگم خوبي دختر گلت خوبه؟؟🥰 عزيزم چون ي سقط داشتم دكتر گفت بهتره سلفري بدي&nb ...[/QUOTEخداروشکر عزیزم ک سالمه.منم یه هفته اس درگیر از شیر گرفتن دخترمم خیلی اذیتم میکنه البته خودشم اذیت شد طفلک چون اصلا غذا نمیخورد بهداشت گفت از شیر بگیرش تا رشد کنه آخه قد و وزنش یکم زیر نموداره

قربونت برم غزل مهربونم هميشه به من لطف داري😍آره واقعا از صبح فقط دارم شكرگذاري ميكنم😍غزل جان جنسيت ...

سلام ثریا 

وااااای مبارکه پسر پسر قند عسل

در ضمن سلفری صد در صده

سونوگرافی به من گفت دختره ، سلفری گفت پسر

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
ای جانم عزیزم بهترین حس دنیا وای منم دلم تنگ بدا تکون تو شکم🤣انشالله بسلامتی میگذره عزیزم بغل میگیر ...

آبجي دلت تنگ نشههه🤣🤣🤣

من دو شبه اين دفعه نميتونم بخوابم از پهلو درد و درد رحم

يعني به فنا رفتم 🤣تازه هنوز ١٤هفتم🙁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=347511515]سلام بروي ماهت دوست قشنگم خوبي دختر گلت خوبه؟؟🥰 عزيزم چون ي سقط داشتم دكتر گفت بهت ...

فداتشم مرسي عزيزم😍

اي جانم آره عزيزم منم شنيدم بايد شير قطع بشه تا بچه بيوفته رو غذا 

واي اين مراحل چقدر سختههه😶🤣

يكي از دوستاي منم دخترش اصلا رو غذا نميوفتاد و كلي وزن كم كرد طفلي 

ولي خداروشكر الان بهتره ، انشالله دختر گلت سلامت باشه و باهات همكاري كنه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم از پست میخاد ک بزارم بگم رفتم سونو بی بی چک گزاشتمپنج. روزه گذشته از امپول

انشالله عزيزم از خدا ميخوام به زودي زود 

دامنت سبز بشه♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام ثریا وااااای مبارکه پسر پسر قند عسلدر ضمن سلفری صد در صدهسونوگرافی به من گفت دختره ، سلفری گفت ...

دورت بگردم مرسي فائزه جان 😍

جدي ميگي؟

بد چيشد؟ چندهفته رويت شد؟🤣

من آخه فكر ميكردم پسرا زود مشخص ميشن تو إنتي 

بد ديدم دكتر خودم چيزي نگفت ، حس ميكردم دختره 

شوكه شدم ديدم سلفري پسره ولي خُب حالا هم ميگم تا سونو نبينم صد در صد نيست.😀

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آبجي دلت تنگ نشههه🤣🤣🤣من دو شبه اين دفعه نميتونم بخوابم از پهلو درد و درد رحميعني به فنا رفتم 🤣تا ...

الهی الان خوبی🥲🥲🥺🥺ولی میگذره آدم باز میخاد 🤣نه من غلط بکنم تا وقتی رضا بشه ۷ ۸ سالش اون موقعععععع

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
فک کنم ۱۷روز از آمپولات گذشته .من ۱۳ روز😑من دارم با خودم کلنجار میرم که صبح تست بذارم یا نه

سلام گلم من بعد ۱۷ روز پریود شدم یه روز بعد موعود  شما چی ان شاءالله ک تو بارداری 

📿من امیدم به خــــــــــــــــــداست📿