شک نکن که میشه . به جرات میتونم بگم هیچ کسی بدتر از من نبود . هیچ کسی اندازه من تو بارداری به خاطر ناخواسته بودن زجر نکشید ولی الان خداروشکر میکنم به خاطر داشتنش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشبحالت...چن سالته؟؟منم ارزومه حامله شم بچه داشته باشم🥲کاش یروز برسه ک بی بی چکم مثبت شه😭
من ۷ سال اقدام بودم ولی اوایل بارداری هیچ حسی نداشتم منم به نظرم به خاطر هورموناست
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
یه لحظه فک کن دیگ دخترتو نمیبینی (دور از جون)بعد معلوم میشه وابستگی داری یا ن
اره درسته ولی واقعا روحی خیلی خستم
شاید بخاطر همینه
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
منم احساس میکنم اون حسی که باید جونم باشه روبهش ندارم ولی رفته رفته خیلی دوسش دارم مخصوصا وقتایی که ...
درسته منم مث شمام🥲