2777
2789

من از تو بدتر بودم . تایپکام رو بخون بارداری ناخواسته داشتم حتی به فکر خودکشی هم بودم . موقعی بچه به دنیا اومد تا چند روز اول هم حالم بد بود الان سه ماهشه . واااااای نمیدونی با زندگیم چیکار کرد یعنی عاشقشم . الهی دورش بگردم عشقمه . بذاربیاد همه این روزا یادت میره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی نگرانش نمیشی؟از اذیت بودنش اذیت نمیشی؟

چرا ولی واقعا وابستگی بهش ندارم

نمیدونم چجوری بگم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
عالیه  چرا زاییدیش خب    

بچه بودم !!!

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
خوشبحالت...چن سالته؟؟منم ارزومه حامله شم بچه داشته باشم🥲کاش یروز برسه ک بی بی چکم مثبت شه😭

ای خدا هر چی زودتر صاحب قشنگترین نی نی دنیا بشی عزیز دلم 🥰😍😍😍😍

🌈اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌈
2810