2777
2789
من دوسش دارم ولی ابراز احساسات بلد نیستم نمیتونم قربون صدقه برم🥲

دخترم ۵ سالش ما خیلی باحایم با هم دعوا میکنیم همه دیگه را بغل میکنیم بوس میکنیم قربون صدقه همدیگه میریم گاهی برای اینکه یکی بره کنترل تلویزیون را بیار یکساعت چونه میزنیم آخرش هیچکدوم نمیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلاق بگیر خب اگه مسخرس زندگیت برات

نمیتونم🥲

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
دخترم ۵ سالش ما خیلی باحایم با هم دعوا میکنیم همه دیگه را بغل میکنیم بوس میکنیم قربون صدقه همدیگه می ...

برا من فعلا دنیا نیومده خدا کنه ماهم مثل شما بشیم🥰😍

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
اره دقیقا بعد مثبت شدن دردسر های مادر شدن شروع میشه واقعا باید فکر همه جاشو کنی بعد یه طفل معصوم و ب ...

من از دردسر های مادر شدن نگفتم عزیزم 

اون دردسر نیست سختیایه دوران خودشه ک موندگارم نیست و بله باید باهاش کنار اومد و بهترین واکنش داشت من منظورم استرس های بعد از مثبت شدن واضح گفتم که

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من ۷ سال اقدام بودم ولی اوایل بارداری هیچ حسی نداشتم منم به نظرم به خاطر هورموناست

منم الان زیادی ذوق دارم مخصوصا واس خبر دادنش ب شوهرمو بقیه...ولی نمیدونم بعد اون حسم چجور میشه.الان ک شبو روز میرم تورویا و خیالبافس حاملگی میکتم...درحالیک مث سگ از امپول زایمان وازمایش میترسم نمیدونم چجور میخام بچه بیارم..هوووف

مثبت شدن بیبی و ازمایش فقط بخش کوچیک ماجراست  الهی ک ب حق همین ماه دامن توام سبز شه  منم ...

وای عزیزم چقد سختی داره......گلم ازته دلم دعات میکنم تموم ازمایشا سونو ها ب خوبب پیش بره و بعد ۹ماه نی نی کوچولو سالم بدنیا بیاد انشالله

منم الان زیادی ذوق دارم مخصوصا واس خبر دادنش ب شوهرمو بقیه...ولی نمیدونم بعد اون حسم چجور میشه.الان ...

😂😂😂😂

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹