2777
2789

من از تو بدتر بودم . تایپکام رو بخون بارداری ناخواسته داشتم حتی به فکر خودکشی هم بودم . موقعی بچه به دنیا اومد تا چند روز اول هم حالم بد بود الان سه ماهشه . واااااای نمیدونی با زندگیم چیکار کرد یعنی عاشقشم . الهی دورش بگردم عشقمه . بذاربیاد همه این روزا یادت میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی نگرانش نمیشی؟از اذیت بودنش اذیت نمیشی؟

چرا ولی واقعا وابستگی بهش ندارم

نمیدونم چجوری بگم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
عالیه  چرا زاییدیش خب    

بچه بودم !!!

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
خوشبحالت...چن سالته؟؟منم ارزومه حامله شم بچه داشته باشم🥲کاش یروز برسه ک بی بی چکم مثبت شه😭

ای خدا هر چی زودتر صاحب قشنگترین نی نی دنیا بشی عزیز دلم 🥰😍😍😍😍

🌈اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌈
2810