2777
2789
عنوان

پسره بهم گفت احمق

685 بازدید | 59 پست

توی دانشگاه توی کلاس بودیم یه بحثی شد من منطقی و رک حرفم رو زدم بعد این پسره ی چندش ترم بالایی هست گفت احمقی دیگه منم نگاش کردم خندیدم گفت چته خوشحالی ، منم گفتم آره چون یه احمق بهم گفت احمق فهمیدم زندگیمو تا اینجا خوب اومدم جلو و احمقانه کاری نکردم چون کارام در نظر احمقا ،احمقانه اس 

حالا اومدم خوابگاه دلم میخواد اون موقع تند ار جوابشو میدادم ولی دوستام میگن که تخریبش کردی

فردا چطوری رفتار کنم اونم فردا میاد 

طرف خیلی پولداره و لوس همین بی تربیتش کرده

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد رمانا افتادم😂😐

اصن این چندش بهش نمیاد شبیه رمان باشه احمق یه لوس بی خاصیته 

تا حالا هم باهاش حرف نزده بودم به غیر امروز که خود بی ارزشش حرف زد

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

ولش کن شعورش پایین بود

یعنی بهتر بود که بهش چیزی نگفتم ؟یا جوابم خوب بود

الان دارم خودخوری میکنم ۱۰۰ تا هم فحشش دادم

یعنی بهتر بود که بهش چیزی نگفتم ؟یا جوابم خوب بودالان دارم خودخوری میکنم ۱۰۰ تا هم فحشش دادم

والا من بودم شُک میشدم اگه همچین حرفی رو میشنیدم بعد ازش میخواستم یبار دیگه تکرار کنه اکثر مواقع از خجالت آب میشن و دست و پاشونو گم میکنن 

میدونی منم قبلا گریم گرفته بود توی مدرسه یک بار 

از همون روز تصمیم گرفتم حتی اگه حق باهام نبود مستقیم توی چشم طرف زل بزنم حرفمو بزنم اگه اینجا گریه کنم دیگه ازم حساب نمی‌برند چون دوران کارآموزی و کارورزی باهاشون میفتیم تو شیفت نباید بزارم حرف زور بزنن بهم

والا من بودم شُک میشدم اگه همچین حرفی رو میشنیدم بعد ازش میخواستم یبار دیگه تکرار کنه اکثر مواقع از ...

نه من جدیم تازه صدامم بلنده اونم بچه ها بهش خندیدن دیگه حرفی نزد ولی از چشش در میارم 

2810