2777
2789
عنوان

نامزدم با مامانش رفته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 99 پست
نشونو که عروس انتخاب نمیکنه ، حلقه رو انتخاب میکنه کاملا حق داشته حالا باز قهر کن

میدونم آخه منو برد من اونجا انتخاب کردم  حتی ارزون ترشی ک از اونی ک گرفته گرونه.

اونی ک پسندم بود رو نگرفته ب انتخاب مامانش واسم گرفته این برخورد بهم

اصلا چیزی نگفتن و کلی تشکر کردم ولی چرت زد تو ذوقم گفت باهم میریم و اونی ک ب دستم قشنگ بود رو نگرفته ...

ول کن دیگه توروخدا هنوز عقدم نکردی مامانش و من میکنی چرا اینقدر سخت میگیرید بابا دنیا دوروزه خوش باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا چیزی نگفتن و کلی تشکر کردم ولی چرت زد تو ذوقم گفت باهم میریم و اونی ک ب دستم قشنگ بود رو نگرفته ...

توروخدا اول کاری به اینجا اهمیت نده بعد انگشتر نشونو اصولا با سلیقه خانواده پسر میارن و انگشتر عقد باسلیقه عروس اگرم گشاد بود نهایتن ببر تنگش کن به هرحال سلیقه مامانشه اینم درنظر بگیر شماهم سلیقه مادرشی یعنی پسنیده شمارو دیگ

میدونم آخه منو برد من اونجا انتخاب کردم  حتی ارزون ترشی ک از اونی ک گرفته گرونه. اونی ک پسندم ...

نشون انتخاب مادرشوهره از حالا این مواردو بپذیر هنوز نیومدن خواستگاری شمشیر نکش

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چقدر لوسین بخدا خب تو رو میبرده میرفتی ۲۰، ۳۰ تومن طلا میگرفتی برای ی انگشتر خودش مادرش رفتع با ۵ت ...

ننن اصلااا من و نامزدم اون سری رفتیم من ارزون ترشی انتخاب کردم در حد ۱۰ تومن ولی اینا گرفتن بالای ۱۸ تومن

پیش نانزدت دستت کن با ذوق نگاش کن بگو خیلی مرسی عشقم زحمت کشیدی همیشه مواظبشم خیلی برام ارزش داره واااای چقد خوش سلیقه ای ب مادرشم بگین خوش سلیقس فلان تعریف کن ذوق کنه هم تو دلش بری هم تو چشم نامزدت عزیزتر شی هم بیشتر برات ارزش میزارن و هدیه میخرن 😂 

ننن اصلااا من و نامزدم اون سری رفتیم من ارزون ترشی انتخاب کردم در حد ۱۰ تومن ولی اینا گرفتن بالای ۱۸ ...

برفرض انتخاب مادرش باشه هیچ مادری بد بچه اش نمیخواد ،به این فکر کن باچه ذوق وسلیقه ای برای عروسش انگشتر انتخاب کرده از الا برای هرچیزی اعصابت بهم نریز حالاماخودنون انتخاب کردیم چی شده که الا نخوادبرای توبشه

قبلا مگه انتخاب نکردیی

همون دیگه قبلا انتخاب کردم باهم رفتیم دیدم چی ب دستم میاد حتی ارزون تر هم بود نمیدونم چرا اینو نگرفتن ب سلیقه مامانش انگشتر گرفته

میخوام بهش بگمپس چرا باهم رفتیم انگشتر دستم کردی کدوم بهم میاد 

میدونم آخه منو برد من اونجا انتخاب کردم  حتی ارزون ترشی ک از اونی ک گرفته گرونه. اونی ک پسندم ...

شاید مامانش گفته زشته اینو بخریم یکم سنگین تر باشه بهتره چرا همیشه منفی نگاه میکنین ؟ وگرنه که  میخواستن بگیرن میگفت مامان ارزون‌ترشون خودش پسندیده یدونه

اونم  میگفت بریم اونو بگیریم 

بده ارزش قائل شدن ؟

کاربری دست ۲ نفره
از الان که هنوز خواستگاری هم نیومدن بخواین این طور فکر و رفتار کنین هم برای خودتون زشته هم عاقبت خوب ...

اره درسته عزیزم ولی میدونی ب چی ناراحتم اینکه منو برد انگشتر انتخآب کردم دستم کردم ببینم کدوم بهم میاد اونو چرا نگرفته اون حتی ارزون تر از این بود یعنی سلیقه مامانش مهمه از منه؟

اره درسته عزیزم ولی میدونی ب چی ناراحتم اینکه منو برد انگشتر انتخآب کردم دستم کردم ببینم کدوم بهم می ...

درسته 

ولی بروز ندین 

عوض هم نکنین 

دل همسرتون میشکنه تشکر کنین 

ولی بعدها تو موارد دیگه حتما خودتون نظر بدین دوتایی 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810