2777
2789
عنوان

نامزدم با مامانش رفته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 99 پست
واسه این چیزا دیوونه میشی؟ اولین خرید بخوای بشینی حرص بخوری، پس خریدهای عقد و طلا و وسایل خونه و تد ...

ممگه قراره اونا واسم تصمیم بگیرن انتخاب کنن؟ من همچین اجازه نمیدم کسی واسم تصمیم بگیره نطر بده عب نداره ن اینکه خودشون بدون نظر من برن خرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا اول کاری به اینجا اهمیت نده بعد انگشتر نشونو اصولا با سلیقه خانواده پسر میارن و انگشتر عقد ب ...

ن عزیزم سلیقه مامانش نیستم مامانش منو ندیده فقط عکسمو دیده ما پنچ ساله دوست بودیم

پیش نانزدت دستت کن با ذوق نگاش کن بگو خیلی مرسی عشقم زحمت کشیدی همیشه مواظبشم خیلی برام ارزش داره وا ...

😍😍چقدر سیاست داری حتما اینجوری میگم ولی واقعا ناراحتم اونی ک پسندم بود رو ننگرفته حس میکنم نظر مامانش مهم تر از منه

اگه اینجوری بگم بعدا منو نبرن چی؟😅

ممگه قراره اونا واسم تصمیم بگیرن انتخاب کنن؟ من همچین اجازه نمیدم کسی واسم تصمیم بگیره نطر بده عب ند ...

چه ربطی داره🙄

من معمولا اطرافیان دیدم انگشتر نشون و خانواده دوماد میگیرن

🖤
شاید مامانش گفته زشته اینو بخریم یکم سنگین تر باشه بهتره چرا همیشه منفی نگاه میکنین ؟ وگرنه که   ...

اره دقیقا درست میگین خداروشکر اینجا راهنما خواستم آروم شدم و اصلا چیزی نگفتم کلی تشکر کردم

درسته  ولی بروز ندین  عوض هم نکنین  دل همسرتون میشکنه تشکر کنین  ولی بعدها ت ...

حتما عزیزم همین کارو کردم تشکر کردم کلی اصلا چیزی نگفتم 

بعدا تو خرید حلقه ازدواج نزارن ب سلیقه من باشه چی؟ 

من بهش با خنده گفتم پس چرا منو نکردی گفت هروقت عروس شدی میبرن فعلا عروس نشدی ک خندید

ممگه قراره اونا واسم تصمیم بگیرن انتخاب کنن؟ من همچین اجازه نمیدم کسی واسم تصمیم بگیره نطر بده عب ند ...

چطور رسم دارین که نشون بیارن؟ و این رسم رو قبول داری و باید اجرا بشه؟

ولی رسم اینکه همیشه خانواده داماد بدون حضور عروس نشون میخریدن رو قبول نداری؟؟؟؟

پس اونا هم باید بگن ما اینطوری رسم رو قبول داریم! و عروس نباید تصمیم بگیره واسمون!

میوه فروشی نیست که هر چی دوست داری سوا کنی! یه رسم رو که به نفعته قبول داری، یه رسم رو نه!

دیگه هم تو هم اونا باید یه جاهایی کوتاه بیاین و با هم کنار بیاین... 

اگه پسری از خانوادش خرج این چیزا رو میگیره، یعنی باید اجازه بدن اونا هم نظر بدن. نمیشه که پولشون خوب باشه تصمیم و نظرشون بد!

اگه کاملا مستقل باشن و بدون پول خانواده ها خودشون همه کار کنن، میتونن بگن هرچی خودمون دوتا بگیم و بخوایم..

😍😍چقدر سیاست داری حتما اینجوری میگم ولی واقعا ناراحتم اونی ک پسندم بود رو ننگرفته حس میکنم نظر مام ...

نه دیگه گلم تو اونم با ارامش و روی خوش بهش بگو دلت میخواد دفعه بعدی 2تایی سلیقتون مشترک باشه و اون روزم خاطره بسازین مثلا حلقه عقدو بگو بیا باهم بریم اونروز یکمم بگردیم خاطره بشه دیگه خودت میدونی چی یگی دلش بره 😂 درمورد مامانشم حتما دلش خواسته گرونترو بهترشو برات بخره خوشحالتر بشی درضمن شاید تو دلشون گفتن خوب نیس جلو خونواده دختر با حلقه ارزون بریم بزار در حد توان خوبشد بگیریم نشونه احترام و ارزشیه ک برات قاعلن 

شوهر من انگشر نشونمونو چند ماه قبل با مشورت خودم سفارشی داد اماده کنن ولی دقیقا اونی ک من میخواستم نبود شبیهش بود ولی پرکارتر دلیلشم این بود ک باید گرونتر باشه مردا برا نشون دادن محبتشون خرج میکنن خوشحال باش هرچی گرونتر بهتر😂😂😂

چطور رسم دارین که نشون بیارن؟ و این رسم رو قبول داری و باید اجرا بشه؟ ولی رسم اینکه همیشه خانواده د ...

پول خودش بود خونوادش ندادن نشون هیچ عب نداره 

منظورم اونا بخوان واسه ارایشگاه و حلقه ازدواجم تصمیم بگیرن باید چی بگم؟

پول خودش بود خونوادش ندادن نشون هیچ عب نداره  منظورم اونا بخوان واسه ارایشگاه و حلقه ازدواجم ت ...

حالا هنوز که به اونجا نرسیدی

خواستگاری نیومده ناراحت بقیه چیزایی؟؟؟

از کجا میدونی جای تو تصمیم میگیرن؟

نشون با بقیه موارد عروسی فرق داره، اونا دیگه با نظر همه جلو میره، مثلا معمولا آرایشگاه رو عروس انتخاب میکنه، سالن یا باغ رو بزرگترها هم میبینن و نظر میدن و ... 

جنگ که نیست، انقدر ناراحتی نداره، به موقع همه چیز با خوشی جلو میره...

پس چیزی نگم؟

نه عزیزم اصلا نگو زشته.

بخاطر این چیزا کدورت پیش نیار. اون سلیقه مادرشوهر آینده ت هست بخوبی ازش نگهداری کن و قدر دان باش. با ذوق هم بگو وایی چقدر قشنگه 

بعدا با زبون نرم بگو هرچی دوست داری برات بخره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
2810